![]() |
skinem ovaj payday 2 koji je free sad na steamu, i u uvodu neki filmić sa našim glumcima snimljen kod nas..
jel to tako lokalno za sve ili? nešto sam propustio? |
Citiraj:
|
Ekipa...
Imam 34.66€ na Kinguin accountu koje bi rado pretvorio u kune jer ne planiram ništa kupovati, nit se stignem igrati. Ako nađete nešto da vam treba, javite mi se u inbox pa se dogovorimo. Dobijete igru koju želite još jeftinije, dok je god unutar tog budžeta, samo da mi to ne stoji neiskorišteno. |
CS:GO je trenutno 5.49€ (-50%).
|
Citiraj:
Otvorena prosle godine. Mozda cak to ima u videu. |
nisam to znao :)
|
Na GOG-u Unreal Tournament 2004 Editors Choice Edition za 2.79 eura :)
|
2K ima rasprodaju povodom 10 godišnjice: Evolve = 37,49€ (-25%); NBA 2K15 = 16,49€ (-67%); Spec Ops: The Line = 3,99€ (-80%); Mafia II = 7,49€ (-75%); itd.
|
Dragon Age Inquisition je 20$ preko meksičkog Origina.:D
|
Citiraj:
Kaj ste izabrali? Karticu ili paypal s obzirom da i za paypal traži zemlju i adresu? |
ovakva procedura je bila za titanfall kad je bio na akciji pred koji mjesec:
Citiraj:
|
Ja kad sam BF4 uzimao sam nakon potvrde placanja s Paypalom nazad upalio Holu, jer koliko se sjecam treba jos neke stvari potvrdit i za to se treba Hola upaliti.
Ali uglavnom najvaznije ti je da prilikom upisivanja podataka Paypala gasis Holu. Za zemlju si stavi Mexico. |
Citiraj:
|
Ja na kraju nisam ni gasil holu i sve je prošlo ok :D
|
Heh, nije da ne prođe ok, nego ti nije pametno. Sad si lijepo odi promijeni lozinu na paypal accoutnu :D
|
Citiraj:
|
OT, ne znam dal je već bilo ali imate na GOG Witchera 1 i 2 za 5.5 eura, nije steam ali se isplati.
|
Watch_Dogs je trenutno na G2A samo 2,5$!
|
upravo ga ugrabio - hola aktivan ;)
|
|
Citiraj:
|
Titan Quest gold na Steamu za 2,5€
|
Trenutno je Rockstar weekend sale na Humble Storeu. Popusti na Rockstarove igre su 75-80%. GTA V je nažalost isključena.
|
Gta 3, Gta vice city, gta san andreas, gta IV, GTA IV epizode from liberty city - 9 € .
Must have deal! max payne 3 - 40 kn smiješno :D |
GTA komplet 6€, tnx što si javio
eto kupio, skinem ja gta 3 da malo guštam kad ono problem skine, pokrenem, prvo što sam primjetio da MENU nema, pa onako svakih 10 sekundi se pojavi za nijansu jače jače i jače.. ko da je na FPS 0,1, ako me kuzite odoh nekako do postavke reze, stavim od monitora i odoh igrat.. doguram do baze, i otiđemo do lugis girls i tu dalje ekran stoji.. ne mrda, nema filma dalje, nema ništa.. komp miruje.. windows 8.1 pro orginal xfx ati 7850 grafa 1GB xeon proc E5440 ko da je Q9550 |
Ti možda ovo pomaže?
|
|
Far Cry 4 je na -40% (39,99€) ovaj vikend na Steamu.
|
Steam is testing two-factor authentication through its mobile app
Not bad, jedino što ovi klinci koji su ostajali bez računa će bit vjerojatno preglupi da si ovo podese :D |
Ako nekom treba, poklanjam Steam key-eve za sljedeće igre:
Dragon Age™: Origins: 73EVT-MMHN0-VTZBE Dead Space 2: 5XZ50-AVX29-VH2VQ Mass Effect 2: 9TAL5-5EGDK-DNLY2 Tko prvi, njegova djevojka, samo neka napiše da je iskoristio key.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |