![]() |
|
kak je to najgore? to je najbolje :D
|
Citiraj:
|
lakše nego ako ne znaš tko je počinitelj :D suočiš ga s bolnom istinom, lik se poklopi ušima i ponudi 100e za lakiranje.
|
Citiraj:
|
Trebao bi i on imat friške ogrebotine na istoj visini, tak da... ;)
Ak znaš ko je, go ahead. |
Citiraj:
|
izbliza se mora vidjet, po danu, da te baš njegov auto
pa nije baš 1 milimetar zakačio, povuko je dost |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://image.prntscr.com/image/d4586...eb88abb1ed.png |
Citiraj:
Ovakav Ford je bio. Siguran sam da je friško opran. Nema šanse da je na ovoj plastici išta ostalo, ali baš ću ići provjeriti. http://www.cars-data.com/pictures/fo...cort_713_2.jpg |
A da probaš ispolirat? Ne izgleda mi da je jako duboko...
|
Citiraj:
|
Mene je tak na parkingu ujutro maznuo pa sam navečer našao tko je.
Lijepo policiju, oni došli, fino liku kaznu za izazivanje nesreće + bijeg sa mjesta nesreće i moj autek popravljen |
kak su znali da te baš on, mislim bilo tko te može jel, pa makar mu se poklapala boja laka na ogrebotini svaka čast ak se tak brzo riješilo
|
Bilo je malo veće oštećenje, ali nema veze...ako paše u milimetar, a ovo se definitivno mora vidjet mislim da neće bit problema.
Dečki su mi rekli da mrze te koji opale i pobjegnu pa im je i bilo drago da sam ga našao. |
Fino odes do toga ko te lupio i kazes mu da znas da te je on (da ga je vidio netko od drugih susjeda i ostavio ti poruku) i da se mozete dogovorit bez murije. Fino mu napomenes da ce ga to ispast jeftinije nego da ti zoves muriju gdje ce on dobit kaznu za izazivanje prometne nesrece i bijega sa iste.
Ako ima i malo mouga ce pristati na to, a ako ne znas kaj ti je ciniti. |
Ma uopce se netreba zamarati s time. Ako znas odmah zovi policiju i ekspresno mu ide kazna za izazivanje nesrece + bijeg sa mjesta nesrece. Tak sam ja napravio i stvar je bila ekspresno rijesena. Samo ih treba po đepu udarit. Ja sam na parkingu lika udario kad sam isao u rikverc jer je malo usrano ostavio auto nasred ceste parkiran ali svejedno sam ja bio kriv i ostavio mu ceduljicu da mi se javi i nadoknadio sam mu stetu..Lik je ostao paf...i dan danas smo si dobri s obzirom da smo susjedi :))
A druga situacija, skvo skrece desno na semaforu i lik iza nje nestrpljivo ju zaobilazi i štrajfa ju i samo uredno nastavi dalje. Ona stane sastrane i izađe van a ono crta bome fino sve do plastike..Šteta nije bila velika, nekih 1000 kn i zove me i pita me kaj da radi. Ja ju pitam jel zapamtila regu? Veli da je, ja kazem samo zovi murju i reci im regu. Dolazi polismen za 15 minuta sa podacima o vozaču i poslika auto i veli to je to :) Istina je da su me drkali iz Euroherca pa se to oduzilo na mjesec dana ali nema veze..bitno da je lik pokupio kazne.Da je stao i reko da je kriv mislim da bi mu rekli da je sve ok..ovako nek plati, kad se klošari.... |
|
Je li mu ikad postavljeno pitanje zašto ne da auto na stazu?
Osobno mislim da još nije našao način kako efikasno ohladiti te baterije da auto funkcionira pod dužim opterećenjem, a sad što je istina tu... |
Citiraj:
|
Ne mogu reć da aktivno pratim što se događa, ali sve što sam vidio su bile utrke na 402 i pokazivanje interijera uz demonstraciju velikog ekrana s brdom funkcija. Eventualno lagana vožnja domaćim cestama, ali još uvijek ništa što bi pokazalo da je to "supercar" kojim se predstavlja.
Koliko taj Concept One prodaje već? 4 godine ako se ne varam? Da nema BAŠ nijedan dokaz da auto funkcionira u "real life", kako svoj, tako i od navodnih kupaca (navodno je prodao 8 komada), to mi opasno smrdi. |
|
Citiraj:
|
gledat (ne aute) :zdero:
|
Jel prosle godine bio neki velesajamski popust?
Taman sam u potrazi za nelim karavanom benzincem. EDIT: Sad skuzio da je tek 2018 :D |
Nove Vitare s xenonima, to je legalno kod nas? Plave i ljubicaste zrake ubijaju na svakoj, nedaj boze da je cesta grbava pa podigne snop
|
Citiraj:
|
Rimac se bar mogao potruditi da mu naziv firme izgovaraju kako treba. Sad je već za to kasno, ne bi ga prepoznali s našim "C" na kraju.
|
Citiraj:
|
Puno novih auta sa xenonima / ledicama ima previsoko svjetla za RL voznju. Pogotovo ako se radi o "visim" autima (tipa Sharan, BMW Xx, Mercedes ML,...).
Neki su skroz krivo podeseni, a neki drze snop taman na gornjem rubu stop svjetala auta ispred, dodes na najmanju grbu, oslijepis ispred takvog... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:48. |
|