![]() |
Mislim da svaki 3rd party ima mogućnost mjenjanja icon packa.
Ali ako ti to nije bitno, nemoj se sekirat. Bitno da imaš tamniju temu jer je na bateriji osjetno lakša od defaultne koja se sva bijeli. To me na S5 ubijalo u pojam što nikako se to nije moglo promjeniti. |
Mene baterija na 7ici ubija nakon nadogradnje. Ostali?
Poslano iz mikrovalne |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Buljaka, napravi wipe cache partition.
|
T-mobile Nougat se tek sinoc pojavija na Sammobile koliko vidim. Sa svojih 2.1Gb osjetno je manji od Vipovog Nougata koji ima ~2.5Gb... Vjerojatno sadrzi manje bloata.
|
Nama su hardcode nasrali Instagram i Facebook pa je to tih 400 MB vjerojatno :D VIP za razliku od Tekoma nema niti jedne VIP/Vodafone aplikacije ;)
|
Meni je VIPov Nougat bio 1.2Gb. Instagram, FB i Hangouts su mi odavno isključeni.
|
Jedna stvar je OTA update, druga je clean install...
|
Citiraj:
|
Evo ja sad na preporuku druga brke napravio cache wipe
Poslano iz mikrovalne |
Meni se malo glupirao nakon updatea, nakon wipe cachea sve je snappier. Bolje dela.
|
Pitanje u vezi baterije A5 2016, zaslon 34%, AndroidOs 27%, wap 10%, ostalo sve ispod 5%, ne cini mi se da je tako prije bilo, ili grijesim???
|
Napravio sam OTA update na 7.0 na svom Galaxy S7,i nakon toga obrisao cache. Mob mi radi super,za bateriju cemo vidjeti,jedino sto me kopa,koristim cesto whatsapp i sada kad saljem sliku i hocu dodat nasloc,iskoci mi tipkovnica i mogu pisati,ali mi ne prikaziva tekst koji pisem i nemogu dodat smajlic... Sto sam prije mogao :D Glup problem no eto,koristim svakodnevno pa me sad kopa :D
|
Sami najavio novi oblik stylusa
http://www.theverge.com/circuitbreak...tylus-mwc-2017 |
Ako netko ima problema sa kašnjenjem mailova preko Gmail aplikacije (konkretno, ako mob spava, mail dobiješ čim se mob probudi - mene ovo patilo od updatea na nougat i često na MMu) evo lijeka:
(Pišem na engleskom jer ne koristim hrvacki menu) Settings - Device Maintenance - Battery - Battery Usage - 3 točke na vrhu - Optimize battery usage - All Apps u padajućem izborniku - scrollati do Gmaila i isključiti "sklopku". Provjereno i radi ko zmaj. |
Draga ima S5 mini, dosao apdejt na 6.0.1 i sad joj steka pomalo sve, moze li me netko uputiti kojim softverom i kojim fw (trenutno je t-mob a stavio bih neki cisti bez operatorskih gluposti) flešnut. Dugo se niam muvao androidima pa ispadoh iz stosa..
|
Jel napravljen reset nakon updatea? Obicno je pozeljan ako vec nije napravljen
|
Citiraj:
Pogasia sad za Gmail i Whatsapp |
Citiraj:
|
Ne moras se brinuti za bloat sa t-com firmwareom. Prakticki je iste velicine ko BTU i provjereno nema nikakvih nezeljenih aplikacija osim odredjenih google-ovih. Jedan od ciscih N firmwarea dosad.
|
Meni i dalje mob traje cca 20 posto kraće na novom androidu. S7... drug brko napravio sam wipe cachea i bolje je malo ali još je slabo. Prije 4 sata i više a sad 3 sata i 10
Poslano iz mikrovalne |
Citiraj:
Citiraj:
|
Što je najgore to i je sa istim postavkama spavanja i disejblanja kao na 6.0 . Baš sam razočaran. Idem factory reset napraviti
Poslano iz mikrovalne |
Da, očito nema druge :(
|
Citiraj:
Ne samo da je doze agresivan za google apk nego i neke druge. :) |
Citiraj:
https://www.sammobile.com/firmwares/...FDBT1CPL1_DBT/ |
Citiraj:
|
Imas sve u linku.. Otvori odin kao admin.
Pise ti sve: Instructions Extract (unzip) the firmware fileDownload Odin v3.11.1Extract Odin ZIP fileOpen Odin v3.11.1Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)Connect phone and wait until you get a blue sign in OdinAdd the firmware file to AP / PDAMake sure re-partition is NOT tickedClick the start button, sit back and wait few minutes. Moras prije toga instslirati samsung usb drivere http://developer.samsung.com/board/d...hId=0000000003 |
Citiraj:
Samo sad boktemazo na Nougatu imam 1GB Free RAMa. Na MM mi je bilo oko 2GB free. Nougat TouchWiz 1GB rama u leru više cucla. Kak je krenilo, do verzije 12 ko nebu imao mob sa 16GB, najebo je. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09. |