![]() |
Akrigg se opet potrgao :(
|
Ukraden bicikl
Znaci ovako... danas/jucer... nestao u zgradi sa 6 katova s medju katovima, na 6-om katu ukraden Merida Cross 500... Shimano deore XT oprema, diskovi prednji zadnji, nosac za sjedalicu za dijete montiran na zadnji dio bicikla...
http://www.marktshop24.com/bild/cros...-99-421488.jpg Takodjer da napomenem ako netko zna, prije sam vec prijavio 2 ukradena, pa da napomenem i to... Norco Kokanee http://gp1.pinkbike.org/p4pb2891877/p4pb2891877.jpg Author Stratos http://static.frazpc.pl/board/2007/0...4128956595.jpg Svi bicikli naravno imaju i racune i serijske brojeve i sta vec... zadnja 2 su prijavljena policiji, al naravno od njih da oprostite niki kura. Ovaj najsvjeziji idem danas poslije posla prijavit... A ako netko zna ista o bilo kojem od tih bicikala, molim, al stvarno molim da mi javi... P.S. U kradji Meride ostecen je i jos jedan bicikl, jer pretpostavljam da je netko nesto cupao ili udario u zadnji disk drugog bicikla... Sve informacije molim na 0953021060 ili ovdje ili na mail: caporegime.no1@gmail.com |
Citiraj:
a i morao sam malo krstiti novi bajk:chears: btw. jucer jeo strudlu od višnje, koja mi je inače najbolja u Lugarnici :zdero: e moj dario, pa pogledaj kakvo je i danas vani vrijeme,, sunce, toplo.. idealno za vožnju:) inace, pokusavam se sto vise vozit preko tjedna, jer vikendom uvijek nekaj žena uvalja! eh.. i sam znaš kako je nama oženjenima:fiju: EDIT: jel tko danas za krug-dva po Dotki oko 15-16h? |
Ovaj lyrik izgleda sexualno :D
Idem se malo s curom provozat pa cu koju fotkicu. Na sljemenu sam i subotu i nedjelju da se izgustam prije operacije |
koliki ti je ATC vilje sa originalnom viljom sa kojom je dosao Norco? ATC Lyrika je 542mm
EDIT: Australian North Shore :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Daj mi onda ovu novu hero3 black :D
Ovaj vikend imam ligu opet, za slijedeći ne znam jer mi se mijenjao raspored tak da me ovaj vikend nema na sljemenu opet.... |
Citiraj:
|
Hvalim te Bože pa je suvo, tako da me heto ujutro na Sljeme. Nisam smio prići mu dok je padalo, kolko je padalo odozgo, tolko sam i ja sa bajsa opado...Aleluja.
P.S. nemoj sad da netko odustane...vidimOSE sjutra :D |
Opaka je prognoza, ne samo za vikend, vec za iducih 7 dana - suncano, toplo, i bez vjetra.
Meni su propale cak 2 ovotjedne voznje jer me poklopilo gro privatnih i poslovnih obveza, kako se samo uspije tako poklopiti. Morao sam prekinuti GO i ni vrit ni mimo s poslovima. Prakticno sam spao s 3 voznje tjedno, na jednu, jednu i pol - i to ako, najgore mi je od svega sto sam se nabrijao na Strmopec u tjednu i onda ju ne uspijem odvoziti. Sve mi se cini da cu sutra na 20tku-prema Pilani i spojkom na Strmopec...iako mi se opet vozi 69-71, vidjet cu jos kakva ce mi inspiracija sutra biti. Sutra sam u 10h pred tunelom. |
Citiraj:
Znaci lyrik je 1mm visi :lol2: Dok je sektor bio 15mm nizi Evo na sta to sad lici. XT komponente mi se nije dalo sad montirati, to cu kasnije. http://imageshack.us/f/850/dsc0142hv.jpg/ |
Kaj ideš operirat, manginu?
U biti sam htio pitat jel ima itko ikakav info o onom Velocity-u? Pitao bi na DB ali neki od jazavaca koji tamo obitavaju mi dižu nerv beskonačno. |
Tko je velocity?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja se dvoumim dal da idem :D moram "žicati" (čitaj pitati) destra da ide :D da vidim one on-a :D i za društvo sa zapada :D mogao bi i zubich ići :D :beer: |
Dobar je annoying orange šošonja, svida mi se punkurac!
Btw. dobia san ekskluzivni sneek peek riceburnerove nove makine ;) |
Ima Vrhunac (duckas kod petrove) neki popust pa ak je nekom usput nek ode pogledat kaj se nudi.
|
Citiraj:
Ja krecem oko 8:40 iz kvarta. U nedjelju bi mozda mogao i sa zapada da neidem stalno prek tunela. Fala prilee, cekaj da ga zavrsim, onda bu bomba :lol2: |
Ja se još dvoumim da li da budem na tunelu u 10:00 ili na promociji :D
Veselim se već dva dana kako će za vikend bit super vrijeme, totalno zaboravija na promociju :hitthewal: |
Ja bi na promociju na tvom mjestu. Jest da je samo formalnost, al ipak je samo jednom (ok, dvaput :D). I u nedjelju je ljepo vrijeme i tad ce se vozit.
|
željac, idem sutra.
ja i darkec se nalazimo u 9h kod sata na križanju ilice i vrapčanske i idemo prema tunelu. |
Ovo je bakalarska promocija, u mom slučaju time ne završava studij, pa nisam stekao dojam o nekoj važnosti tog događaja. Otići ću rukovat se s dekanom i pokupit papir. Stignem poslije napravit bar krug na Dotki :)
|
Citiraj:
Nema me sutra i žao mi je ko psu. al zato ću se u nedilju vozit, najvjerojatnije kasni start oko 13h ili tako nešto. --- Nije uopće problem nedostatak stražnje suspenzije, ali teško mi se priviknut na flat jer sam njub i ne znam napravit bunny hop kako treba. Čeličenje. Nema šta :D |
|
Bili Crocus i ja na Dotrščinskoj ligi danas. Organizatoru (valjda je iz BK Ciklus) trebalo je 2 sekunde da skuži s kim ima posla, odma je iskazao dužni REŠPEKT
http://imageshack.us/a/img255/2269/no1fh.jpg Kojeg sam ja naravno opravdao, totalno sam uništio zadnju dvojicu, jezikom hrvatskih športskih komentatora ostvario sam zapažen rezultat i bio sam odličan ~25-ti. :goood: Vrijeme od cca 37 minuta, ak se mene pita taman, da se na trepavice postavim brže nejde. Croc me opro za minutu i sitno, ja krivim droge. |
Citiraj:
Citiraj:
bilježim se ! sutra ujutro spavam :) otići ću poslije ručka malo do grme uhvatiti osjećaj :D :beer: Citiraj:
hehehehhe :p :beer: :beer: |
Aj zeljac, javi kad mislis na grmu, ak sam se vratio sa sljemena, pridruzit cu ti se :lol2:
|
posaljem ti sms sa detaljnim vremenom, ali tamo negdje oko 2 u grubo
:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |