![]() |
čak ni u iStyleu, pa ipak su oni službeni reseller?
|
Sva sreća pa nema zlatnih. :D
Jadni ljudi koji žele pokazat da imaju 5S, a ne 5... |
Citiraj:
|
|
5S ne blokira u task switcheru...
Ovo me uvik mucilo, kako doskocit problemu? http://i.imgur.com/1qMOAc5.jpg |
Ljudovi :)
koji je najbolji program za prebaciti kontakte, sms, fotke, A/V sadržaj, ringtonove, mail, bilješke...sa "četvorke" iOS6 na "peticu" iOS7? Backup preko iTunes-a mi ne odgovara (duga priča, sprćkane neke postavke i nemam pojma kako ih vratiti a da ne izgubim podatke, tako da bih time "klonirao" i sam problem oko postavki, a to ne želim). Ja se na iOS ne snalazim (ženin, nije moj mob), i našao sam neke programe tipa Syncios, ali sam našao i ovo za njega (sad, koliko je istina...). Uglavnom, šta vi koristite (ako koristite) za sličnu situaciju, a da je ipak sigurno (da ne naselim kakvu gamad na telefon)? Fala :chears: |
Citiraj:
|
Probao i Tools i je, dobar je programčić, fala za info :)
Šteta jedino što ne barata sa SMS-ovima, ali dobro, glavno sam prebacio bez problema. |
Novosti - veći ekrani, zakrivljeni ekrani,...
http://www.bloomberg.com/news/2013-1...d-sensors.html |
Citiraj:
|
Gle, ima svoje prodajne rezultate, dakle očito nekima odgovara.
Osobno, kupio sam Note 1 i prodao ga za 3 dana. Bio sam znatiželjan, i brzo sam se ohladio, meni je to neprkatično za mobitel. Ali recimo kolega je oduševljen, s-pen mu za posao izrazito odgovara. |
Citiraj:
|
U potpunosti se slažem, al eto ima ekipe koji ga obožavaju.
|
Nego da li ima tko da je kupio 5C ? Nudi mi se sad preko firme da uzmem jednog, pa me zanimaju dojmovi. Trenutno koristim obicnu cetvorku, koja mi je malo dotrajala.
Jedini problem je cijena koju oni za sad dizu u nebesa ali vjerujem da ce je za Bozic ipak malo spustiti. |
Isto kao i obicna petica, samo sto je u vise boja i plastican je. Nebi trebao biti uopce los sto se tiče rada na njemu, a ova plastika ovisi od osobe do osobe :)
|
Plus nesto bolja baterija i front facing camera. Najbolje bi bilo otici i isprobati u nekom centru. Ja bi osobno prije izabrao 5c od 5, zbog ergonomije i problema habanja kod petice.
|
Citiraj:
|
IMO, taj plastični iphone mi je samo tanja, uža i lakša verzija lumie 820 sa Apple iOS sustavom.
ip5 i ip5s mi se više dopadaju |
|
Citiraj:
Evo: gsmarena Citiraj:
|
Ma 5c je čist promašaj. Plastikom i šarenilom su izgubili onaj premium osjecaj koji je bitan apple kupcima (osim razmazenoj djeci), a cijena je ostala preblizu petici koje jos ima za kupiti i 5s. Da je 200 dolara jeftiniji onda bi pricali o nekom srednjem segmentu i vjerujem da bi tu puno bolje prolazio.
|
Citiraj:
|
iPad mini ima svoj premium štih, on je samo uskočio u prijenosne dimenzije i ima odlične rezultate. Iskoristio je prazninu u tom segmentu tržišta koju Apple nije imao. 5c nema prazninu koju bi popunio jer je priblizu cijenom 5s a još je i plastičan.
|
Citiraj:
Anyway jos nisan dobio gold iman Silver/SpaceGray ali to mi ne igra... |
Iskreno, da je cijena iP5c oko 350$/€, ozbiljno bih razmislio o kupovini jednog takvog moba. Unatoc plastici koju iskreno ne podnosim. No to onda vise nije high end uredjaj, pa zato mogu plastiku i oprostiti.
Samsung je sa Note3 malo popravio dojam, no i dalje je to plastika za jedan od najskupljih mobitela na trzistu. Nekima to igra neku ulogu, drugima je to apsolutno nevazna stavka. I to je ok, 100 ljudi, 100 cudi. No mene smeta. Poprilicno. Kad drzim svoj iP5 i vec spomenuti Note3 u ruci, da nekim slucajem nisam svjestan sta imam u ruci, pomislio bih da drzim neki jeftini kineski ripoff phablet. Iako je Note3 stvarno fantastican uredjaj za ekipu kojima su takve funkcije i dimenzije potrebne. Boljeg nema. |
Citiraj:
|
Ali 5C je genijalan telefon, da je cijena bolja stvarno ne bi morali kresat narudžbe. Ovak ga je pokopao sam Apple u startu. S druge strane 5-ica ima u opticaju kolko hoćeš (za sličnu cijenu), i još su stavili 4S za 1$ paralelno sa 5S i 5C. Netko ko hoće jefitniji iPhone prije će uzet 4S. iOS7 za razliku od iP4 vuće normalno, tu je i ta premium-feel spika (osobno glupost) na koju su useri navikli i to je to.
|
Foxconn gasi proizvodnju 5c i prebacuje tvornicu na proizvodnju 5s.
http://9to5mac.com/2013/11/18/foxcon...apacity-to-5s/ |
Koji kalendar preporucate? Ovaj ios7 kalendar mi nikako ne sjeda..onaj prije je bio puno bolji
Vidim ima puno kalendara pa ako netko bas zna neki pregledniji od default neka podjeli. |
Citiraj:
https://itunes.apple.com/hr/app/fant...718043190?mt=8 |
|
Citiraj:
Ima integriranu i task listu, a stvari ukucavaš u ljudski razumljivom obliku "tomorrow 12 pm sastanak s necastivim" i on prepoznaje ključne riječi i dodaje u kalendar ili todo listu. Ne koristim puno kalendar pa ga nisam kupio, ali da koristim - to bih prvo probao. Nije besplatan, ali kad usporedim tih 2-3 dollara sa silnim desetinama na bespotrebne igre(ice) onda to stvarno nije puno. |
Citiraj:
|
|
Ima li za skinuti ? Baš me svrbi da stavim na Ip4 :)
|
Developer beta je to, ne preporucaju nama ostalima da se stavlja. Pogledaj na iclarified sto kazu
|
I ja sam developer ;) od početka ios7 bete . ;)
|
onda javi kako ide :D
|
;) Riješeno!
http://abload.de/thumb/img_0406n1o9i.png edit. Baterija dura 6 i pol do 100%. Nikakav pad postotka baterije , još na Wifi spojen i prima uredno notifikacije. Jedino što primječujem instant otvaranje settingsa isti čast. Kao da nema onog štekanja sekunde-tri. Za sad sam zadovoljan. @mamutarka Samo udaraj dok zora ne svane. :) |
pozz. imam situaciju.jedan gluhonijemi dečec je dao moj broj agram servisu da me kontaktira vezano za njegov 4s 32gb koji je na servisu jer neradi wifi i često se smrzne mob . i zove me dansa serviser i veli da nemože napraviti servis dok vlasnik ne ukloni uređaj s iclouda. reko to će biti malo teže pošto on ne zna svoje šifre niti to koristi. njemu su to sve aktivirali ili u vipu il negdje i jednostavno ne zna šifre. nemojte se čuditi , jednostavno tako prihvatite :) . pitanje glasi, se može kako maknuti uređaj s iclouda bez njegove šifre? što napraviti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |