![]() |
Drogba je imao 2-3 simuliranja i to su ga pošteno izviždali pošto se na otoku to ne cijeni kao skil kao u španjolskoj. :)
Što si se drogbe našao? :D Frustracije zbog izbacivanja barcelone? :D |
Citiraj:
|
:D o boze dragi..
|
Danas Basel - Chelsea. :)
|
jedini razlog sto je Goetze prodan je manjak love. isto tako ni eura dortmund nema od ulaznica sa svog stadiona jer su jednokratno uzeli milijune i iznajmili stadion na cini mi se 5godina.
|
drugi tjedan su uzrvati pa ćemo vidjet "čija majka crnu vunu prede":D
|
Citiraj:
Pa i u galatasarayu pada ko i prije :) Za razliku od večine vas koji se uspušu čim barca dobije gol/izgubi, nemam frustracije, nisam plačen da bi ih imao radi jednog kluba. |
Ili ne. :) znam na što ciljaš i već sam ti objasnio da je PAO i nastavio loptom gurati loptu. :) Još nije dostigao svemirsku razinu da prilikom pada počne mahati rukama i traži karton. :D
|
Ak nađem video u kojem je suprotno što ćeš onda reć?
|
Vidio sam video kojeg si stavio i DA pao je iako nije trebao pošto se radi o igraču od 190cm i 90kg nemre ga tam neki pinklec srušiti. Meni osobno izleda kao da je izgubio ravnotežu i da je pokušao spasiti loptu jer da je išao simulirati zašto bi pobogu pokušao dohvatiti loptu? :)
|
Citiraj:
|
Pa pogledaj video. :D Onaj kad je u dresu galatasaraya. :)
Ma ti moraš na liječenje. :p Ja sam savršeno zdrav. :D COME ON CHELSEA! :D :D Jedva čekam danas. :p |
Ibrahimović i drogba su praktički iste građe, jednog nemreš srušit nikak, a drugi pada na svaki dodir, ili po tvome gubi ravnotežu :D
Zanimljivo jako :D Danas ispadate :p |
Citiraj:
dortmund je još ove godine objavio da su nakon prošle godine i druge titule zaredom imali rekordni dohodak, i sigurno nisu u minusu koliko ti misliš, i nisu iznajmili stadion što se tiće prodavanja igrača tipa Götze, imao je čovjek jednostavno takav ugovor, ako je netko ponudio 37 mil. €, on odlazi pri tome uzmi u obzir da je Dortmund pri objavi da Götze odlazi, objavio da i njih iz Bayerna nitko nije oko ničega kontaktirao, to je bilo sve između Götzea i Bayerna i da, hvala ivanu :D čovječe, ti stvarno ne odustaješ :D ja igram opet hendikep na BVB i Bayern :D |
Citiraj:
|
Balotelli car! :D
GIF: This has got to be the strangest GIF of all time, involving Luis Suarez! WTF is this all about? Speechless...http://t.co/Gnm5wfKzWw |
|
Citiraj:
|
I chelsea vodi 1:0. :)
Moses. :) |
Zasluzenih 2:1 za Chelsea. Ono nije penal 100% ali se ipak vratilo na kraju.
|
Krumpiranje Čelskog :D
|
Pobjeda u gostima, cfc ih doma rastaviti. :)
|
Čekaj da to ivan77 potvrdi :D
|
Citiraj:
Klasika, prekršaj kod drugog gola nije postojao, ovaj se sam zaletio i rasipao, ah ti krhki englezi, muška igra lol :D |
Rekao si da ce cfc ispasti veceras? Pa nije ti to barca. :D
|
Istina, barca je u ligi prvaka, a ovi u ligi_kad_ispadneš_iz_lige_prvaka :D
|
Da budemo točniji: barca je pred ispadanjem iz lige prvaka, a kako ide ona dobra stara? Bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu. :p :D
|
fernanda opet u elementu :D
|
Lewandowski u Unitedu?
Sigurno odlazi na ljeto, ali još nije objavljeno gdje. Nadam se da je Ferguson kupac :D |
Citiraj:
vijesti svakakve od svakud... Citiraj:
|
|
Bas je gospodin, negdje u rangu sa Pepeom, Taylorom, i govnom koje pluta nasred bazena...
|
Eto, gdin Robert pjesnički izrazio na fini način :)
|
Gospodin na kubik za 95% nogometaša.
Ali naravno da ti neznaš zašto ljubi prst i unutarnju stranu zgloba i zašto je gospodin van terena. Ignorance is bliss. |
Isto tako neznam zasto grize igrace za ruku, zasto se ponasa ko da su ga pustili iz kaveza, ili da se iz divljih prasuma amazone spustio sa lijane ravno na Anfield.
Moze on ljubit ruku Dalaj Lame sto se mene tice, ali njegovo ponasanje je ono sto ga prezentira kao zadnjeg primitivnog seljaka. |
Njegovo ponašanje je ono bez čega nebi bio među 3 najbolja igrača na svijetu trenutno.
Na terenu grize i dušu ostavlja za svoj klub, temperamentan latino, van terena je gospodin kakav se rijetko viđa u nogometaša. |
Patetična objava. Da je pravi, ne bi u sredini cvilio kako su drugi za ozbiljnije ozljede dobili manji ban.
Za početak nek prestane grist kao curice u vrtiću i nek se psihički stabilizira, ako je moguće. Edit: On nije ni blizu top 5 igrača, kamoli 3. |
Meni se čini da ovaj hammer samo malo flejma :fiju:
Suarez da sutra ubije čovjeka ovaj bi došao na forum pisat hvalospjeve o njemu, tako da ono, više od 'psiho suareza' me zabrinjavaju njegovi fanovi, tj. kako ih uopće može imati, to baš ne mogu dokučiti. |
Citiraj:
U top 3 igrača na svijetu može biti samo po ovakvom ponašanju, po igri možda u 20, ako i među tih 20. Ne znam kud bi onda svrstao jednog Drogbu, Ibrahimovića, Pirla... |
Citiraj:
najbolji primjer je onaj sa Terryem... Terry je za rasizam (koji je dokazan, s obzirom da je sudac čuo, bio svjedok) dobio 3 utakmice kazne Suarez je za rasizam dobio 7, iako nikakvih dokaza, niti svjedoka nije bilo, FA se u tom slučaju čisto oslonio na iskaz Evre ovo pak je naravno zasluženo, samo je upitno ipak kažnjavaju li oni njega prestrogo ili ne... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |