![]() |
Zadnjih 10h igre na hellu katastrofa dropovi, prije nego kaj sam išao na more sve ok.
Inferno sam nešto malo igrao sa drugim heroom i isto koma. :( Može još malo objašnjena za onaj flip? I ako netko ima još neku šemu za doć do love osim silnog farmanja bio bi zahvalan. :) |
eto akcija gotova, 2 mil dodjeljena... mozda bude jos sutra :)
zz uzivajte! |
Citiraj:
jednostavni "kupi prodaj" sistem. Pogledaj upute tu. Tražiš "value" po jednoj cijeni , prodaš primjerice duplo. Samo se "upoznaj" s time koji item je najbolji za kog lika. Jednostavno jako:) http://diablo3.nerfplz.com/2012/06/f...n-house-6.html |
Citiraj:
|
Ja sam isto preslab. Sijem smrt na act2, neke mobove ne mogu ubiti na act3, a na 4 ne mogu ni prismrdit :D.
|
Glavno da su mene svi pokakali kada sam rekao da je igra epic fail, ali dobro. Čak su men i optužili da nisam niti igrao igru...
|
Ja bi isto pomoc za ACT 4 build. Hvala!??!
Bilo bi dobro kad bi mi neko mogo uplatit 50, 60 milja da si mogu uzet oruzje i helm. |
Citiraj:
Izgleda da ce 1.04 doci krajem mjeseca, vjerojatno ciljaju malo prije gw2 da im sto manje ljudi ode. Inferno laksi, bolji legendary, vise dropova..hmm ne znam ni sam sta da mislim |
znam da ću sad ispast "hiper" i troll , poštujem svačiji ukus
al meni je ova igra vrh i goty |
Citiraj:
Jednostavno nema tog osjecaja. Onda kad tu jos dodamo ias nerf koji su napravili jer bi ljudi samo nakupovali ias iteme na rmah i ne bi bilo prometa vise-igra je uzasnoooo spora. Ne znam koji genije se sjetio da izjednaci ias sa faster hit recovery i da wpn dps znaci toliko za dmg al kad napravis jednu takvu promjenu pokrenes chain of events koji unisti dosta stvari. Strasno me nervira sto u danasnje vrijeme sve igre tako pojednostavljuju kao da je ova nova generacija debili a ne ljudi Mislim ima toliko losih stvari u igri da bih mogao napisati esej Plus tu je jos hrpa wow nubova nove generacije koji oceukuju da im igra bude ista kao wow, stalno novi content itd onda placu po forumima 24/7 |
Citiraj:
Ali ajde o ukusima se ne raspravlja... Pa ti uživaj i dalje u igri kojoj je svrha provesti više vremena na AH, nego u igri samoj, kako bi možda kupio koji item koji će ti dopustiti da ubiješ istog bossa po n-ti put, ali malo brže samo da bi ti on po n-ti put ne bacio ništa, pa onda opet na AH po malo bolji item i tako unedogled... |
Citiraj:
|
sad bih odgovorio ali već imam od Hamma "infraction" , pa nek bude
|
Citiraj:
Moze samo jedno pitanje, jesi li igrao d1/2? |
@The_Void
Nažalost, nova generacija jesu debili. Velika većina. Igre imaju ciljanu publiku. Današnji svijet me podsjeća na film Idiokracija. Totalno sve ide u tom smjeru. Nadam se da će patch promijeniti dosta. Nek barem dio bude na bolje :). |
Je nove stvari, među ostalim i igre su stvarno "pojednopstavljene" (debilnije). Igrao sam i D2, D1. Ali ovaj D3 mi ima neku "žicu" . Mislim igram ga igram i svejedno mi je opet ispočetka sve to zabavno kupi prodaj , grindaj, kupi, grindaj , prodaj:D I tako iz sata u sat.
|
Citiraj:
Također vodim veliki gaming community i velik MMO guild i u ovoj suši MMO-a je velika većina nas odigrala D3 i doslovno su svi ajmo reći zgroženi koliko je sve to loše odrađeno sa jednim "money grab" mentalitetom (ali kaj očekivati od Activisiona). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam kaj se desava sa AH. Pogledam i vidi da imam bidove na dva itema i tak stoji par sati. Danas pogledam i nema bida niti na jedan od ta dva. Ne znam kud su nestali, posto se ne moze otkazat nakon 5 min ili ima nesto drugo. |
Citiraj:
Blizzard je stvorio smeće od igre, AcVi je samo ime tu. Meni je još beta bila užas, a kamoli cijela vreća smeća (puna igra) koju je Blizzard istresao pred našim vratima i pokupio pare. |
Citiraj:
Veliki +1, očekujem nove patch-eve i nadam se boljem. |
Meni je Diablo dobar, kao da jedinica i dvojka nisu bili grindanje....
Jos jedna stvar, dosta Vas pljuje wow, dok smatram da je wow jedna od najboljih igara svih vremena. Igram ga od TBC-a i Blizz je u jednom postu napisao da im se ne isplati da 5% ljudi koji igraju wow vidi high end game poput Sunwilla i Black Tamplea iz TBC-a. Od tada su uvodili sve lakse i lakse raiding modove, ali i dalje heroic content bez nerfa nije ocistilo 0,5% populacije wow-a. |
Citiraj:
Nije problem grindanje, problem je sto grindanje nije fun kao u d2 radi xx razloga. U d2 sam grindao da bih pojacao lika do razine godlike/equipao 100 drugih likova/pripremao se za pvp dok u d3 grindas i patis i kupis zute iteme koji znas da ce biti shit u nadi da bi 185 dex item pretvorio u 190 radi cega? |
Citiraj:
No drugima (kao ja npr.) to je bas ono sto ubija samu igru. Kakvi pravi novci.. kako uopce razmisljanje o tome koliko koji item VRIJEDI... I na kraju, sam osjecaj da igras igru gdje postoje pay2win pravila. .. a da ne govorim o samoj mehanici igre, koju su totalno sjebali, i ni jedan patch nece popraviti (hint: lame 'suffixi' kao lightning sentry i sl.). |
Ma to vise ne pali sa tim flipanjem. Moze imat srece jednom, dvaput ali generalno ne. Zna vec ekipa jako dobro koliko sta kosta i ima ih gomila koja prati AH i spremna je dat puno vise golda nego ja ti itd..
|
pali pali:) Samo treba brzo ulovit , tj. gledat kad se "stavi" item
|
Ak pali onda stavi SS da vidimo te trgovine. Ko mene to ne pali vec dugo. Samo kupujem i tome ili gemove i tu mogu nest zaradit a sa itemima jako tesko. Prevelka konkurencija... Jedva kupim nesto debelo precijenjeno a di po duplo manjoj cijeni ili sl..
Ovak nesto.. http://www.pohrani.com/t/19/yX/RbGWq...2-08-11-20.jpg Ak si prodo jednu ili dve stvari nemoj se ni trudit. To je cista sreca koja mozda sam tak nestat. |
Citiraj:
Naravno flipanje ne radi ni blizu kao prije, velika razlika u broju igraca i hrpa igraca je sad super equipana pa ne trazi nekakav medium gear, ponuda potraznja je prilicno losa |
Jučer sam malo halo act 2...od black ss....pa do belajla...palo mi je jedno 10 rare itemova od kojih je jedno 5 komada bilo ispod lvl 59....Vrhunac mi je bio lvl 55 item:D:D:D
:no2drug: :hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: Ja neznam ko je tu lud.....samo čekam Boba Segeta da mi izleti iz tastature i viče America's Funniest Home Videos....Kako takvo grindanje može nekome biti gušt....Imam nekakvih preko 300 sati i nije mi dropao niti jedan wow koristan item.....Zadnji legendary koji mi je opao sam nakon mjesec dana uspio prodati za 5k golda.. Nema tu kruha....zasad prekidam pa možda probam sa sljedecim patchem..... :chears: |
Stvarno je bilo čudno. Igrao sam igrao act3 3 sata, od toga skoro 3 sata s 5 valora, a nije mi palo ništa preko 60lvl žutih. Plavih preko 60 k'o pljeve, al žutih ne. Jako čudno. Mora da su nešto brljali po serverima.
Naravno, nisu bili 59/58, nego 55/56, a samo par komada preko 56. Užas jedna. :D |
Na act I padaju preko lev 60 ko peljva. Nisu nešto ali tu i tamo padne nešto korisno.
|
Citiraj:
|
To stoji, ali čudnovato ga nisam toliko trebao do prije par dana.
|
danas cemo preorat act 1 i 2 do magde pa da vidimo. Mijenjaju situaciju s dropovima iz dana u dan ocito
|
Citiraj:
|
evo ovako . Act 1 , 5 nephalem valora magic find BEZ NJIH možda 5 %. Pun stack Itema ide ovako 60 % žutih = krš ispod lvl 60 i ispod. 35 % = krš iznad lvl. 60 , 5%= 3 itema za AH , niš posebno al zajedno može za neki 450-500k. A , tako je to čisti loto , strpljenja treba. I naravno čekamo patch.
|
Znam da neki preziru MF gear (najvise zbog swappanja), ali osjeti se razlika sa i bez. Gearao sam oko 175% MF bez NV i tako farmam act2. Pada vise zutih i padaju bolji itemi.
Za one kojima je defaultni prikaz presaren, skinite si svakako Dark D3 plugin za grafiku. Odobrio Jay Willson :-) . Sharp efekt strasno osvjezi grafiku. http://darkd3.com/ |
Ah jos uvijek bugged, underpriced itema kao u prici... Tek se sad vidi koliko nubova ima i koliko underpricaju iteme kad nema botova da ih skinu instant. Kako ce se obogatiti oni koji pogode da su online kad fixaju bug...
|
šta se dogodilo sa onim nagađanjima da će diablo3 bit oslobođen igre preko neta-a, hoće li bit šta od toga?
|
Citiraj:
Igra tko hardcore? Ja sam počeo sa svojim WDom jučer (link), level 26 sam, početak acta 3, ako mi se tko želi pridružiti u ruskom ruletu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:55. |