![]() |
Ja sam pak u Svici vidio u turistickoj agenciji ponude za bike ture po svijetu. ima stvarno cijeli svijet (ukljucujuci i HR obalu), meni je bilo interesantno po nepalu, spusta se u indiju, 60ak km cistog spusta :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
vidio sam mu pimpek....
brijem da se stisnuo od hladne vode :D žestok je kirgistan (auf što žderu oni vojnici :D ) :beer: |
Da li netko ima viska saraf za bashguard, a da je glava sarafa fi 14mm, a duzina sarafa max 12mm? (moze i kraci)
Nakon sto sam potokario SLX bash predvidjen bas za double SLX pogon, i pripasao ga za 3x pogon, otkrio sam da je jedan od 4 sarafa malo drukciji pa mi prolazi kroz bash :D Koja gnjavaza oko najobicnijeg basha. |
Citiraj:
|
A kolko je plaćena. I gdje, ko uopće zastupa Corratec.
|
Njuškalo :D
|
11k kn dakle. Oprema je više nego dobra, dobar deal.
|
ja bi sada prodao samo ramu i kupio nekaj kaj ne baca na glavu na nizbrdici... (tj. uzeo bi svog shana i ostatak djelova rasprodao :D )
|
Tutneš drugi headset i na 66° si =)
EDIT: Jel to 1.5" lulica sa nekakvim adapterom na stireru Pike-a (jerbo on dolazi samo u tapered stirer verziji) ? Izgleda enormno veliko :) |
Ali ovaj 27.5 je čisti marketing - ista stvar kao i 26", bar je u vožnji vrlo slično, a i razlika između 26 i 27.5 je u praksi puno manja od 27.5-29".
|
Ima za dobru paru i novi 2013 Opiate FX samo što je opet taj retani kut od 68°. To ste u Livnu uzeli?
|
Pozdrav.. Znam da ovo nije forum.hr ali moram se nekome izjadati i pitati za savjet :D
Biti ću što kraći i jasniji.. Od svojih "malih nogu" imam Varikokelu na lijevom testisu (nakupina žila, meni je 4. stupanj), a tek prije 3 tjedna me je počelo boliti (nakon pregleda sam doznao da me boli zapravo od upale žlijezda oko prostate) dok je ultrazvuk testisa, mjehura, bubrega i prostate dobar. Pregled sam obavio u privatnoj poliklinici Medico u Rijeci kod urologa Marwan Naseredin. "Zaboravi bicikl" su bile njegove riječi :( Razlog upale žlijezda je hladnoća. (radim u hladnom skladištu, vozim bicikl). Nisam ga stigao pitati radi čega da zaboravim bicikl: dali radi varikokele ili radi upale žlijezda (vjerojatno radi varikokele). Jer ona MOŽE uzrokovati neplodnost, mogući karcinom itd itd, naravno, osim ako se napravi operacija.. Nakon pregleda još sam ga jednom upitao: "Dali sada imate isto mišljenje u vezi prekida biciklizma?" Doktor: "Koliko ti puta moram reći, 5 puta? To ti je moj savjet, ostalo radiš na svoju odgovornost." Naravno da se je osjećao uvrijeđen jer ipak njegova mora biti zadnja, jel.. Sve mi je jasno.. Pitanje za vas, a potencijalne odgovore molim na PM da ne spapamo ovdje (jedino ukoliko i ostali žele pričati o tome, što čisto sumnjam, jer ipak smo mi muškarci :D ) Dali imate slične probleme kao i ja, i koje ste savjete dobivali? Dali ste nastavili voziti i slično? Zahvalan :) Nevjerojatno jelda? Toliko sam se dao u biciklizam i sad ovo.. Ali rekao sam sebi i drugima: Ako je prekid biciklizma najgore što mi se je moglo dogoditi iz ove situacije, onda odlično.. |
Tip je iz Tomislavgrada, donese u Dugopolje bez problema.
|
donese - ima ih jos? racun, garancija?
|
Citiraj:
Zato je i takva cijena. |
sretno onda dok svabe i ostali dobiju godisnji, mozda se sretnete na plazi pa mu frend samo vrati bajk.
|
Palo s kamiona u Švabiji pa onda Gastarbajt import j.d.o.o. dovese u tu prčiju.
Ajde nemoj reklamirat lopove, tnx bai. |
Kaže da nisu ukradeni. Novi su i može se provjeriti serijski broj.
|
zato si i dobio racun.
hf i gl :D |
Picajzla pitanje, za headset, pogon i kotace, da li moram uzeti LIS 1 mast ili je i LIS 3 ok. Kolko sam skuzio iz prospekta i googlea LIS 1 je za manje lagere, a LIS 3 za veće. Jel ima to kakvog bitnog utjecaja ili mogu kupiti bilo koju mast? Pitao sam na benziskoj i kazu jedino na Zitnjaku imaju LIS 1, a LIS 3 imaju na benziskoj. Ne da mi se ici na Zitnjak ako ne trebam, skroz sam drugi kraj grada i bez auta.
Drugo pitanje: Recon solo air s MoCo. Servisirao sam ga kompletno (brtve nisam mijenjao jer su izgledale u redu) ali nisam skroz skuzio foru s kolicinom ulja u MoCo. Ima ga dovoljno jer lockout radi. Ako smanjim tlak mogu stisnuti vilicu do pola cm do krune. Sve radi jako glatko i poprilično sam zadovoljan svojim prvim servisom :D. Zanima me kako se manifestira visak ulja u MoCo. Nesto se spominje topout ali nisam 100% siguran sto to znaci. Pretpostavljam kako je sve ok ako se vilica da sabiti do kraja ali da pitam za svaki slučaj jer će taj bike vjerojatno ici u prodaju pa da bude sve po ps-u. U MoCo sam stavio 118ml ulja po tablici na SRAMovoj stranici |
Što se tiče masti, jedino za kotače bi trebao malo više paziti što se stavlja. Osim toga ne mogu previše reći jer pitanje je kakve su karakterstike tih masti.
Što se tiče Recona, višak ulja u damperu se manifestira tako da nemaš puni hod. 5mm od krune je dobro, jerbo su i noge vani tipa 135mm (ako je i dalje na 130mm hod vilice). Top out ne može biti nikako radi viška ulja. Topout ti je "udarac" koji se čuje kad se vilica rasteže u početni položaj. |
lis nije bas pozeljan za lagere, lis 1 i lis 3 se razlikuju samo po temperaturama uporabe...
neznam kod koga je zavrsila ona moja kantica masti bas za lezajeve, ako nitko nema mozes doci do mene pa ti dam malo u neku posudicu... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Možeš ovo malo argumentirati? Hrpa ljudi koristi upravo nju za lagere i još se nitko nije žalio dapače svi preporučuju. Inače, razlikuju se i po viskoznosti :D ali ne znam kakva se viskoznost preporučuje tako da mi to ništa ne znači. Citiraj:
|
Čisto info vezano za one gume na Corratecu gori:
To je X-king 2.4 i uže su od Hans Dampfa 2.35 i to solidno. Da je HD 2.2-2.25 bile bi tu negdi. |
Meni se pokazala dobrom Exustar LG01+ koju možeš nabaviti u markoprojektu. I Zmija ju koristi pa nije vrag da je loša :D
sutra u 10h na tunelu ćemo biti Kona Bros i ja, a Mic i Šoš su rekli da će isto doć :) |
Citiraj:
|
@Omerta nabavi DH bike ;) , tamo ne trebas sjedit previse. Znaci ne trebam cuvat kazetu i lanac za tebe vise?
|
Citiraj:
Što se tiče subote, jel tko za snežne radosti na Pohorju? 10€ karta, Dado i ja punimo kola... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
E, mogu ja na Pohorje bajkom? :D :roller: |
Hoces da ja tebi posaljem board na probu? :D
|
Nemam novaca ni vremena ić se učit boardat :D Heheheh
Po snijegu samo bajkom ako će uopće past do kraja prvog mjeseca :) |
Citiraj:
|
ej raja koja ide na Sljeme dns...ja ako se ne javim do 10h tebi Destro da me čekate...onda me nema, tj. prebacio me san...:fala:
(da me nebi čekali bezveze) EDIT: 'ladnije u čaršiji nego na brdu, ja čuda, idem i ja :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
aftr det, vir going to faund stutgart subsidijari :)
|
Ima planova za sutra?
Možda da se pridružim! Također, kakvi su planovi za nedjelju? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |