![]() |
Koliko sam ja skuzio vjetar je najvise potukao stabla u tom donjem dijelu, dok je gornja polovica Medvednice recimo OK.
Tako da je Strmopec mozda dobila po tamburi pogotovo jer je na udaru vjetra, ali trebalo bi provjeriti. Ako odes javi stanje. |
Ak je suditi po stazi prema pilani, prošla je Strmopeć najbolje ikada.
Uglavnom, ako će nekome pomoći, 18-Pilana nema jednog stabla preko staze (zapravo, jedno ogromno kod kućice na Njivicama, ali to se da izbjeć ak se ide po stazi lijevo prije Njivica. Za uspon sljedeća kombinacija sa najmanje drva :D : Tunel - stračara (2 mala drva, pređe se brzo) - staza iza stračare prema vili Rebar paralelno sa Lojstekom (1 veće drvo koje se zaobiđe sa lijeve strane), kod Lojsteka spust na Lonjščinu po zig-zag stazici da se zaobiđu prva drva koja su poveća i onda se ima samo 4 komada prije odvojka desno. Sve se to može zaobići ako se ide uzbrdo prema prvom stupu žičare tako da se nosi bajk ili se po šumi negdje spusti nakon tih prvih 50m. Do klupica klasika, ide ko metak, prije klupica izbjeći veliko drvo sa lijeve strane, pa do Adolfovca sve čisto, kod Adolfovca na cestu do spoja opet sa Lojstekom i kasnije ako se ne želi nositi preko jednog jedinog drveta na kamenjaru, ide se na Tigrovo oko. Mi smo danas išli na Lonjščinu ali već na početku ima par većih drva, pa smo produžili dalje na prvoj zavoju na vilu Rebar i to je super singlica. Ne znam kakva je Lonjščina do spoja sa Lojstekom. Al ono, sad se barem ima jedna staza za spust čista uz 9tku do desetke. Navodno i na čistoj devetki ima dolje drva. Sad su rekli ionako snijeg, tako da svaki dan jedna staza i bit će to brzo prohodno, barem one najdraže staze. Btw, ona staza Požgaj - prva stanica žičare je nešto kao Krvarić. Nema staze više. |
1 privitaka
Ovo je stanje ↑
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. optrčao jučer Dotku, jedva, trčanje s preponama i uz zvukove škriiiip stabala koja se klate na vjetru. Ima porušenih i sa onim bijelim strelicama koje označavaju stazu. Dakle, biciklom se neće moći još duuuugooo, bar ne po označenoj stazi. |
|
killers on the road ;)
Panorama je ono, whaaaat, whaaaaaat, genijalna.. Bajk u akciji, chemtrails u akciji, svi zadovoljni :D |
|
To je XLR lockout.
|
Sile - 15.10.2013. DB forum.. Ta panorama mi je odlicna..
|
Citiraj:
Ništa, barem smo dobili odličnu informaciju, moja najdraža staza je prohodna:) |
O kojim se to rukavicama priča? S obzirom da ih svi toliko hvalite...
Ove Foxove me ionako žuljaju:stoopid: |
|
Citiraj:
|
Ajde vidite za rukavice pa javite ako će bit kakva grupna nabava.. i frend bi ih..
|
Hvala Mati još jednom za rukavice. Za 40kn ne postoje bolje. Odlične su. Probao ih od S.Radića do Prečkog i malo su mi se ruke pregrijale. Zakon.
|
Citiraj:
Znam da malo upadam, al ako bude kaki group buy, može i meni jedne :D Nema me na dropu, pa ako neko bude odavde naručivao uplatim na račun, nije problem. :chears: |
racunajte i na mene za rukavice :D
|
A di ste bili kad je Mate naručivo? :D
Citiraj:
|
Vidim da laganini Planet X postaju teamske rukavice. :D
Kao sto vec imamo teamski softshell (smedji Kilimanjaro), i teamske navlacne hlace (McKinley). Svake godine nesto. Englezi jos nisu skuzili da smo u EU pa uredno odbijaju porez, zato i jesu ove rukavice ionako debelo snizene jos jeftinije (cca -79%). Rukavice su stvarno super, cvrste, vjetro nepropusne, i rekao bi dosta tople (za mene i previse). Naravno vrijede svaku lipu pomnozenu sa 4 ili 5. Kupujte dok ih ima. Velicine su identicne kineskim rukavicama koje narucujemo s ebaya (meni je XL savrseno sjeo na ruku, u milimetar). |
ako ste za...
ja sam za isto... samo nek se javi onaj kom trebam pare dat :D ove mi pasu ko salivene, mozda cak i mrvicu male,m samo bi hjtio probati neciji xl da vidim jel bi mi to bolje pasalo... zelim ih kupiti i spremiti u ormar, pa kad se ove ofucaju da imam druge.. za 40kn si mogu priustit backup :D |
Ako tko misli narucivat neka posta tu pls, i ja sam zainteresiran. :chears:
|
Lol, cini se da ce pasti jos jedna masovna narudjba :lol2:
Uzet cu ih i ja da stoje kao rezerva za 40kn kolko dodju |
Pa ajmo onda vidjet koliko nas ima (ne moraju bit iskljucivo rukavice).
1. Omerta 2. Pupo 3. logitek 4. prileee 5. Shoshy 6. Rebbit |
Citiraj:
|
Momci, molio bih Vas da preselite ovo na PM ili na grupnu kupovinu na DB-u. Previše će tu biti hoću-neću, pa plaćanje pa veličina pa ovo pa ono.
|
Kome se treba javiti na PM, ja bi isto uzeo.
|
elem raja,
ima li 'ko u zgb da drži scottove? konkretno bi trebalo probati geniusa...jaran Dado |
Citiraj:
|
Panex dinamic je ducan
|
Ima i Hervis, al mislim da tamo neces Geniusa naci :D
Ekipa, trebam prijedlog za prednju gumu. Sto sira, sto bolji grip, max 900grama i obavezno Maxxis :D. Htio bih imati isti brand i naprijed i nazad. Felga je DT swiss M480. Kaze da moze do 2.4, pa bi mozda mogao maxxis 2.5 proci, al brijem da mi to probija limit tezine u svakom slucaju Najvise me zanima Minion 2.35 (single ply je pa me frka da ce se busiti) i highroller 2, pa ak je netko vozio, zanimaju me dojmovi |
Novi Minion DHR II navodno dobro radi ko prednja guma, ili HR2, obje 3c Maxx Terra.
Po ovom kaj si ti napisao samo te 2 i možeš gledat. |
Vozim HR2 2.4 single ply 60a exo naprijed i zadovoljan sam. Dosta predvidljiva guma, dobro drzi i brzo zaustavlja. Dobro se cisti od blata isto.
Kad potrosim mozda probam naprijed Miniona 2.3/35 single ply jer on navodno jos bolje drzi, no vidjet cu jos. Otom potom. |
minjonka u 2,35 je garant ko švalbice 2,25(max)
:D taj limit koji si naveo bi ispunjavao ardent, ali ga pokušaj izbjeći kao prednju gumu. (imho) :beer: |
Mjerio sam malo prije, tijelo gume ne uzimajuci ripne u obzir, High Roller 2.35 vs Fat Albert 2.4.
Fat Albert je 4mm deblji. 57mm vs 53mm. Doduse, mislim da je Fat albert bio na 1mm debljoj felgi. Ardent nikako ne prolazi. Da ocu sketchy gumu, ostavio bi HR naprijed :D |
Ja vozim HR2 naprijed, supertacky, teža je od toga kaj ti ciljaš, mislim da je oko kilu i 100 grama al vrijedi svaki gram :)
|
Najbolja baza za video ikad. Trebalo bi ovo probat. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=GRTx2bcBDsQ |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |