![]() |
Lako za njih celski i real su bitni :D
Pardon, samo real. |
Citiraj:
|
Ajmo Dynamooooooo :)
|
Imaš aktivan rezultat u gostima, kod kuće većinu tekme igraš s igračem više (unatoč tome uspiješ imat manji posjed lopte :stoopid:) i na kraju ispadneš, pa za to moraš bit bunkeraš Mourinho.
Podsjeti me to na slavnu slovensku reprezentaciju na EURU 2000 kad su protiv SR jugoslavije imali 3:0 u 57. minuti, da bi u 60. isključilo sinišu mihajlovića i ostavilo jugoslovene s 10 igrača i tri gola minusa, a genijalna reprezentacija slovenaca (koji btw već odavno znaju imena svih riba u svom zaljevu) i srećko katanac uspiju s igračem više primit 3 gola u radoblju od 6 minuta :beer: i na kraju izvuć bod. |
Kad je Darko Kovačević startao a Savo Milošević mu na toj tekmi preoteo mjesto i posto prvi strijelac brijem :D
|
I to jedva :)
Nakon te utakmice smo jednog iz naše ekipe prozvali Ljubinko. I dan danas je Ljubinko jer na nogometu uvijek puca palcem. Kao i Ljubinko Drulović slovencima :) |
Citiraj:
|
1-1
Lukaku me podsjetio na tekmu s Dinamom kad se pol obrane odbijalo od njega ko od strunjače :D |
Koja sila od igrača :D
|
Citiraj:
Lukaku je nazvan po Rommelu koji je navodno uzor njegovom ocu... :D ne znam zašto, ali nekako vidim.ironiju u tome :D |
Citiraj:
Iako, napit ću se od sreće ako fakat ispadnu, tonu sve niže i niže :D Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Napuniše ih do grla :) a najavljivali su osvetu za svjetsko 1998 kad im je u zadnjim sekundama Čoroskop utavrljio, a Mijatović prethodno promašio valjda prvi i zadnji penal u životu.
|
1 privitaka
:roller:
|
Ajmo danas fige, za Schalke pobjeda na Herthom. Spajamo sa prvakom livada lige iz HNL, draži mi je Hajduk, al su stvarno loši, premda su i jedni i drugi za trčanje po njivama.
Ajmo cijeli forum :D |
rekao je ivan schalke, khm :D
|
Burnley 1-0 Manchester City.
|
Mnogo jako i uvek neugodni Burnli :D
|
To je taj jaki PL. Barca dobila Citya, Burnley dobio Citya.
Jednostavna konkluzija glasi: Burnley == Barca :D |
Burnlilona :)
|
Odlicno za cfc! :)
Dve tekme manje i +5. :D |
Ajmo MU danas, vraćamo se na 3. mjesto!
Jučer shebao Schalke i "naš derbi".. |
Al Soton nije PSG...Costa :D
ili je... |
pa neće valjda ostat 1:1 Chelsea...
|
Koji su ovo panjevi..nisu ni za FA cup..
|
Fellaini 1-0 United! :goood:
chelsea je odron od kluba, shebao mi listić... sramota da takav klub bude prvak. :D Edit: 2-0! Idemoooo! Carrick! |
Rooney, kakav gol majstora za 3-0!
Katastrofa i potop Tottenhama. :D |
Bod po bod! :D
+6 i tekma manje. :) |
Mu završava sezonu na drugome mjestu, sve je izglednije.
Koji je vrag Zlatanu i ovom PSG ? gube 2:1... Jučer Schalke,danas Chelsea i PSG, na listiću pogodio samo MU |
Wolfsburg i Kevin De Bruyne uredno napreduju. :) Ihjooooo što je CFC prodao...o bože. :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |