![]() |
Citiraj:
Ja radim i sutra, ali zato sam u nedjelju, pon. i uto. slobodan, pa se nadam druškanju. |
Mene nekaj satralo...doma bolujem. vec me sram odgovorit irvinu na poruku da nemrem :D
|
zapadnjaci naoružani i čekaju start :)
:beer: edit: eto, nek sam i ja jednom odustao od uspona. oko adolfovca me stisnula bol u lijevom koljenu. (osim te boli sam se zapitao kako bi tek bolilo na spustu, gdje me uvijek boli više i jače) pedalirao sam dio, donji dio leusteka pod blatom... sav sam se zapunio blatom... nakon toga sam pokušao pješačiti i gurati, ne suludim tempom... ali se pod nogama sve kliže i nigdje nema nekog dobrog uporišta. što se pokazalo ubojitim za koljeno. pokušao sam gurati dalje, ali sijevanje i rezanje je bilo jače. javio ekipi gdje sam i da me se ne čeka. našao panj, na njemu se malo protegnuo, sjedio. pa se spustio dolje. mislim da sam došao doma kad i oni :D premda se smirila bol, pravac kod doktora :beer: |
Bio sam doma u 14h cca, kako i ne bih kad smo devetku odvozili. Broj1 pokazao jednu fora singlicu umjesto onog širokog najbržeg dijela devetke (nakon dropa) i jako je fino spojiti ju onda sa singlicom kraj kamenjara. No i dalje ću preferirati to kamenje na kojem se stvorio neki odrončić koji sada fino lansira taman za kraj staze :)
Planinara nije bilo previše, blata nije puno, više smeta hrpa lišća i klizanje po njemu :D |
39ka vu Zagorje je moze se reci skroz prohodna, dva stabalca koja se prekorace nisu vrijedna spomena.
Zagorska strana je vise suha nego sto bi covjek ocekivao, lisce susti, povrsinski sloj zemlje (tanki) je suh (osim uz potok), nije slinava podloga kao kod nas, za ovo doba godine staza je u iznenadjujuce dobrom i voznom stanju (bice da je vjetar to povrsinski osusio) Po pocetnom makadamskom dijelu izvlacili su drva, pa je onak meka zemlja, nije blato i ne lijepi se za kotace, i ako vise tuda nece ici strojevima bit ce to dobro, mozda i bolje nego prije. Napokon sam napikirao dodatnu singlicu, koja izlazi direkt na onu uz potok, tako da se voznja makadamom krati, i sad imamo jedan veseli strmi korijenasti tehnicki detalj za izvoziti :D Iako je grip cist dobar, kad bajk otklize, onda otklize posteno. |
Kutle, Dario bodul i ja pregazili kombinaciju, eXtra ko uvek+igriva.
0 killed, :fala:God. Željac brate, želim ti brzo zalečenje...mlad si ti :) Imali koga za sjutra, 12h tunel? bujrum 'ko mere! :zdero: |
Ja danas za kraj vožnje u kvartu sletio na haubu Forda. Vozih se po nogostupu, ne vidjeh auto ni on mene, izletio pred mene i makar nisam išao brzo ne stigoh zakočit i zabih se bočno pa preko volana na haubu. Osim natučenog koljena sve a-OK. Ono što me brine su troškovi popravka haube... :(
EDIT: Zaboravih spomenut da ću morat centrirat prednju felgu. |
Citiraj:
:goood: bit ce to ok ! :beer: |
Citiraj:
|
Pozdrav.jel se ide sutra ujutro oko 10h na sljeme?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo još jedan gleda razmaka i to na brzom delu gdje ne očekujemo (bar ja) padove. Pogledati od 00:35. Više ga je satr'o ovaj od iza nego što je pobro prašine pri padu...
Želim vam dobar flow danas, ja delam :chears: |
ako nekome treba:
Prodajem vilicu RockShox Tora TK w/ Tapered Steerer, 120mm Travel, QR Vilica ima 700km, radi kao i prvog dana. Jedini nedostatak je na jednoj nozi boja malo ogrebana(vidi se na slici), bajk pao s onog za ostavljat bicikle. I da,bajk ima garanciju jos,tako da je i vilica pod garancijom! Moze se pogledat, kupit u ZG-u.LP CIjena za PCekspertoce:450kn http://www.zaslike.com/files/5rznt747flk7qxmkkzjl.jpg http://www.zaslike.com/files/0h62qcna17qijxrqtfla.jpg http://www.zaslike.com/files/flhg1tl7h3w9xi4fgjzz.jpg http://www.zaslike.com/files/p1ozejaao968u6ovs9f.jpg http://www.zaslike.com/files/m8ajh2e4840hyzsx7pdx.jpg P.S. ako ima dobra dusa, da mi stavi oglas na DB pošto tamo nemam dovoljno postova da mogu okačit oglas! |
Stavit ću ti ja oglas.. samo mi daj pošalji na PM podatke za neki kontakt da stavim u oglas, da se ljudi ne javljaju meni nego tebi..
|
Dali se sutra (utorak) voza kome na Sljeme, start fleXible? :chears:
|
evo dogovorio sam s deckom za ovu vilicu
http://www.njuskalo.hr/rame-vilice/r...-oglas-9424839 nadam se da nisam ubo glupsona s ovim? sad me zanima, to je 15mm osovina,pa ,i treba i nova naba. Valjaju li one switch nabe sa superstara? |
Ima li ne'ko želje za sjutra (srijeda) na breg? noćna sam, pa start okolo 12h nadalje...odradimo prije mraka svakako...
|
Citiraj:
Prednja switch naba u 2 godine nikakvih problema. Imao QR, 9mm TA i onda 20mm TA osovinu. |
Mislim da taj prodaje bez osovine, a ako dobro mislim, da učinio si glupost...
|
Citiraj:
P.S. nema osovine |
Jer ces dat 50€ za nju sad, a inace dolazi s vilicom.
|
Mislim da je 50€ još i ok cifra. Ako se ne varam, idu od 70-120€ te osovine ovisno o vilici.
|
60€ s postarinom je na CRCu 15mm.
|
|
A one sa superstara?
|
Superstar nema osovine za vilice osim QR i 9mm TA (koje idu na otvoreni dropout). Sve ostalo je specifično za pojedinog proizvođača (15mm i 20mm osovine nisu iste)
|
Citiraj:
pusa! edit: konverziju da ti 9mm naba stane u 15mm dropout od vilje, ne 15mm u 9mm. |
Malo si fejlao, on ima 15mm na vilici, tako da to neće bit moguće.
|
Ne može ti to tako, jer 15mm nije dropout više. Treba mu samo i jedino Maxle Lite. Inače nema uporišta u vilici.
|
Možda bi se dalo nekako napraviti, treba pogledati na netu postoje li uopće kakvi adapteri za to. Znam da obrnuto ima (15mm naba u 9mm vilju), tako da vjerojatno postoji nešto i za njegov slučaj.
|
Za 60€ se ići zafrkavati sa kojekakvim upitnim riješenjima koja mu mogu samo muku zadati ? Mislim da se baš i ne isplasti. Skupa škola, ali jebiga, što je tu je ako je već kupio vilicu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
QR nikako nije moguce staviti na vilicu s osovinom (kolko ja znam), jer ista vilica NEMA dropout nego osovinu koja se usarafljuje u vilju. Ko da si kupio FS ramu, ali jbg, nema klackalice. |
@Mitsuoka
Isuse, dobro pa se navoj ne može napraviti. :facepalm: Zato sam i rekao da treba pogledati ima li kakav sličan adapter ili nešto pa se onda možda da nešto napraviti. |
Uvijek se da nešto napraviti, ali kod 15mm osovine je to poprilično zahtjevan posao obzirom da je širina dolje kao i kod QR dropouta - 100mm (što znači, adapter se mora šarafiti u lowerse na milimetar). 20mm lowersi imaju 110mm širinu dolje pa bi se dalo nešto napraviti (iako opet teško).
Velim, puno muke i živaca ćeš potrošiti, a sigurno će te doći više nego 60€ kao što je Mitsuoka napisao da ima na CRC-u. |
Ako ti je stalo do zuba nemoj to radit.
Umjesto da iskoristis potencijal 15mm osovine ti bi kemijao i slagao nesto potpuno besmisleno. Nebi ti to preporucio nikako :D |
zašto bi morao naručivati osovinu s CRC-a ili negdje drugdje ako ju ne dobije? Može do Saše užica popust i gotovo
http://www.kolesarska-trgovina.si/vz...os-p-1670.html ili posudiš od nekokg osovinu i daš ju napraviti kod tokara |
samo sam se dogovrio s tipom za vilicu,nisam platio.
Ma nije problem,dao bi novce za tu osovinu,ali sad tek vidim da postoji mogucnost da ako uzmem novu nabu, da mi sadašnje zbice mozda nece valjat,prekratke odnosno preduge. Inace imam one giant sx-c2 kotace? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |