PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kriptovalute (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=75)
-   -   Kutak za trejdere (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=286708)

Kamby 04.01.2018. 12:06

Citiraj:

Autor O9g1 (Post 3146222)
"Wallet Disabled - performing routine maintenance"
Kakvo je to rutinsko održavanje od 7 dana??? Trebam nešto love izvući, a već sedam dana krelci na Bittrexu održavaju, pa održavaju.... Kolko to može trajat? Izludi me... :fuming::fuming::fuming:

Mora da je u pitanju NEO. :D ne znam šta rade toliko stvarno...

segregator 04.01.2018. 12:13

Meni se čini da i bittrex i poloniex koriste te "maintenance" za manipulaciju...recimo u jednom trenutku je SBD bio duplo vrijedniji na bittrexu, jer je neko iz nekog razloga stavio ogroman sell wall na poloniexu...naravno ekipa masovno počela prebacivat na bittrex da tamo prodaju za duplo novaca (mislim da je u jednom trenutku bilo čak i 3* više), a oni odma opizdili "maintenance"

Slična stvar i za SC

I onda mi tako transakcija stajala 15 dana, da bi momentalno kad su se cijene otprilike izjednačile, "maintenance" misteriozno završio

domy_os 04.01.2018. 12:28

Danas tijekom dana su sve valute na Bittrexu bile u maintenanceu na nekoliko minuta. Fino me presjeklo... :D

Newmie 04.01.2018. 12:35

Ekipa, gdje je najsiguranije kupovati?
Kada vidim da me traže sken osobne, odmah izgubim interes. Toliko mi je to sve "sivo" da se ne usudim nekome dati svoj identitet.

Inače, bio sam nabrijan uzeti TRON prije 2 dana i nisam, a sad je skočio više od 100%...

Majti 04.01.2018. 13:31

Nigdje nije 100% sigurno :D
Binance, ne traže podatke i imaš limit 2 BTC-a.
Kupi od nekog ETH, XRP ili sl. i napraviš deposit.

O9g1 04.01.2018. 13:40

Citiraj:

Autor Kamby (Post 3146227)
Mora da je u pitanju NEO. :D ne znam šta rade toliko stvarno...

Trenutno sam samo u 3 valute. NEO, ADA i ETC i neš vjerovat ADA i NEO su mi blokirani već cca 7 dana, a ETC od pred 3 dana. ADA divlja zadnjih 10-ak i sve mi se čini da kolega Segregator ima pravo s ovim sumnjama na manipulacije. Ako je to stvarno istina, prejadno.... :nono: Svugdje sirotinju gule na sve moguće načine. Pa zar im nije dosta što zarađuju pre*ebene pare na fee-evima??? Mislite li da se i whale-ovima walleti održavaju po 2-3 tjedna? Čisto sumnjam!

markec2102 04.01.2018. 13:42

Citiraj:

Autor O9g1 (Post 3146268)
Trenutno sam samo u 3 valute. Neo, ada i etc i neš vjerovat ada i neo su mi blokirani već cca 7 dana, a etc od pred 3 dana. Ada divlja zadnjih 10-ak i sve mi se čini da kolega Segregator ima pravo s ovim sumnjama na manipulacije. Ako je to stvarno istina, prejadno.... :nono: Svugdje sirotinju gule na sve moguće načine. Pa zar im nije dosta što zarađuju pre*ebene pare na fee-evima??? Mislite li da se i whale-ovima walleti održavaju po 2-3 tjedna? Čisto sumnjam!

Ne razumijem kako misliš blokirani? Koji wallet koristiš?

gaggo 04.01.2018. 13:57

Citiraj:

Autor markec2102 (Post 3146269)

Kolega waljda misli kad odes na wallet sa popisom valuta koje imas, pored imena pise under maintenance. Ali moze se otvoriti sa home stranice, udes u valutu i tamo se moze prodat/kupit :D

thuNdeR 04.01.2018. 13:58

Imam nest sitno btc, htio bi trejdati za neke alt coinove. Na krakenu ima minimum za trejdanje koji ja ne ispunjavam. Postoji li neki sajt za trejdanje koji nema tih minimuma ili da su manji od krakena?

Hvala

O9g1 04.01.2018. 14:06

Citiraj:

Autor markec2102 (Post 3146269)

Bittrex -> Wallets -> popis valuta koje trenutno imaš i od 3 u kojima sam trenutno, sve 3 imaju crveni uskličnik pored i zasjenjene "+" i "-" (deposit i withdrawal) i nemoš im niš...
Ova poruka "Wallet Disabled - performing routine maintenance"

bez_komentara 04.01.2018. 14:09

Citiraj:

Autor O9g1 (Post 3146280)
Bittrex -> Wallets -> popis valuta koje trenutno imaš i od 3 u kojima sam trenutno, sve 3 imaju crveni uskličnik pored i zasjenjene "+" i "-" (deposit i withdrawal) i nemoš im niš...

Svima je blokirano, ne paničari. Strpi se i kad ažuriraju sve imat ćeš normalan pristup.

M.Vlahovic 04.01.2018. 14:10

Citiraj:

ne mozes deposit i withdraw ali mozes i dalje trejdat

dajte ljudi neki prijedlog sta da istrgujem da se oparim

Kamby 04.01.2018. 14:24

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 3146285)

dajte ljudi neki prijedlog sta da istrgujem da se oparim

A šta misliš da si ti jedini? Strpljen - spašen. Nađi nešto što misliš da ima potencijala, vidi kakve vijesti se vežu u skorašnje vrijeme za taj coin/token i uloži nešto što misliš da je adekvatno za tvoj budžet.
Nitko ti ne može ovdje reći 'kupi BTC jer će sutra biti na 20k' i takve stvari.

M.Vlahovic 04.01.2018. 14:26

Citiraj:

Autor Kamby (Post 3146290)
A šta misliš da si ti jedini? Strpljen - spašen. Nađi nešto što misliš da ima potencijala, vidi kakve vijesti se vežu u skorašnje vrijeme za taj coin/token i uloži nešto što misliš da je adekvatno za tvoj budžet.
Nitko ti ne može ovdje reći 'kupi BTC jer će sutra biti na 20k' i takve stvari.

pa hovu da mi neko kaze ko za xrp ili rdd. uzmi ovo i cekaj 2 mjeseca. jedno kilu dolara bi stavio na nesto da dignem jedno 10 20x

Kamby 04.01.2018. 14:29

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 3146292)
pa hovu da mi neko kaze ko za xrp ili rdd. uzmi ovo i cekaj 2 mjeseca. jedno kilu dolara bi stavio na nesto da dignem jedno 10 20x

Ja bi dignuo kredit i uplatio da ZNAM tako nešto. Mogu samo pretpostaviti, a pretpostavka je majka zajeba pa bi rađe htio ići sa nekim prihvatljivijim iznosom od duga u banci. :D

markec2102 04.01.2018. 14:37

Citiraj:

Imaš gore u bittrexu "Markets" izbornik. Klikni na njega i u search upiši skraćenicu valute. I preko toga dođeš do trade sučelja i promjeniš u BTC.

bez_komentara 04.01.2018. 14:39

Ne treba previše komplicirat. Svoje novce uložiš u nešto sigurnije.
Kad skoči, taj profit razdjeliš u više rizične coine.
Kad oni odrade nekakav skok, onda ideš u još rizičnije.
Ovi što su ispod 50 M kapitala.
U principu špekuliraš sa profitom, a uvik jedan dio držiš u sigurnijim valutama. Unutar Top 10.

renaTq 04.01.2018. 15:09

Uzeo ja 1352 trona.. Sad je 0.20$ i nadam se porastu.

Newmie 04.01.2018. 15:15

Citiraj:

Autor renaTq (Post 3146312)
Uzeo ja 1352 trona.. Sad je 0.20$ i nadam se porastu.

Jučer kad sam ga gledao i htio uzeti bio je 0.07$.
Plakat ću...

segregator 04.01.2018. 15:18

Go Siacoin, go!

Newmie 04.01.2018. 15:20

Sia mi je slijedeći izbor. Osim toga još jedan TRON i Verge...

warlock25 04.01.2018. 15:43

Jebote eth preko soma.Kaj se to dogada?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

aerial 04.01.2018. 15:46

Citiraj:

Autor warlock25 (Post 3146332)
Jebote eth preko 15 soma.Kaj se to dogada?

Da je ovo pitanje iz tvog quotea kojeg sam izmijenio imalo bi smisla odgovarati. Do tada ... ništa.

TheVeka 04.01.2018. 15:48

ja puno nade ulažen u 2018. u UBQ i EOS. Skupljam ih već pol godine.......na oba preko 10X već a nadam se još barem 10X na ovih 10X

O9g1 04.01.2018. 16:01

Citiraj:

Autor bez_komentara (Post 3146284)
Svima je blokirano, ne paničari. Strpi se i kad ažuriraju sve imat ćeš normalan pristup.

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 3146285)

Citiraj:

Autor markec2102 (Post 3146297)
Imaš gore u bittrexu "Markets" izbornik. Klikni na njega i u search upiši skraćenicu valute. I preko toga dođeš do trade sučelja i promjeniš u BTC.

@svoj trojici, znam da trejdanje nije blokirano, i da mogu lovu povuć kroz bilokoju valutu koja nije u maintenance-u, ali me malo ljuti kad vidim da su pojedine valute ( i gle sra*ja, baš ove u uzletu), zaključane već neko vrijeme.
I opet onda moraš prebacivat iz šupljeg u prazno, a tata Bittrex si samo sprema fee-iće u džepić.
Btw, ima li ko pouzdanu info gdje ima 9 x 1070 za uzet? bilokoje ;)

Citiraj:

Autor segregator (Post 3146318)
Go Siacoin, go!

:amen: :banana: :nuts:

Newmie 04.01.2018. 16:58

Kakva su vaša mišljenja o ADA? Ima li dugoročnog potencijala?

John Creasy 04.01.2018. 17:02

Citiraj:

Autor Newmie (Post 3146361)
Kakva su vaša mišljenja o ADA? Ima li dugoročnog potencijala?

mislim da ima.. kupio sam "samo" 30 komada (nemam više para na raspolaganju za više :D).. uz adu imam 30 ripplea, 1700 rdd, 150 verge, 11 nem.. još čekam da mi prođe transakcija s coinbasea na bittrex pa ću kupit sia coin i xmy

MS11 04.01.2018. 17:08

Šta mislite hoće li bit kakva korekcija XRP-a uskoro?
Isplati li se prodat, pa jeftino kupit opet?

Newmie 04.01.2018. 17:11

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3146362)
mislim da ima.. kupio sam "samo" 30 komada (nemam više para na raspolaganju za više :D).. uz adu imam 30 ripplea, 1700 rdd, 150 verge, 11 nem.. još čekam da mi prođe transakcija s coinbasea na bittrex pa ću kupit sia coin i xmy

I sam razmišljam da uzmem 30ak komada. Uz to bi uzeo nešto Sia i Verge... Nisam pametan da to malo budžeta što imam rasporedim na nekoliko valuta ili da lupam u jednu... :stoopid:

John Creasy 04.01.2018. 17:13

Citiraj:

Autor Newmie (Post 3146366)
I sam razmišljam da uzmem 30ak komada. Uz to bi uzeo nešto Sia i Verge... Nisam pametan da to malo budžeta što imam rasporedim na nekoliko valuta ili da lupam u jednu... :stoopid:

ha čuj.. čitam ovu temu već neko vrijeme.. i jedino mi se logično čini što neki već rade, ako nemaš brdo love, da ulažeš pomalo.. razdijeli na par komada, kad budeš imao neku zaradicu, povuci dio para, tj uloži u još neke coinove.. teško je bit pametan hah u ovim situacijama..

Citiraj:

Autor MS11 (Post 3146365)
Šta mislite hoće li bit kakva korekcija XRP-a uskoro?
Isplati li se prodat, pa jeftino kupit opet?

sve ovisi kakva će biti korekcija.. ako bude ogromna onda da, ako ne onda jbg bolje čekati.. sad je na cca 3.5 dolara.. koliko bi mogao pasti, to je pitanje

Newmie 04.01.2018. 17:18

Ja sam relativno nov u ovim vodama. Kada govorimo o ADA, koji wallet koristiti? Vidim da neki nude na svojim stranicama, to je OK ili?

John Creasy 04.01.2018. 17:19

Citiraj:

Autor Newmie (Post 3146371)
Ja sam relativno nov u ovim vodama. Kada govorimo o ADA, koji wallet koristiti? Vidim da neki nude na svojim stranicama, to je OK ili?

na coinbaseu kupim BTC za pare s tekućeg, zatim s coinbasea prebacim na bittrex (wallet) i tamo za BTC kupim coinve koje želim.. navodno je bittrex jedan od boljih i sigurnijih

Newmie 04.01.2018. 17:24

Bittrex ne dolazi u obzir naredno razdoblje zbog slijedećeg razloga:

'We have received an enormous number of new account registrations over the past few weeks. We are excited to have so many new users who want to join the Bittrex community. Unfortunately, we have to make a few upgrades to our support and backend systems to handle the increased traffic and load. As such, we have halted new user registrations for the time being. If you already have an account on Bittrex, you will not be affected by this change. Please continue to the log in as you normally do.'

John Creasy 04.01.2018. 17:28

Citiraj:

Autor Newmie (Post 3146373)
Bittrex ne dolazi u obzir naredno razdoblje zbog slijedećeg razloga:

'We have received an enormous number of new account registrations over the past few weeks. We are excited to have so many new users who want to join the Bittrex community. Unfortunately, we have to make a few upgrades to our support and backend systems to handle the increased traffic and load. As such, we have halted new user registrations for the time being. If you already have an account on Bittrex, you will not be affected by this change. Please continue to the log in as you normally do.'

da, zaboravio sam na to da imaju ograničen pristup.. onda vidi ono što je meni preporučio forumaš na prethodnoj stranici.. otvori coinmarketcap, pogledaj koje coinove želiš kupiti i pod "markets" gdje se prodaju.. tamo napravi račun

gaggo 04.01.2018. 17:47

Citiraj:

Sto se toga tice, i ja sam novi, mozda sam tek 3 ili 4 tjedna u crypto svijetu, ali sto se tice ADde, ima potencijala... Iako da citas o bilo kojem coinu, svi imaju potencijala. :D Ja sam imao srece pa sam dosta rano uletio u adu, mada sam mogao i prije, tada je bila "samo" 0,13$ ali bude jos rasla s obzirom sta njihov team najavljuje, tak da je to dugorocno cuvanje :no2drug:

Isto tako ne koristim jos nikakav wallet, iako bi mozda bilo vrijeme jer imam samo dvije valute i obje su na bittrexu i s obzirom da ih imam malo vise, da ne bi bilo, ode sve

Neo-ST 04.01.2018. 18:04

Citiraj:

Koristit isključivo provjerene wallete, nikakve "na nekim stranicama".
Ada ima svoj wallet, Daedalus.

Newmie 04.01.2018. 18:41

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 3146390)
Koristit isključivo provjerene wallete, nikakve "na nekim stranicama".
Ada ima svoj wallet, Daedalus.

Ma na taj njihov wallet sam i mislio, samo sam se krivo izrazio :)

M.Vlahovic 04.01.2018. 19:32

1 privitaka
Sad malo promatram chartove ovih manje poznatih valute na bittrexu tražim nešto da bi moglo skočiti, što mislite jel bi se mogao ponoviti ovaj skok za duplo

između zadnja 2 je razmak 10 dana, sad je baš 10. dan od zadnjeg spikea a vidim neki lagani rast
jel ima kakvog smisla ovo moje nagađanje
stavio order da proda na 6850 pa ćemo vidit
:D

gaggo 04.01.2018. 19:48

Rekao bi da ima smisla :D skuzio sam da dosta valuta prati neki uzorak, mada to nije uvijek primjenjivo ovdje, s obzirom da McAffee prdac na drugom kraju svijeta moze prourokovati oluju na marketima :D

Ali taj Humaniq, Hemp,THC i Dopecoin prate taj neki uzorak.

John Creasy 04.01.2018. 19:58

Citiraj:

Autor gaggo (Post 3146425)
Rekao bi da ima smisla :D skuzio sam da dosta valuta prati neki uzorak, mada to nije uvijek primjenjivo ovdje, s obzirom da McAffee prdac na drugom kraju svijeta moze prourokovati oluju na marketima :D

Ali taj Humaniq, Hemp,THC i Dopecoin prate taj neki uzorak.

zanimljiv coin, mogao bi i njega drmniti :) :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:30.