![]() |
coco, i mene to zanima, ali nisam pitao kad sam zvao, pretpostavljam da ce biti ekvivalentne...jel su tarife slicnih iznosa, znaci sada full, prije toga sve za posao, prije toga komplet...
dakle 600=600, 400=400, 250=200... ja se nadam da cu ga do kraja tjedna imati, ako se nes ne sjeb.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Daj malo više informacija. Odakle ti taj info? Pratim xda i tamo je zadnja informacija krajem lipnja tj. ljeto. :)
|
Citiraj:
|
i ja isto imam 250 i to racunam 2k za senzaciju, pa cemo da vidimo :D
inace prije za te tarife uredno je bilo 3k+ za top htc |
Citiraj:
"0" points.... |
Citiraj:
Klik. |
Da, izašla je informacija danas poslijepodne. Šteta, ali ovako i onako vozim custom ROM već neko vrijeme tako da se sada mogu mirne duše prebacit na custom Gingerbread.
|
Instalirao sam CM7 build 44 na optimus 2x, sad ima build 47, jel postoji mogućnost da se nekako updatea samo da ne moram raditi wipe ovoga pa instalirati novi? hvala
|
Citiraj:
|
Neće mi biti druge nego predati Desire i uzeti Desire S (iako ne vidim neke bitne razlike između ta 2 modela) ili Sensation.
|
Dok se vamo prica o high end masinama tipa sensation, ja sam se ponovio sa malisanom galaxy mini. :) 1000 Kn me izasao novi na ugovor od 12 mj. Mobitel je odlican...iako je low end, nista ne skripi i vrlo je brz. Nabaco sam gore brdo sranja, jer jos isprobavam sve (ovo mi je prvi android) i ok radi. Jest da je ekran banana, kao i kamera, ali meni to nije nesto vazno...na ekran se naviknem, a fotic imam.
Nego da pitam ako tko ima iskustva sa custom romovima za ovaj mob???Neke preporuke? |
Citiraj:
|
A ne kuzim sto je toliko fora na tom gingerbreadu? Koliko sam malo gledao na youtube, sto se tice GUI-a nema nekih velikih promjena. Mozda ispravci nekih bugova? Ja na svom telefonu nisam primjetio neke nedostatke tog tipa... moze li netko reci da li se isplati instalirati 2.3 i izgubiti sve sa telefona? Pitam da znam kada mi KIES ponudi...
Znam da mogu radit backup na SD karticu i na google servere,ali ne napravi bas backup svega...najlakse mi je instalirat appove,ali settingsi i ostalo..uf... |
Citiraj:
Samsung je napravija odličan ROM, koji nastanjuje moj SGS već 2-3 tjedna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preko ODIN-a instaliran. Google je povuka ROM je nije dovoljno dobro integriran sa njegovim servisima (čitaj: ne mogu krasti podatke tako lako).
Flashaj ovo, ako već nisi, postupak je brz i bezbolan: http://www.darkyrom.com/community/in...friendly.3080/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Govorim na temelju Galaxya. |
Citiraj:
|
Kak extractat framework-res.apk iz UPDATE.APP od orginal ROM-a za ideos. Glupo mi je instaliravat orginal rom samo da bi to izvuko van.
|
Evo sve radi normalno, sve su postavke ostale, cak i smsovi, imenik sam vec sredio prvi put kad sam napravio full wipe sa SIM karticom, idiot
|
Citiraj:
|
|
Ponavlja se priča o zaključavanju bootloadera. Prvo su rekli da će ga ubuduće zaključavati, a kad su ih svi popljuvali, onda su rekli da će ga pustiti otključanog. Izgleda da nisu ništa naučili iz one stare: "Pametan čovjek uči na tuđim greškama, a glup čovjek ni iz svojih ništa ne nauči."
|
Citiraj:
Uostalom, po kojoj logici hardverski slabiji Wildfire S moze imati sluzbeni GB, a Desire ne? Smijesno. |
Koliko Wildfire S ima internog storagea? Koliko vidim to im je jedini problem. Jer eto. Desire bez nekih dodatnih kerefeka kaj se tiče App2SD-ova ima problema sa froyom + senseom, kamoli gingerom + najnovijim senseom (nije da ga ostali HW ne bi mogao pokrenuti). Tako da im vjerujem u neku ruku da im to predstavlja ogroman problem koji im se ne isplati rješavati jer svi novi mobiteli imaju prostora na internoj koliko hoćeš za appove.
Ono što me razljutilo je to kaj su rekli da će doći pa su kasnije to povukli! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |