![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No opet, može se uzeti neki Megane/Focus RS koji idu slično ( ne isto ) a opet za 8 puta manje love. Sad je sve to vezano za ukus i koliko imaš love. Ako ti je 2 milje kuna ono što zaradiš na dividendi godišnje i samo ti smetaju u džepu onda bi dao a ako možeš za tu paru napraviti kuću na moru i sa poticajima bazen itd i živjeti od rente, onda ne bi. Ovisi :) |
Focus RS FTW. Veoma puno zabave za relativno malo novca.
Samo ne onaj zadnji sto je imao neki problem u dizajnu motora. :D :D :D |
Citiraj:
Da, to se slažem. To se ionak ne kupuje na kredit :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
nesto tu ne stima, ili nisi znao prebaciti tipku na Adaptive ovjesu. Ili su mu gume bile prepumpane jako. Vozio sam 2011 S4 i to niti nabija niti lupa niti vibrira. RS7 se vozi u normal ili komfort modu kao najobicnija luksuzna A6-ica. A na pritisak papucice baca u sic, i ubrzava do 100 za 3.5sek... a osjecaj kada presalta i kakve zvukove proizvodi pri tome su bolesni. :goood: |
Mi vozimo 240km/h, usporavamo na 80, sprešalta auto 3-4 brzine niže, a iza zvuk.... Mislio sam da netko petarde baca. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eto, sad znas. Kad se prebaci u sport onda je otprilike kako si napisao.
|
Citiraj:
Ovi noviji su milina. |
|
i jedan i drugi su zanimljivi ko spolna bolest :D
|
Zlobnici bi sad mogli reći da ovisi kakva (i ko ju ima), ali to je već materijal za dnevnu dozu.:D:) Uglavnom, auteki su fletni.:chears:
|
nekad je i fletno precijenjenjeno ;)
|
Istina:), ali u kontekstu obaranja rekorda, ovo im je taman došlo ko naručeno.
|
Ja bas prekjucer cita kako su napravili rekord 83 i da ga još niko nije uspio srušit :P
|
Citiraj:
Inače su to gluposti. Nije uopće toliki broj RS-a zahvaćen kako je internet to percepirao. Makar sam ja rekao, ako ikada vidim da ide dim iz ovog, odmah u servis. https://s8.postimg.cc/qaty048f5/2051...70806696_o.jpg Osobno, da uzimam auto za gušte baš, znači ne obiteljski (aka ST), vjerojtno bih isprobao Nissan GTR...Kada sam ženi pokušao uvaljati Subaru WRX STI kao sedan obiteljski, dobio sam odbijenicu :roller: Nego da pitam, oko tih karavana RS itd....koliko je stvarno održavanje jednog takvog? Ili Nissan GTR, netko ovdje osim Ozzya je i mehaničar Nissan, pa me baš zanima. @Sale Mogao bi ti baciti đir do Pule na kavu sada :chears: |
|
Citiraj:
btw kada bi kupovao neku jurilicu focus st bi mi svakako bio na vrhu liste. Ovi karavani što spominjete su stvarno zvijeri ali to je to much money. |
Ovaj Nurburgring rekord, pa koliko covjeku brzo mora raditi mozak da zavoje gađa tom brzinomi spremi se za sljedeci. Pa te brzine u GTu nisam postizao sa CLK GTR "nabudzenim" do bola! 2:43 i elektro powa!
|
On tu stazu zna tako dobro, napamet, da bi je mogao zmireci proc.
|
Citiraj:
Dušu dalo za guštanje...onako 2kg ima auto, a leti :lol2: Citiraj:
Pa ovako, da ga malo krstiš, dođeš dole, okupaš se i vidiš mora (ovo u Rijeci se ne može nazvati morem), popijemo caffe, manjada, kako to ide :D Osobno mislim da kada budem uzimao auto sa više konja sljedeći put, biti će AWD :D |
Veliki pozdrav Radetu Serbedjiji u dalekoj ali bratskoj Santa Monci😂😂😂😂😂https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6895f4d0ca.jpg
Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk |
Kad smo kod želja i pozdrava :)
|
Nadobudni jako visok cijenom pored etabliranog porsea kojem konkurira, ali samo cijenom.
|
Ne znam, nisam vozio niti jednog niti drugog, ali bi ih volio imati oba ;)
|
![]() |
Haha, tipični #balkanšit :D
|
Citiraj:
Sale, treba nekako natuci tih parsoma km da se razradi makina ;) |
...ja sam uvijek za :D
|
|
Zanimljivo. Pa dal uopće ima tih auta u opticaju tamo?
|
Fotka je čudno kropana, vidi se samo prednji dio interesantnog subjekta :)
Pitanjce: ima netko iskustva s ovim wide angle "lećama" na manjim automobilima? Vjerojatno je praktično, izgleda bapski, a kako je u praksi? https://m.ebay.com/itm/8-x10-Car-Veh...anner=1&_rdt=1 |
Citiraj:
Živim tri ulice dalje i tek sam sad skužio da imaju punionicu a otvorena je već dva tjedna. Znam da je adaptacija trajala gotovo mjesec dana. Valjda dio provincijskog programa gdje im je cilj da Vancouver postane ''najzeleniji'' grad do 2020. :D:roller: https://bc.ctvnews.ca/canada-s-first...uver-1.3975742 https://www.htec.ca/h2retail |
Pa mislim da stvarno taj vodik nema smisla.
Jel ima LPG/CNG-a tam? |
Citiraj:
|
Taksisti masovno voze na plin
|
Ne znam što se dogodilo s vodikom. Sjećam se kad je BMW izbacio 7-icu van i ovog videa
Preko 10 godina je prošlo, zamrlo sve oko vodika bez nekog objašnjenja, a činilo se kao bolji izbor od struje. |
Citiraj:
problem je dostupnosti samog vodika, po meni najveca prednost struje je prakticnost refilla, tj. mozes doma punit vozilo. a i vodik nije bas jeftin za proizvest. zanima me koliko dodje refill na toj pumpi u usporedbi za benzinom. Takodjer, proces samog dobivanja vodika nije najcisci (nije ni struje, al tu su mogucnosti sire) quote sa wikipedie Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |
|