![]() |
A to je onaj shrot od filma...
Dodushe nesnam kakva je slika na HRT-u jerbo mi je los signal, a bome i old TV, al film je onak sniman u cudnom nekom stilu, tj sve sem glumca je CGI |
Film je baš kakav i treba biti budući da je sve trebalo biti napravljeno po uzoru na stripove iz prve polovice 20-og stoljeća:)
Stil snimanja isto, dijalozi, frizure, roboti i ostali "hardware" su živa kopija sa naslovnica prvih SF romana koji su izlazili u USA... Totalni retro:D |
a o gdojem filmu se delalo:stoopid:
|
Gospodar neba i svijet sutrašnjice
|
Sky Captain and the World of Tomorrow
Dobro da ste mi rekli ovo za sliku...već sam krenuo s odvijačem u rukama ka tv-u :D Inače, zanimljiv filmić. Dobro su "uhvatili" tu strip atmosferu. P.S. :offtopic: Zakon mi je bio onaj film jučer na RTL-u. "Konačna odluka" ili tako nešto. Steven Segal ne stigne na vrijeme prijeći iz jednoga aviona u drugi i dok je u prolazu između aviona, dekompresija ga isiše! :care: Brijem da su scenaristi filma skužili da ne bi mogli razvući film preko 20 minuta da je Segal ušao u avion... |
hehe to mi je jedan od najboljih filmova sa segalom kad on nekim cudom ne pozivi do kraja :D a LoL mislim da je i jedini u kojem su ga ubili :D
|
zake sve dobre epizode moraju biti " to be continued":argue:
... btw .. ona admiralica mi ide na žifce pa se nadam da bu ju u sljedecoj epizodi:D ispekel kakav toster ili bu izbačena črez zračnu komoru ... :D |
tocno tak, uf kak sam se nabrijal sad na ovu epizodu i ondak zavrsi s to be continued... :Machineg::fuming:
mislim da ju bu Adama kick in but, mada briem da ce mrs. President sudjelovat u sprecavanju sukoba. bas sad svrljim po netu neb'l naso negdi tu epizhodu za pogledat, damn |
Jel' to o Pegasusu?
|
Je, kad nadju Pegasus i kad je ona zla admiralica...
|
Tko hoće laprdati o tome kaj bu tek bilo-ima temu Battlestar Galactica SPOILER ALERT.
Imajte bar toliko kulture pa nama ostalima nemojte kvariti zabavu:fuming: |
jeeeej .. sreda je .. jedva cekam da vidim kaj bu bilo .. i dal bu ova "tostirana" ... nadam se da me neju razočarali :kafa:
|
Jeeeeeeeeeeeee, nadam se da mi opet neće Jelc (neopravdano) obrisati post. Da ne bude OT, uskoro završava 3 sezona:( tako da ćemo i mi ostali morati čekati godinu dana :(
|
opet kontinjued:bonker:
|
Bas, j... kontinued, damn, al zato sljedeci tjedan se obecava makaljaza vecih razmjera kad budu spickali sajlonce, errr oce li spickat sajlonce??? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Mah uvijek moze something goes wrong, thing biti :D
|
uuuuuu ... no more pain in the ass :p ...
.. jedino mi nisu trebali malo "zbljekati" epizodu na završetku sa ona dva starčeka kaj se kušujeju:fiju: .. nego .. do koje epizode bi trebal naš HRT to prikazivati ? .. znam da sigurno nisu sve otkupili pa da pocnem pripremati zalihe od tam gde bu HRT stal :p |
A živ si? Pretpostavljam do kraja 2 sezone.
|
ma mislim da ce ici HRT ipak do kraja nema smisla da stanu sad na kraju 2. sezone kad nema bas nesto previse nakon toga,, :D
.... no opet ipak je to HRT pa... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stel sam komentirati jucerasnju epizodu .. ali sem vec pozabil kaj je jucer bilo :rolleyes:
|
Citiraj:
|
eh da .. zej sam se zmislil .. ovu sredu je suckalo:puke:
|
od jucer se zmislim da su promenili malo uvodnu špicu .. kaj je to nekakva nova sezona na HRT-u pocela ili ... ?
.. btw ... izgleda da sam zaspal pa nisam videl na kraju kak su sredili "ožiljak" ? |
Pogodili su ga, što misliš? Al' ne Starbuckica već ona druga.
Edit: Fulao sam ime. |
bak Starbuckica se softala...
al ajd bilo je napeto, i imalo je fighta, a skoro i sexa :D |
ma znam da su ga pogodili .. vu to opče ne sumnjam :D ... nek me zanimalo ko ga je i kak ga je :p ...
.. mrzim kad zaspim pred sam kraj epizode :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
a nisam ja BSG fan .. ja sam star trek fanatik .. BSG gledam da ubim vreme dok mi nema star treka :p |
kad će nove emisije ST-a,daj ovi mulci samo sjede i lade jaja pod izgovorom "the star trek series need it",jojojo
ako budin staru temu ne kanim se irpričavat jer ova tema ima svaki razlgo bit budna ::D ispričavam se na eventualnim tipfelerima,danas je bilo malo po bočici deranje:chears: |
Citiraj:
ne budiš staru temu .. dok sam god ja tuj .. ja nem pustil da prejde u tamne kuteve horzinog servera:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OMG ... mislim .. pa kakav su to "laptop" dali babi na početku epizode :D .. tipke su valjda 5 cm van stršale :p
.. inače .. baš su se dobro danas opstreljali .. bilo je vreme da si malo smanjiju broj preživelih:rolleyes: |
Meni je cool ke se svako malo pojavi neka poznata njuska u no name ulozi, ko jucer Dana Delany (za one koji su gledali China Beach) u ulozi one teroristkinje
... a cuj Billy je sam rijesil zavrzlamu izmedju D i njega i Adame juniora... |
live long and sevili! nov sam,pa samo da velim, OK vam je tu. nema prevec prepucavanja i sl. i kaj je najbolje, pa ima od svega kaj me zanima! procital neki post di lik citira P. K. Dicka,covjece. kad nadjem vremena, tj kad sefa nebu jedno vrijeme, da procitam sve i budem u toku, bum se i ja delal pametan u kvantnoj fizici. dotle uzivajte! taj dio opicno prestane kad ja dojdem,aj dont nou vaj. ps.heroes,prati ko?
|
danas su bili dobri ali i losi .. a i ona brojka mi je malo cudna .. dal ju oni opce menjaju ili celo vreme ista stoji:stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |