![]() |
Citiraj:
|
Čiste police za Polaris refresh (tj. RX 5xx seriju)
BTW u par navrata ASUS-ovi modeli (RX 470 4GB i RX 460) su znali i u Linksa devalvirat opako (RX 460-tka za 825kn i RX 470-tka s dual kulerom za 1479kn) http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2735 |
Citiraj:
iako navodno taj asusov model, ima losije hladjenje i nema zero rpm mode u idleu |
|
I, kolika je "ulična" cijena za taj Gnjidabajt?
Javi i ovim minerima u "njihovoj" temi :p |
Citiraj:
|
Tko je uvoznik ovih tvojih kartica?
Sent from my SM-G850F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G850F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sad bude najbolje kad izađu prvi benchevi,pa ono isti rezultati kao serija 4xx!
Da se ne ponovi serija r9 2xx,r9 3xx! |
Citiraj:
|
Necemo se bunit za iste pare xD
Samo nek se pokazu u majnanju Sent from my D6603 using Tapatalk |
Nakon dvoumljenja između RX480 i GTX1060, uzeo XFX RS RX480 4GB tu od kolege sa foruma. 1300/7500 mhz OC, -18mV undervolt na jezgri. Nakon 10-15 min Battlefield-a 1, temp 75-76C i vent na max 3000 rpm, malo je reć da je preglasna. Rastavio karticu imam lijep prizor za vidit :D
https://s21.postimg.org/7w8kwmvbn/IM...410_182928.jpg Očistio ju fino, stavio zrno riže paste, BF1 nakon 15-20 min 68C max, vent ne prelazi 2400 rpm. Definitivno se isplati mjenjati pasta na XFX karticama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ček ti si rastavljao grafu pod garancijom? :D
|
Otemi tipke s tastature :D
Mrzin braleee te nalje... |
Da, i ja... a ljudi ne paze na te stvari.
|
Citiraj:
|
Ako se ne vidi da si skidao, ne bi trebalo biti problema... Ako se vidi, nemoj plakati poslje ako ti odbiju garanciju. Iako znam da je malo teže napraviti to da se ne vidi ako imaš backplate.
Ja iskreno ne vidim smisao rastavljanja i popravljanja nečega što je pod garancijom, ako ne radi, reklamiraš...Ako je bučno, postoje programi s kojima podesiš kako tebi paše... |
Gotovo sam siguran da bi te u HR dućanu otpilili (nisam iskušava sriću) ako posumnjaju/vide da je malo oštećena, a za dojčland nemam pojma, potrgaj je pa nam javi :p
EDIT Ako te tješi bar si skinija temperature (ako je "otključana" grafa možeš malo i smanjit GPU napon za dodatno veselje), moja R9 390-tka je bila zaključana, promjena paste nije pomogla, a kako nije bilo tih naljepnica stavija sam drugi kuler - sad je svinja mirna, tiha i ladna, skoro ka zaklana |
Citiraj:
|
Može meni netko objasniti te RX570 i RX580 u odnosu na Nvidia.
Nisam baš u ATI grafama zadnje vrijeme, a nemam iskreno baš vremena čitati. Hoće li to parirati 1070 i 1080 ili su to još uvijek slabije grafe? Koliko se ispati ići na njih, imam GTX980. |
Citiraj:
Daleko je to od 1070 ali ce biti daleko i jeftinije. Tebi se po performansama nebu bas isplatilo osim ako ciljas na garanciju i da svoju jos mozes prodat pa ostat s necim novijim. |
Treba čekat vegu za kartice koje će parirat 1070 i 1080, rx500 serija je samo klokana 400 serija - slično odnosu skylake/kabylake.
|
Ok, ništa onda.
Neću dobiti ništa s tom RX 500 serijom naspram moje GTX980. Imam još gotovo godinu i pol gare s svojom, tako da ću ići na novije sljedeće godine. |
Bit ce u rangu 1060, malo bolja ce biti 580 od 1060.
|
Ma da, vidim sad leaked benchmark.
Sve je to preslabo za ikakvu novu investiciju. Izbaciti 2 serije grafe, gotovo identične, samo jači OC je sranje po meni. |
Intel style!
|
Ima li barem kakvih novih điđa miđa tipa hardverski endkoding nekog ultranovog kodeka, nova verzija hdmi...?
|
Citiraj:
Kaj imaju vremenski stroj? Svaka im čast, nisu niti naplatili early adopter porez. Kada je uopće zvanični release date? |
Citiraj:
Sad gledam, ima više modela s 8+6 izvedbom za napajanje. Nadam se sam zato kaj ne žele opet da kartica sisa više od 75W iz PCIe slota. |
Citiraj:
|
https://videocardz.com/newz/amd-rade...retail-pricing
Jel to poskupilo il nije? |
1 privitaka
Valjda će pasti cijene sadašnjeg polarisa da piknem još jednu 480.
Čuo sam da memara na ovoj MSI ide 2250Mhz. Oko 1280 stock clock. Ako se još budu klokale sigurno 1350+ to je sasim oke. |
Ak je netko zainteresiran, STRIX 480+Prey za 200 ojra (+20 ojra šiping). Akcija traje sam danas.
|
Cuj mafije, grafe jos pod NDA-om, a vec ih ima koliko hoces. Jel to i ona situacija sa 5850 iz gepeka kaj su isle svojevremeno? :lol2::lol2:
|
Citiraj:
Koliko oni garancije daju? 2 ili 3 god? i placa li s epostarina iznad 600e :D Razmisljam dal bi uzo ili ne haha |
Citiraj:
Pretpostavljam da 2 godine preko CU a treća godina prek Asusa? Nemam blage za poštarinu na iznos, sorry. I ja sam na vagi, jebte, za 220 ojra jako dobar deal. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |