![]() |
Tko prenosi đošuu?
|
DAZN pvp ili vipbox
kako kome |
Strašna borba Ukrajinca. Uništio je Joshuu tehnikom i voljom.
Nisam mislio da ga može dobiti (ne zbog vještine, već zbog razlike u veličini), ali sam potajno priželjkivao. 😅 Kapa dolje! Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Svaka čast obojici boksača.
Nije bilo kalkuliranja i bježanja po ringu. Tyson Fury zaslužena pobjeda. Zbog ovakvih mečeva sam se dizao u jutro i gledao Mike Tysona(samo što su njegovi mečevi kraće trajali) |
Pizdek ce se jos dugo sjecati kakve je batine danas popio :)
Jos supak nije htio cestitat na kraju Ciganu. |
Gipsy je takav kralj, prava ljudina.
Nakon toliko rundi lik jos ima snage pjevat i trckarat po ringu. Kralj😁 Ocito je bila taktika doc s vecom kilazom kako bi lakse izmorio wildera. Covjek je pravi mozak, vidi se da nije dosao samo mahati kao njegov protivnik recimo 😄 I uz sve to gipsy je normalan lik, nikakav napuhanko. Stvarno odlican mec, pravo osvjezenje. Wilder se dobro drzao, ali nije ni do koljena kralju cigana. |
Gdje pogledati mec?moze u inbox
|
Odličan meč. :)
|
Meč je vrh.
|
Usman napokon izgubio iako je vodio po rundama, damn, nisam očekivao da će takav nokaut biti ako ikad izgubi.
|
Propustio sam meč ali prema ovome kaj sam vidio u ovom videu kinez je pokraden.
|
Citiraj:
|
@Hamm - to je i moj dojam, gledao sam neki stream i na kraju se stručni komentator čudio odluci sudaca. dvojica su bili 115:112, a jedan 114:113. ovaj je rekao da je i po njegovom ocjenjivanju završilo 114:113 i da mu nije jasno kako su ovi dvojica mogli suditi 115:112 :D dakle to je 1 udarac više Hrgoviću i 1 manje kinezu, manje od 1% razlike svakom.
glavna razlika je u tome da je Hrgović plasirao duplo više udaraca sve skupa, ali se ovaj odlično branio i veliku većinu toga mu nisu bodovali. rekli su komentatori da Hrgović nikad do sad u karijeri nije išao dalje od 8. runde, doslovno je izgledao kao zombi u ringu, bio sam uvjeren da će se samo srušiti. na kraju se na tečnom rusko-engleskom zahvalio svima i rekao da svi pogledamo njegovu prekrasnu ženu koja je s njim 3 mjeseca bila na pripremama u Americi. bolje da sam otišel spavat nego kaj sam gledal to. |
Hrga mi je drag ali ova pobjeda mu je poklon veci od one zene (kakav glup komentar ono na kraju za nju). Gledao mec na DAZN i komentatori ostali zbunjeni ovom odlukom. Kinez je tesko pokraden ovdje
|
Citiraj:
|
Pa jel moguće da nitko nema ništa za prokomentirati u vezi UFCa 285??
Neću ništa spojlati ako netko nije gledao, ali volio bih vidjeti kakvi su vaši komentari na cijeli event? |
Citiraj:
Zadnja borba...ah, meni izgleda kao teški fix, imam neke svoje argumente ali kad vidim kako ekipa s oduševljenjem uzdiže pobjednika, nisam siguran jesam li lud ili je "drama na USA način" toliko ukorijenjena da se više niti ne primjeti. :chears: |
Jones - Gane. Ja sam ostao razocaran.
Gane se ili usrao, ili je namjesteno, to mi je bio prvi dojam... |
Jones izgledao tromo i sporo, ali Gane je jednostavno preloš na podu.
|
Citiraj:
Moje mišljenje o Ševčenko je da se njoj dogodilo isto što i Rose Namajunas kada je izgubila titulu. Jednostavno su počele sumnjati u svoju superiornost. To je moje mišljenje naravno. Za Jonesa i Ganea ne znam zašto i s kojom svrhom (Uncle Dana mrzi Jonesa jer mu je sjebao planove prije 5 godina) bi namjestili borbu i to na ovaj način, ovako lako? :D Opet, samo moje razmišljanje. |
White ne mrzi ikoga tko ima PPV brojeve. Inace mi se cini da ufc je sve vise reziran i produciran kao hollywodski film, natjecanje je tu u drugom planu, Gane nije zasluzio uopce da bori za titulu.
|
Ako je Ngannou razotkrio Ganeov loš parter, što mu je sve onda Jones bio spreman napraviti. Prešao ga k'o plitak potok.
A Grasso, čekala je pogrešku i napokon dočekala promašeni zadnji kružni. Rekla je da su se spremali za to jer Schevchenko voli takve kickove. Borba večeri što se mene tiče. |
Dobar Ufc jutros, Izzy se vratio sa stilom.
|
Majstorski je ugasio Poatana, ali koliki show je radio od srece, a reza tek 3:1 :D
|
Citiraj:
|
Pozdrav,
gdje gledate UFC borbe, osim na gol.hr? UFC PPV mi je preskup… :chears: |
Eon tv, sk fight
|
Citiraj:
|
Gdje sutra gledati adesanju i stricklanda a da je free?
|
Probaj ode: https://tonight.mmastreams.cc/
|
Hvala
|
Nadam se da ste gledali. :)
Ja sam gledao na kraju na sk fight. |
Pogledao tek sad. Jab + two piece + checking leg kickova + Mayweather obrana. Dobro ga je sredio seljačina :cool:
|
Jebo sve taj eric nicksick je pep guardiola u mma
|
|
Naravno da je namjesteno.Vidis da se i Petrak poceo baviti ovakvim stvarima. Fuj
|
Tko s nestrpljenjem čeka nedjelju ujutro?
Nadam se da Stipe bude pokazao tko je Jones zapravo :) 5 je koeficijent na Stipinu pobjedu. https://youtu.be/r3gdY5KdJUc?si=2jvSNom2TKY0Ib4L |
Čeka se, čeka. Volio bih da Stipe pobijedi kao vječni underdog, ali stariji je i nije se dugo borio. Stvarno ne znam što očekivati.
|
Ne baš s nestrpljenjem, ali itekako se čeka, u svakom slučaju, imamo legendarnu borbu bez obzira na ishod.
Ako Stipe pobjedi, he is the GOAT Heavy weight ever, a ako ovaj pobjedi, onda je zabetonirao GOAT titulu za sva vremena. |
Nadam se najboljem, očekujem najgore.
Jon je picica i uvijek je bio. Bira borbe tako da ostane neporažen, ali šta ćeš kad može. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |