![]() |
kod mene je wifi uvijek upaljen a u power opcijama sam iskljucio sleep mod.. I Wifi mi je uvijek ukljucen.. Evo recimo preko noci.. Ekran iskljucen po sigurno 6-7 sati a wifi aktivan.
|
I meni je to iskljuceno, i 3g/4g mi ne gasi nikad, samo wifi i nekad se sam sjeti spojiti, a nekad se spoji tek kad ga otkljucam :)
|
Definitivno su prolupali. Službeno ime M8 će biti (bubnjevi i fanfare)...The All New One. Kakvi idioti.
https://twitter.com/evleaks/status/435916582569517056 |
Pitanje kolko je istinito to
|
nek idu u bankrot kad su mutavi ti korejci, ne dao bog da zaposle nekog menadzera koji usitinu i prati trziste i zelje korisnika, mozda bi i opstali.
|
Tajvanci...
|
ali su uz ime procurile i neke specke.. Tipke na ekranu,, snap 800, 3gb rama, dual flash... Dobro, dobro.. :)
|
I opet će popušiti od Samsunga jer će izaći nakon S5 i biti nešto slabiji od njega. A da ne govorimo koliko lošiji marketing ima HTC od Samsunga.
|
HTC TANO :D doć u ducan i rec dajte mi taj novi htc...
|
Citiraj:
|
cocount sta ti to znaci OPET popusiti od samsunga?? Pa ONE je potukao S4 maksimalno!!
|
Aha, dakle mobiteli se kupuju od onoga ko ima najbolji marketing i slušaju se samoprozvani stručnaci koji pišu reviewove po netu i ucjenjuju proizvođače ko da više para, njegov pobjeđuje u round-upu?
Po tome, svi moramo imat Samsung jer ima najbolji marketing i zato jer je najprodavaniji i zato jer su tako rekli internetovi. Ajmo dosta o tome. Ovo je HTC tema. O usporedbama ćemo u temi Android mobiteli. Batalite Samsung, ko će od koga spušiti i slično. Svatko će kupiti ono što mu odgovara. |
Da priupitam ekipu, imam HTC Media Link HD koji se uredno spoji s HTC One i sve divno i krasno radi. E sad da bi Media Link spojio s kućnom mrežom trebam otići u HO wi-fi postavke i odabrati wi-fi od ML ali HO ne prikazuje mrežu od ML, dok na dva laptopa (xp i 7) vidim ML wi-fi, i na HTC Desire i na Huaweiu vidim wi-fi od ML.
Sad je moje pitanje jel moguce da neka postavka na HO brani prikaz wi-fija od Media Linka? |
Htjedoh reći da se S4 ipak prodao u više komada nego HO. Unatoč činjenici da je HO super mob i u nekim stvarima revolucionaran (zvučnici sprijeda), prodajni rezultati mu baš i nisu opravdali očekivanja.
|
neka na novom srede kameru i prozvakat cu i vece dimenzije.
|
Kamera će navodno biti bolja. Opet će to biti UltraPixel tehnologija, ali sa više MP (čini mi se da se pričalo o 8MP umjesto 4MP na HO).
|
Evo ja sam se opet ponovio što se tiče telefona. :D
U zadnjih manje od godinu dana sam promjenio 4 modela i 3 proizvodjača. Prvi je bio Huawei Y300, poslije njega došao Huawei G510, onda nakon nekog vremena sam i taj zamjenio Samsungom Core (8260). Samsung me strašno nervirao. Prvo naopak raspored tastera, zatim HW home, onda bezvezno kućište, pa onda nepostojanje automatskog zatamnjenja/posvjetljenja ekrana, pa nedostatak opcije vibriranja prilikom stiskanja tastera, itd. Juče mi je stigao HTC One. Za sada sam prezadovoljan, posebno me iznenadio kvalitet zvuka (beatsaudio). Oduševljen sam kućištem, čvrsto, aluminijumsko, jednostavno perfektno što se mene tiče. Buraz ima Galaxy S4 i taj telefon mi je očajan što se tiče kućišta ako se pogleda njegova cijena. Sav je k'o neka igrača, meni blagi užas. Jedina "mana" ovog HTC-a koji je meni stgigao je to što je ovo 16GB verzija. Kako je ona dosjepla na ovo naše tržište? Nemam pojma. Ja sam ga dobio preko mobilnog operatera (m:tel). U suštini meni taj prostor i ne igra toliku ulogu pošto sve što snimim/fotografišem redovno prebacujem na komp. Ali kako je taj model, koji je u suštini bio namjenjen samo tajvanskom tržištu, dospio ovde, ostaje misterija. Od ova 4 napravio bih sledeću rang listu: 1. HTC One 2. G510 3. Y300 4. Core 8260 Znam da je glupo porediti ova tri modela sa One, ali to je ono što sam ja do sada koristio. Core ima toliko nebuloznih stvari da je to smiješno, a skuplji je od oba ova Huaweia. |
evo sad citao da ce ekran na novom One-u ostati 4.7" sto cak ima logike uz onaj nepromijenjeni dizajn, idu sa semom ko iphone 5S, samo hardversko poboljsanje.
|
Citiraj:
|
Mene flagshipovi previše ne zanimaju, volio bih više mobitela u rangu Moto G... kada bi HTC ubo s takvim nečim, možda bi im i prodaja krenula. Ok, ne očekujem baš cijenu kao za Moto G, ali dajte neki jeftin i funkcionalan mobitel s velikim ekranom.
|
Citiraj:
Reklama igra, zelje korisnika, i da jebeno izadje na vrime... |
Citiraj:
S4 mi je još najgori od svih Samsunga. Košta strašno puno za ono kako ga je koristiti i kako je sklepano kućište. Uporedio sam HTC One i Galaxy S4 i S4 je bukvalno igračka u odnosu na One, a oba ciljaju na isti tržišni segment. |
S4 je dobar ako ga rootaš i makneš svo smeće...i ako ga dobiješ za 0kn, npr. od firme.
Inače, mene zanima kakav će biti ovaj novi One Two, Awesome One, The Only One, ili kako će se već zvati :D |
@milentije
Hebiga, tržište se ne slaže s tobom - S4 se prodavao k'o vruće kifle, a HTC-u nikako da zvane i izađu iz crvenog. A nažalost, firmama je jedino tržište mjerodavno. |
Ne moze jedan model spasit firmu i izvuc bilancu na pozitivnu stranu.
|
Citiraj:
|
Marketing je presudan.
|
Po meni je One najprecjenjeniji mobitel po izgledu ikada. Preveliki rubovi oko ekrana i zvucnici koji osim sto zauzimaju dosta mjesta vertikalno, imho ruzno izgledaju. Smijesne su mi ove price kako je Samsung igracka u odnosu na HTC. Da, One ostavlja bolji dojam u ruci jer je po osjecaju cvrsci, ali da je sama kvaliteta izrade nesto posebno i nije. Ostrih rubova i gapova posvuda. Ekran je svijetla tocka no sve ostalo je rekao bih na strani Samsunga i nije mi ni najmanje cudno sto ih pere na trzistu.
|
Inače je primarna funkcija zvučnika da dobro izgledaju...
|
Onda su mogli biti jos veci i ruzniji jer eto izgled im nije primarna funkcija :rolleyes:
|
To bi već narušilo form factor i jednostavnost korištenja.
IMHO, bolje takvi zvučnici pa da su ružni (iako meni nisu) nego onaj PC speaker na poleđini većine mobitela danas. |
Citiraj:
Meni su svi vecinom htc-ovi polufailovi od jednoga jedinoga prvoga desirea, nikako da vrate taj sjaj na svoje ime a i nece uskoro, cisti primjer je po meni HoX, tegra soc za koju je bilo potreban akumulator u kombi sa velikim ekranom i baterijom koja nije bila dostojna da drzi obicni desire dva dana u pogonu :D Ali neka se hvale sa svojim junobodi dizajnom i stand by timeom te neka se dere nas kupce za po 400-500 kn razlike izmedju 16-32gb modela... Svaki ima prednosti i mane ali htc po meni ima daleko vise djecijih bolesti nego samsung a i svakome je volja nek bira sto hoce, ja biram plastiku ako nista barem je fleksibilnija te mcsd slot i mogucnost da utrpam drugu bateriju veceg kapaciteta kad ja to pozelim, dok sudeci po tvome opisu vise si imresioniran dizajnom nego icim drugim sto i nije cudno usporedbi sa tvojim prijasnjim mobovima :) Subjektivno misljenje :) |
Jedno pitanje/problem, ako se tko od htc korisnika susretal s tim... Naime jučer mi je Desire HD opal vani na plocnik na stražnju stranu i osim kaj se dobro ogrebal, mi se nakon par sati pojavili nekaj tipa ko mrtvi pixeli na ekranu. Slika1 Slika2 Dal ko zna o čem se tu radi?
Moram napomenuti da prije isto jednom prilikom kad mi je opal su se pojaviti takvi pixeli koji su onda nestali za par sati |
da, samo mi nije nestajalo :D i na sensationu sam imao kao nekakvu fleku koja bi se najbolje vidjela na crnoj pozadini, ovisno o kutu gledanja, izblijeđena fleka. valjda zgnječen bio...
|
Znači ista stvar :D
|
Ak niš drugo imaš nekakvo izobličeno srce na ekranu. Šteta što je prošlo valentinovo, odličan poklon, mobitel sa srcem. :D
Da vjerojatno se je zgnječilo i ostavilo trag, teško da će nestati. |
Jel se može napraviti sim unlock na htc one rootanom? Dosada mi nije trebalo ali evo sada treba.
|
Da može se. Radil ga na nekoliko uređaja. Postupak nije čak ni prljav
|
nvm
|
Citiraj:
HTC za dizajn i zvuk. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |