![]() |
meni treba za par aplikacija u androidu + kodi. nasao sam za 400kn
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ako je 2gb/16Gb uzimaj. Prije toga provjera uređaja (po mogućnosti).
Alternativa je gearbest. Paket stigne u roku 2 tjedna. |
Citiraj:
zasto mislis da treba provjera? kaj ima laznjaka? bitno je da je 905x ne? kaj znaci ovo B7N? |
Na provjeru sam mislio da se uvjeriš da radi. Što se lažnjaka ovdje tiče, sumnjam, iako je sve moguće. Nisam znao da ti treba tako hitno.
|
Je li na A95X normalno rade bezicni misevi i tipovnice koji imaju onaj mali usb prikljucak za signal?
|
Da, trebali bi radit ako dolaze sa onim usb receiverom. Probao sam tri stvari na tom principu... wireless miš, keyboard i daljinski. Sve radi bez problema.
|
Tnx
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stavio zadnji stabilni elek 7.0.3012i i na oba radi i suspend i power off. Radio je i na verziji ranije "h" oznake.
Jedan box je b7n oznake sa GBa, a drugi sa alija. Probaj taj rom. Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
jel probao netko ovo flashati na nexbox? https://www.google.com.tr/amp/www.cn...05-tv-box/amp/
Htio bi klincima izbaciti iz sobe staru kramu od kompa ali iskoristiti
monitor da im bude umjesto tv-a?! Dali je izvedivo spojiti anroid box na monitor? Izlaz na monitoru je DVI. Ako da, moze preporuka istoga?! |
Mozes uz hdmi/dvi konverter
Sent from my Redmi note 3 pro |
Da, a zvuk posebno.
Inače, jeli na libreelecu za s905x rade acestream protokoli ? |
Dali je ovo dobar box http://www.gearbest.com/tv-box-mini-...ign=shareasale
Kako cu dobiti zvuk preko njega na monitoru? Dali je dovoljno ustekati zvucnike od kompa? Dali taj box funkcionira sa bezicnom tipkovnicom i misom? Dali je box u redu da vrti KODI? Sorry na glupim pitanjima ali sam totalni noob sto se tice ovih stvarcica :D |
Citiraj:
AlexELEC-arm-2.1.7 (Amlogic S805/S812/905/905X) http://www.alexelec.in.ua/ |
Citiraj:
Možeš uštekati bežični miš i tipkovnicu. KODI radi sasvim ok na njemu. Citiraj:
|
Citiraj:
Jeftinije. |
@kvi kvi
Ako ti je bitan wifi obavezno uzmi b7n verziju a95x. Dosta mu je bolji signal nego na toj non n7b verziji. B7n verzije imas i na aliju po nesto vecoj cijeni. Sent from my Redmi note 3 pro |
Vezano za LibreELEC i acestream, sređeno je da se mogu puštat acestream linkovi.
Skinite Putty i preko SSH-a upišite sljedeće Code:
cd /storage Edit: da bi acestream radio treba vam addon plexus. Kad instalirate plexus onda u njemu ugasite (Shutdown Acestream engine on playback stop) |
Thnx
Sent from my Redmi note 3 pro |
edit
|
|
kako ovoj gospodi udovoljiti na carini?
kupljen na aliexpress media player I odspoda želi račun.. reko ok.. evo ti PDF račun koji mi je sjeo na viza karticu.. i link što se kupilo.. i slika sa trackerom I oni meni opet šalju mail, da žele izvod iz paypala, alixpressa bla bla Citiraj:
šta da im još pošaljem? Jer dođe mi da ih nazovem i napucam tamo nekog preko telefona I još k tome, roba je poslana iz Amsterdama.. dakle EU.. i oni još jednom lupaju porez.. jesmo i mi država |
Paypal i SS one stranice racuna sa aliexpress accounta i nikad nikakvih problema.
To sto je paket dosao iz amsterdama ne znaci da ces biti oslobodjen poreza. Porez negdje mora biti placen. Ako nije placen u carinarnici/posti gdje je item usao u EU, platiti ces kod nas. To se odnosi ba standardnu proceduru, sve ostalo su APP metode i prodavanje magle Sent from my Redmi note 3 pro |
ne kontam.. koje stranice SS na aliexpress..
|
ma samo napravi SS s Paypala di se vidi sta si platio i koliko. i to posalji..
from my Le X720 on TT |
Ali ne radi sa paypalom. Ss itema i ss vise transakcije.
Moze biti da je drugi track. Selleri cesto daju krive trackove. Provjeri na pozivu koji je track u pitanju Sent from my Redmi note 3 pro |
pa nisu valjda stavili krivi TN na acc i na paket.. ako je tako bit ce problema..
from my Le X720 on TT |
ja i dalje ne kontam kaj ti dojde SS
da ti to napiši normalno ja sam im opet poslao pbz pdf o plačanju i screen šut z ali-a .. bogme računa drugog nemam.. pa sad kud puklo da puklo da sam u zg-u ošo bi ih gutit |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Nije nego SchutzStaffel
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
G2 sent it |
Da je napisal PS.. print screen
Bi shvatio Ajd, ne se nervirat... budemo se ervirat kad ovi opale sad 25%na 420kn i jos troskove obrade i poštarinu u mom trošku. Živjela nam država Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
A95X.. ima li kakav jednostavniji file manager možda osim ovog defaultnog koji je katastrofa?
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
|
Isprobam redom te, pa ćemo vidjet, ne mogu biti gori od defaultnog.
Citiraj:
Imaš li možda još nekih linkova na takve intro-e, po mogućnosti kraće, nekih 5-6 sekundi? |
Imaš topic na kodi.tv forumu. Da, na taj način sam bio namjestio intro ali nije mi pomoglo što se tiče "tamne" slike. Negdje sam napisao iskustvo s tim.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:47. |