![]() |
Ja sam vidio dry plus hlaca. Valjda varira od dicana do ducana. Mislim da sutra idem po softshell.
@Adax Od se mjenjat za lyrika :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo što Crocus spominje nije loša ideja. Te nadhlače su jeftinija solucija. |
Mozda ce ovo nekome odgovarati:
Salewa Raintec RTC, na popustu 265kn. http://www.salewa.com/product/pants/raintec-rtc-pnt To je inace jako lijepa cijena. |
Prošlu zimu sam na spustu furo Lidl hlače, totalna plastika ali barem sam ziher da ne propuštaju ni vodu ni vjetar, jedino je šav na međunožju upitan u što su se svi uvjerili :D
Ove godine je plan kupit isto to ali XXXXXXXL i riješen problem. |
Sutra staje kiša pa mi je plan ić gore u utorak da provjerim svoje DH čehla jel puštaju kaj :D
Voda po njima klizi kao da su masne što znaći da jesu nekakav waterproof, samo me zanima do koje granice :D |
@Sile kakve smo srece nebu ta akcija brzo :(
|
Yo momci imam pitanjce jedno.
Ako se nevaram netko je prošle ili pretprošle godine kupio ovu jaknu (softshell) pa me interesira kakva mu se pokazala i dali je stvarno išta goretexasto u njoj? :) |
Citiraj:
jedino ja nemam srece s rebom:banned: spustio sam vec na 2000kn i nista :( samo neke smesne ponude tipa 1500kn, stavit cu na rebu naljepnicu fox i cijenu 3000 :kafa: |
Kišna nadOdela
HIiM raja,
Elem, dok sam se točkario na motoru uzeo sam u Afstriji (Louis-Graz) kišno odelo, koje je bilo odeljeno. Marke je proof i vozo sam ga amo, tamo i nikad nije promočilo. Donji dio se raskapčao, onako kako je Nik opisao i to je pravi fol, samo odčičaš. Ne treba uzimat mnogo veće, jer mi nemamo debele jakne ispod i debele protektore, pa onda valja recimo ako nosim XL, uzmem XL kišno. Ako netko ide u Graz ili okolo ja se upisujem za jedno... Vidi me: čehla, jaketa! |
Ovo je kabanica koju imam iz MC Kinleya, a ovo su hlace koje nisam kupio :)
|
ima li netko za posudit shitmano 160mm centerlock disk bez spidera, dakle nekaj tipa deore ili losije za iduci vikend...
ales nezna kada ce dobit crne zadnje xt kocnice, a na lageru ima samo srebrne, trebam za zenin bicikl, ja imam rotore sa spiderima i non shimano kocnice zapinju za spidere... |
pipica
ujutro je bilo 2 stupnja, smrzao sam se kao ona stvar!
moram pod hitno nesto kupit.. a od Velocityja ni traga ni glasa:fuming: |
http://www.facebook.com/Velocity.Bikewear
Velocity Bikewear: Za koji dan! Još moramo doraditi neke sitnice i idemo on-line! Lp Velocity Bikewear: Zovem, kumim, molim :( Očekujem danas... |
ista priča
istu priču meni priča već 2 tjedna:fiju:
|
Jebo vas vise taj velocity. Samo im reklamu radite. :spam:
Kad bude kupite, ako nema kupite negdje drugdje. Tolka strka i panika se radi oko niceg :nono: |
strka i panika je da je vani stislo!
ja nemam adekvatnu obleku, a lik svakodnevno govori "samo što nije došlo" edit: ako tko ima kakvu alternativu, neka javi! |
Evo ja jutros na poso traperice, gore merino baselayer, MCKinley majica i preko toga flis, buf oko vrata i kapa na glavi. I bilo mi je cist ok. Tak da sad imas alternativu :P
|
Ja sam u McKinley zimskim hlacama, gore pamucna majica kratkih i dugih rukava te laganija jakna, na glavi kapa i kaciga, na rukama zimske rukavice iz Lidla. Bilo mi je i vruce, morao sam se laganije vozit da se ne uznojim.
Btw, jucer sam po Sljemenu hodao u obicnoj trenirci i gore sam imao suskavac i majicu i nije mi bilo hladno jer cim se pokrenem toplo mi je. |
Jel ima netko za posuditi prednji 20mm kotac na 2-3 tjedna? :D
|
Ja sam se danas prosetao do Vrhunca da vidim kakve su one navlacne hlace, jer mi tip preko telefona nije znao odgovoriti otvaraju li se po boku ili ne.
![]() ![]() ![]() ...i kao sto vidite, kupljene su, vise ne dolazim doma mokrog dupeta. Jos su mi samo falile jedno kvalitetne navlacne kisne hlace, a po onoj akcijskoj cijeni to nisam mogao pustiti. Inace Salewa je vrhunski alpinisticko planinarski brand, a najzanimljivije od svega je to, da izgleda da sam ja zadnji koji je kupio te hlace za 265kn jer su ih maknuli s popusta i to u roku odmah, odnosno dok sam se dovukao od ducana do stana :D Ja sam si ljetos upiknuo na snizenju odlicne McKinley tehnicke stretch hlace (stare su se raspale nakon jedno 3g. iznimnog raubanja po brdima) tako da sam za zimu spreman. |
S tim hlačama možeš i koju kunu sastrane ko stripper zaradit. Samo malo šljokica našiješ gore.
|
Nik, kad si ti planirao sutra ić gore (ako si planirao ić naravno)?
|
Planirao sam popodne negdje, recimo tunel 13h, ali malo mi se zakoplicirao zivot glede sutrasnjeg dana.
Ovaj mjesec mi je izgleda takav horoskop, jer kad god uzmem GO da obavim privatne poslove, a ostatak dana isplaniram voznju, ostanem bez ostatka dana...znaci 50/50 sam da idem na voznju, ako uspijem sve izobavljati idem, u protivnom prebacujem voznju na cetvrtak. Citiraj:
|
Eh, malo mi je "kasno" 13h, a i nisi ziher tak da te križam :D
Čekam da mi se Saša izjasni :) |
Bio sada u Intersportu i za 500kn ubo softshell 3000, 5000 je bio za 200kn skuplji, a i u jednom i u drugom bi ase uznojio tak da sam uzo jeftiniji. i ubo sam navlacne hlace sve ukupno za 500kn
|
Doživio sam zen trenutak kad sam ugledao ovaj bicikl
http://gp1.pinkbike.org/p5pb8801532/p5pb8801532.jpg Pregledao sam malo ormar i vidim da osim baš bike-specific tajica imam sve što mi treba tako da s smiješkom na licu i čirem na desnom guzu od žuljanja po sicu dočekujem zimske radosti. "Višak" para ću ukucat u tajice, lampu i eventualno neke nepromočive kratke hlače. |
|
Kaj si si upiko novu ramu? :D
Ono iza mu je valjda nastavak ak oces stavit banana sic. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |