![]() |
Od kad imam doubletrack, standardni dio alata za Sljeme mi je 22cm dugačak šarafciger :D
Trebaš vidjet Siletovu reakciju kad probušim prednju gumu :D :D |
Citiraj:
ovaj albert je fakat debeli, guma ima kilu :goood: |
Krivoj osobi se "žališ" na težinu guma/dijelova :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a
Citiraj:
|
Dečki se jako lijepo voze moram priznat:
http://www.pinkbike.com/news/Green-M...ideo-2012.html EDIT: eh da, je li netko primjetio marketinšku ofenzivu Rocky Mountaina u vidu pojavljivanja u jako velikom broju videa u zadnje vrijeme? |
Super su mi ove kamene ploce obrasle mahovinom po kojima se stalno spustaju, bas me zanima kak je tuda proci kad je mokro :D
|
ista stvar je i meni kroz glavu prosla :)
Ovako se isto vidi da im kotaci bjeze svugdje, kako ne bi po kisi :D |
Ak imaš SPD onda kontroliraš zadnji kraj i bude pljuga :)
De si Destro nema te nigdje, vidimo se jednom mjesečno, ne mogu vjerovat da još nisam OnOne vidio. |
Počeo je faks, a kad radiš uz faks onda baš i nema vremena za vožnju. Preko vikenda nadoknađujem spavanje i druženja s dragim ljudima.
On one ne bude nikud pa ga imaš vremena vidjet :) Ako sreća posluži sutra bih mogao na Sljeme, we'll see! Ali naravno neki kasniji start, tipa 11-12h sa tunela :D |
Puf, ti startas u 11, ja u 10 i dodjemo u isto vrijeme u Lugarnicu :D
Anyhow, moje rame daje thumbs up, znaci ja se sutra penjem 140% Ak se niko ne javi za tunel u 10, sasa i ja cemo vjerojatno preko Lonjscine |
Ja bi išao sutra. Nisam još siguran dali u 10 ili u 11.
@Destro, jesi ti sigurno pred tunelom u 11? |
Citiraj:
Citiraj:
Ako bude bit će 13h s tunela. Al čisto sumnjam, ima se posla. |
Neznam gdje ste vi bili danas, ali ja sam bio ovdje http://imgur.com/a/opgC4
Popentral sam se gore po cesti za 1:30h pojel dve šrtudle i spustil se dolje. Nik, Saša, Šoši i ja. @Nik, mene je sarmica doma dočekala, kako je fino sjela :) |
Nik, ak buš tak nastavio jesti teško češ masu spusti na 2 znamenke :D
Dobio sam pozitivan odgovor u vezi guma tak da ću tokom tjedna ziher skočti u Slo po njih. Dođemo gore kod Lugarnice i Šošija napala osa, lik zamahne da ju potjera i osa ga pikne u prst :lol2: |
Ti samo javi kad ti trebam dat pare.
Na dvije znamenke sam za tjedan dana, to nije problem. Problem je spustiti ovu drug znamenku na sto nizi br., recimo 1 ili 2...92kg bi bilo idealno. Ako ustrajem 3mj. a da se ne navucem na secer nece biti problema - evo 3 dana sam izdrzao :) |
koje gume, kolko para? :D
|
Schwalbe Albert performance verzija 2,25, cijena je 20 eur
Edit Nik, ideš sutra gore, 10h tunel?! |
Ne, zena me zabezicirala za sutra, tak da smo "nas troje" sutra gore ali vjerojatno u Runolistu.
Plan mi je u srijedu ili cet. na Strmopec, oko podneva negdje (12-13h), javit cu na forum. |
18-20 je u odličnom stanju, jako puno lišća ali to nije problem, tek na kraju blato stvara poteškoće. Dotrščina je potopljena, sanjkao sam se na guzici na strmom spustu, a i posvud je ona glina klizava i nije baš neka špica za ganjat se, umori se čovjek.
Čudno je vrijeme, na usponu se skuham, pa mi hladno, pa na spustu taman ali onda u 4 kad sunce krene zalazit propuše me vjetar i imam sad kostobolju ko Jeremija. |
Joj, da, moram si volan zravnat :D
|
Bome je bilo sklisko danas.
Ne znam dal je i svima tak bilo ili je Butcher po pitanju blata katastrofa. Nije bilo zavoja predkraj 20tke a da nisam lovio prednji kraj. Nauzivao sam se straha danas al smo se linepo naganjali po kanalima cuki, crocus i ja. Kotaci su naruceni i cekam jedno tjedan-dva da stignu :) |
http://mario-bicikli.hr/dijelovi-i-oprema/schwalbe/
ima netko iskustva s ovim ducanom? blizu mi je, otisel bum pogledati iduci tjedan. @max koje si kotace na kraju narucil? |
CB Cobalt :)
Nukeproof generator sa CRCa |
Bogme je danas bio vesel dan :)
Decki su otisli prije mene gore pa sam se zurio da ih negdje "stignem" tj. da me pricekaju na jednom dijelu spusta. Uzbrdo sam isao ko nikad. Mislim da sam neki svoj rekord postavio iako sam u zadnje vrijeme odustao od bilo kakvih rekorda. Od prvih klupica do odvajanja za Runolist sam dosao za 23 min, a do spoja 18ice tamo ispod Puntijarke za 34 min preko Tigrovog oka. Jbg, tako je to kad kasnim pa se moram zurit da sustignem ekipu :D Spust je bio super, ali je sklisko pun qurac. Ono mokro lisce u kombinaciji sa blatom je idealna kombinacija za proklizat. Bogme sam lovio bajk :) 20tku smo fino otprasili, ali sam zato na asfaltu izveo zanimljiv drift pri naginjanju bajka. Sile je sve vidio, bogme sam fino proklizao, al mi nije nis bilo :) Dotka je isto skliska, malo smo i tamo klizali na onom strmom dijelu. Sve u svemu odlicna voznja. Po prvi put sam dosao do gore i odmah se sjurio dolje, koljena su mi "zahvalna" :) Evo i track |
A na jugu Kalifornija. Trenutno je 18 stupnjeva. A meni glupim spletom okolnost bajk ostao u Zagrebu :fuming:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |