![]() |
Citiraj:
*cough* MUFC *cough* |
Barci je sponzor Unicef,djeca su i dalje gladna,a treba se još zadužiti da bi se zvijezde platile...tak da ono...tu svatko svakog,biznis ne :D
|
Ja samo gledam nogomet,ne bavim se pozadinama i razlozima da nekog mrzim ili volim...ali mi je smiješno pljuvanje jednog,idealiziranja drugog,a u biti sve je to isti qrac,kapiraš :)
|
Etotigana, čim se odigraju dvije-tri tekme a da protivniku ne isključe igrača, ne svira se bar penal-dva po tekmi i odmah kmečanje:)
Za krepat je kad čitaš o sudačkim previdima na njihovu štetu a radi se o momčadi koja u zadnjih 6 godina ima takvu naklonost sudaca u LP kakvu dugo nitko nije imao... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde nemojte se brinuti. :) Bude se kupio koji sudac i bude se malo bolje uvježbala koreografija valjanja, bacanja, kmečanja, žaljenja, cmizdrenja, zavijanja, previjanja, valjanja itd... pa će biti i penala i crvenih i opet eto nam "svemirskog" nogometa. :)
|
Ova "predskazanja" se za sada u potpunosti realiziraju.
http://bleacherreport.com/articles/1...league-in-2013 |
Sutra:
Citiraj:
|
Samo da Shaktar ispadne i dobro je. :) Bilo bi šteta da Borussia ispadne pošto igraju stvarno krasan nogomet. :)
|
Prekosutra futranje Čelzija....hijao...:D
|
Ma kakav Real to je gotova stvar.
U MU igraju muški nogomet a ne poziranja. Zapravo je cijeli Real nabijen homoerotikom. I sutra očekujem, poslije poraza od jedno 3:1 da naši mediji ,poglavito onaj večernji ,jutarnji zakmeče "ali Luka je imao odlične ASISTENCIJE". Pa mislim da se ovi u Totenhammu još danas ne trijezne kad su im uvaljali za masnu lovu "asistenta". I zato : GO GO GO MU!!! |
Citiraj:
Ali čim se Tito vrati posložiti će se to, istina da se sada mora dobiti Milana pošto poto, vidjeti ćemo :) uglavnom, hejteri i naslađivači tuđe nesreće znam kako vam je sada jer je tako vama bilo 4-5 godina :lol2: |
Umjesto flame samo kažem:!:chears::chears:
|
E napokon će moji sinovi sutra navijati za istu ekipu. Jedan navija za MU, a jedan za Barcu. Ispada da ću ja biti kontraš, da malo poraste atmosfera:D
|
Huhu, padat će puno golova na obje strane :D
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...ktiku-za-milan Jedva čekam. |
Jedino kaj će padati su kmečavci iz barcelone i vjerojatno kiša kartona po milanovim igračima. :) Ko bog da bude opet sudac koji ih neće doživljavati ni 2%. :)
Čovječe za talijane navijam. :D Skoro gore nego kad sam za galatasaray navijao. :D |
Normalno da hoće kaj uopće pitaš :D
|
Citiraj:
Vic dana. :D Barcelona ne može ništa bez glumatanja i bez sudaca. :) Nikad nije ni mogla. Kad nisu imali gotovo nikog iz vlastite škole kupovali su maltene najbolje igrače da igraju za njih, a danas su najglasniji kad drugi to rade. :) Štaš..to je taki pokvareni mentalitet. Nema tu pomoći. Citiraj:
|
Da ima boga ne bi čelzi osvojio LP nego bayern :p
|
Citiraj:
|
@buljo...Nitko im nije kriv kaj im je Didi utrpao ko mulcima. :D I isto tako im nitko nije kriv kaj ne znaju pucati penale. :)
|
Citiraj:
na prste nemožeš nabrojati sve penale, kartone i produžene utakmice koje je scum dobio dosuđeno jer su oni "trebali" pobjediti, a nisu vodili |
Citiraj:
Ili neki dan za Kristinu i Lukicu:p |
Makaršto! :D
Za tri dana igraju Steaua - Chelsea. :p Valjalo bi to dobiti. :D |
Citiraj:
I ja se nadam da bu se Bukurešt razveselil prekosutra:D |
Citiraj:
Znaš kak se kaže, (mislim na ovo gore tvoje napisano), iz tvojih usta u Božje uši:D |
Citiraj:
U toj Barci sam uživao. Ovaj nogomet od prije 4 godine pa do danas ne mogu smislit, ali taj nogomet je efikasan i tu bih lagao da velim da nije. Ali meni nije atraktivan, a valjda imam pravo na vlastito mišljenje. Dok recimo "današnji" Real mi je puno draži od Barce (do prije par godina je bilo obrnuto) i ne mogu nazvati nikakvim fanboyem ili navijačem bilo koje kluba iz liga petice. Volim gledat dobar i spontan nogomet i po tome mi Barca ne odgovara (famozno silovanje lopte, unošenje lopte u gol i previjanja na travi do sutra). |
Ne pratim baš ali koliko vidim Bayern bi mogao osvojit,realu je krenulo tako da imaju šansu,prvenstvo su davno izgubili i imaju samo lp i kup...ostali nevjerujem iako su manu i juventus opasni
|
Mourinho : " Sutra možemo pobijediti. Ako smo pobijedili Barcelonu sa drugom postavom , Manchester ćemo pobijediti i sa trećom."
psiho igre na relaciji Mou - Alex |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |