![]() |
/inb4 sram crap
Shimano SP41 u MarkoProjektu na metar, bilo koje teflonske sajle. |
kaj nisi sa shifterima u pakiranju dobio i njihove buzire i sajle?
|
Citiraj:
Nisam znao da ih ima na metar u MP-u, tim bolje. tx Citiraj:
|
tak je moj glas za shimano SP41, eventualno ORIGINAL jagwire na kakvom snizenju ulovit...
|
Imaš kod Črnomerca, na početku Zagrebačke ceste Giant dućan koji drži Alligator asortiman. Uzmeš njihov crni bužir na metre, kažeš da hoćeš onaj savitljiviji, teflonsku sajlu i možeš čak aluminijske kapice bužira u boji uzet.
Cijena nije pretjerana, a bužiri i sajle su odlični. |
Da malo promoviram Superior :D Njihova tvornica u gradiću Kopřivnice, CZ
http://www.youtube.com/watch?v=W_MsXdlDd6s |
Kaj ce njima promidzba kad su u startu SUPERIOR
|
Citiraj:
tx na info, zanimljivo je da ste mi preporucili dvije firme koje sam ionako stavio u najuzi izbor :goood: Jagwire sam malo skicao takodjer, ali to koooosta. |
elem,
vozim se ja dns tako do carsije na trekkingu i lagano bilo kise prije mog starta a i rominjalo po putu...i tako vozim ja i znam da se tracnice tramvajske sijece pod pravim kutom jer oce da klizu i tak...i idem ja maXimirskom i predjem prednjim tockom, vucem zadnji kad ono driiiiiift. jao bre, preznojio sam se, cca 2m mi je zadnji ostao u onom zlijebu i tako postrani furo a sklisko, jos na spd a visoko i glomazno biciklo, a ispod asfalt a okolo kola...i eto dobro je proslo, iscupo se, Bogu hvala. belaj, skoro :) |
Ekipa, ako netko treba 142x12 zadnji kotac ili 38 sajbu, pogledajte tu.
Mislim da su fer ponude, a samo to dvoje mi je ostalo. Da to je taj kotac kojem sam nabu sabio, napokon je dosao s garancije :lol2: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=90707 |
evo narucio s planet x vilicu, sad tek vidim nesto pise ex vat?koji vrag je to,porez ,sta? nadam se da nema nikakvog poreza posto salju iz engleske
|
Ex Vat znaci da vat (europski porez) nije ukljucen u cijenu. Site od on-one nije update-an da smo mi usli u uniju pa prolazimo bez poreza zasad :lol2:
Sto si platio, platio si, nema dodatnih davanja |
uf,hvala na odgovoru.
|
Citiraj:
Tako sam ja proslu zimu po snijegu u par minuta 3 put skako sa herculesa :D Taman je bilo 20 cm prostora uz tracnicu gdje nema leda i gdje sam mogao vozit sa slick gumama, pa kad sam dosao na tracnicu bilo je abandon ship :D |
rukavice?
jel uzimo 'ko skoro đe rukavice, dugih prstiju, ali ovdje kod nas?
Imam par uvjeta: da su prozračne (da ne kuha u njima ruka-ima rupice sa strane dlana), bilo bi dobro da imaju one plastike iznad svakog zgloba (koske) na prstima, da s donje strane imaju i umetke gela...nešto ala vake. Šaka mi je 23 cm (najširi dio), dns izmjerio...znači igra mi M ili L, ali prije L, možda i XL (ovisi kako koji proizvođač). Uzeo bi neku marku a ne brus li brand (kina), jer je to stvar koju često perem, pa da ne otpadaju dijelovi s nje... Rado bi negdje u nas uzeo da mogu probati, jer ovo internet, pa kratki prsti, pa preširoko oko zgloba...sto čuda. :fala: |
Citiraj:
Uglavnom, ja sam išo po principu da si nađem rukavice koje će mi bit ko salivene, pa nije dolazilo u obzir da naručujem preko neta bez probe. I reko, ako već platim malo više, valjda će i trajat, kad ono kita labudova. Sva sreća imam gospođu majku koja je to pokrpala, pa su i dalje u funkciji, premda na oko izgledaju ko nešto izvučeno iz smeća. BMK. TL;DR: marka ti ne znači puno, a prije probe nećeš znat što točno kupuješ. |
Citiraj:
|
Alpinestars moab nema u protei u zgb...i tako njuškam kad naletim na wanna have vake. Siletove mi se pare bolje, ali dok to internet i to sve...i ubo sam ove u veličinu XL (dlan mi bez palca 23) i eXtra su mi. Ostalo...nakon bar godine dana se može pričat...
Montiro sam dns napred conti rubber queen (protection, blackchilout) da oprobam sjutra, iako su u 2.2 varijanti uže su mi nego ground control 2.2, a o ostalom tek nakon vožnji. Znam da nije guma pravljena za baš blato i to, al reko nova je pa valja da je bolja on Nica, od prošle godine :). Sjutra (četvrtak) Sljeme u 10h, zasada Mic i ja...bujrum 'ko mere! :zdero: |
Citiraj:
|
|
može li netko ovak iz rukava pljunit info gdje u ZG ima ovoga, s rezervnim patronama?
http://www.pedalon.co.uk/acatalog/gi...ast-1-pump.jpg http://www.chaiincycles.com/smsimg/4...2-full-1-4.jpg naravno, ne mora biti giant... |
Dsg ima lezyne pumpicu. Marko projekt ima neki noname. Trebalo bi biti u bilo kojem ducanu zapravo, ali za ove sigurno znam jer sam vidio svojim ocima ☺☺;-)
|
e, tnx...
|
Gdje ima za kupiti DOT 4 ulja za Avid kočnice? Ima li toga po benzinskim možda?
edit: sad sam saznao da ništa od bleed kita, pa me zanima ima li možda koja dobra duša iz ZG-a koja je voljna posuditi mi Avid bleed kit na dan da mogu svoje kočnice odzračiti? |
DOT "ulje" mozes kupiti bilo koje, DOT 4 i DOT5.1 su medjusobno kompatibilna. nije bitno bas koji proizvodjac. Moto/auto ulja su obicno 5-10x jeftinija nego "biciklisticka".
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, imal' neko Avid bleed kit za posuditi, a da je iz Zagreba? Plaćam pivu :no2drug: |
pero laze,nece plati pivu.
Nego par savjeta trebam. Pošto sam u situaciji da moram preci s QR na 15mm axle 1.da li mijenjati samo nabu (mislio sam uzet switch nabu sa superstara) i zbice koje najvjeovartnije ne pasu sa sadasnjeg kotaca (giant sx-c2) ili ici na nove kotace? Moze savjet glede kotaca,neki ok i ne preskupi,prednji 15mm,zadnji QR 2.Trebam novi volan i lulu od 5-6cm,moze isto preporuka nesto ok,ne skupo,bestbuy fala |
Dovoljno ti je mijenjat nabu i pogledaj malo dimenzije trenutne i nabe koju bi kupia, pa iskombiniraj da ne placas dodatne pare za zbice. Ja sam zamijenio straga nabu sa m525 na dirty flea pa je sve ostalo staro.
|
jaoooo danas, igra skrivača po Sljemenu :D
...uputili se Mic i ja na breg...lagano...kad ono u Loogarnici onaj momak iz VG ekipe na schWinnu FS, onaj kaj ga je uslikal Night kad su išli na zagorsku stranu za vikend i drži u rukama 2 kobaje kao nun-čake...i tako mi s njim u ćakulu...i kaj bumo dole? predložim ja dOOgu devetku i pošto je radni dan...svi prihvatili...i krenemo mi gas, gas...kad ono magla ko anakonda, stišće sve više i više i mi na grafičar kad nema jarana...neznamo ime čovjeku, nemamo broja...samo znamo da vozi schwinn i da je vrtijo 2 kobaje u subotu (po nightovoj slici). ...i počnem ja arlaukat ko jeleni kad se dozivaju (onako bauštelski pravo) kad ono za par minuta dolazi busdžija do autobusa kod grafičara koji je decu dovezao na školu u prirodi...čoveka smo omeli u mirnoj šetnji...kad veli Mic odo ja do gore do onog naglog skretanja ulevo sa brzog dela pa možda je tamo...ode Mic u maglu... ...osto ja i reko idem nazvat nighta, možda ima broj. Kaže on nema, ali će se potruditi (kobaje su lozinka), zovem Nika (on u Svetoj zemlji-BanjaLuka) i veli da nema... ...Mic se vraća, magla se razilazi k'o raja na fajruntu "Mansiona"..sad vidimo pola šume, njega nema, ja odlazim nekim putićem dublje...nema ga...busdžija nešto priča sa Micom, ja se vraćam...kad ono zvrnc Night i kaže piši: 099.........zovem ja njega duuuugačko, nejavlja se...kad ono zove on: "ej, ja sam vas izgubio u magli, produžio sam po 1ici i sad sam kod Medvedgrada na 12ici"...uf reko :fala: God. Javio se posle sa Trga... Mi dalje NN po 9etki, sve mi je bilo eXtra dok nismo pred kraj skrenuli u levi žljeb ono gdje treba skakat s leve na desnu stranu kanala (ovo sam samo 1 put vozio i opet se dobrano oznojio) :beer:. 0 killed today :) naravnoučenje: kad se ne'ko novi pridruži neđe, dobro je odma' uzeti kontakt... prema prognozi, ove subote bi vožnja mogla biti pravaaaaaa zimskaaaaaaa, suvo a podloga bela :zdero: EDIT: pogodite iz kojeg je dela Balkana momak iz VG? asocijacija: nosi kobasice sa sobom, nekad kafu, papriku...slaNNinu...jajajajjajajajjaa (smejanje na španskom) |
Irvin brate koji si ti jebeni kralj :D treba google translate upalit za neke riječi :D
|
sutra 10 tunel?
|
Citiraj:
|
ooo pa ti si ziv :) nisi nis potrgal? :-P
|
elem raja,
izvinite,do sad sam baco sneg i kontam za sjutra? vi imate vise iskustva, idemol? ono, standard 10h tunel? bas kontam da bi mogla bit dobra zeka-peka,malko stisne u minuse i eXtra podloga...ja sam za...NN :-) EDIT: izvinite ba,ja opet ko prase u Teheran...fala Bogu pa znate,imate iskustvo i poslusah savjet...sjutra leggiero uz kamin, storno breg. Sad se valja nekako spremit za freeride daskom gore...dok nije vucnica proradila i dok je svjeze ;-) |
sudeci po kolicini snega u nizini, mislim da gore prolaze jedino gojzerice i smuče :D
|
Irvine brate, odi na misu rađe...
|
Kona Bros planiraju ići, bar su me zvali danas na vožnju.
|
U 19h je bilo 35cm, a jos pada. Ja cu sutra pjehe gore.
Treba pustit da planinare isprte stazu pa eventualno u nedjelju, a i to je upitno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:16. |