![]() |
|
Mislim da dashcam kod nas objesiš mačku o rep.
Snimke se ne uzimaju kao dokaz. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Edit. Jesam li već spomenuo da Volvo S90 odličan? Baš sam provozao benzinca 320ks. Ništa se ne čuje kako se pali i ide kao gluha svinja. Nisam uspio zapamtiti opremu paketa i jedino su bile 20". Milina Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=_jDCibrrhIg |
Citiraj:
|
Legalno da pod uvjetom da ne snimaš u zonama gdje je znakom zabranjeno snimanje (ako to još uvijek postoji), ali ti na sudu mogu i ne moraju uzeti kao dokaz.
|
@bertone... touche :D
|
Pozdrav svima. Imam pitanje vezano uz ugradnju MP3 radija u Toyotu yaris, prva generacija. Postojeći radio ima ona dva manja (valjda starija) konektora, a novi radio koji sam kupio ima dva veća ISO A i B konektora. Radi se o običnom jeftinom novom radiju, bitno mi je da ima MP3 i USB opcije, pa sam ga kupio. S obzirom da nemam iskustva s mijenjanjem audio uređaja na automobilima zanima me da li postoji neko specifično pravilo, npr. treba li se odspojiti akumulator prije spajanja žica isl.
Isto tako, da li će ovaj konektor/adapter sa linka biti ok ili postoji mogućnost da zeznem neki osigurač prilikom spajanja i paljenja radija ako se žice ne poklapaju sa onima koje su u vozilu. Ne brine me toliko osigurač na audio uređaju, već da ne krepa neki na autu. https://www.chipoteka.hr/artikl/1050...ota-2630802660 Hvala :chears: |
Kolko mi se cini on je samo odrezo 1-2cm sa cijevi i naguro to unutra :D
Ziher je neki vodoinstalater ili se bavi grijanjem pa imo viska, pa da se ne baci.... |
pa da, tak nešto :D
smiješno je stvarno za vidjeti kako unutar stock falš ringa ima još po dve te nakarade i onda kroz njih vidiš neki socijalni auspuhčić :D |
Ma kakve falš spulje, kakav RS6. Kod ovih nema dvojbe jesu li prave ili nisu: https://www.youtube.com/watch?v=SBQFnUgv37c
Prius Repellent. :D |
Citiraj:
|
to su mi na listi izbjegavajućih vozila - sk, kr, kt i fb na kraju... em ne volim fejs, em su me već skoro skucali sotim tablicama brdo.
mislim ima smisla pošto su "visoka" slova pa tu nizom ima svježih vozača. |
Citiraj:
|
ma ne tebi se vidi da si matori pa onda imaš prođu :D
|
odvozio prvi put turu Bratislava-Rijeka-Bratislava u Focusu 1.0 125 Ecoboost aka mlinac kako ga ovdje vole zvati :)
I opet ostah ugodno iznenadjen lakocom voznje po autocesti. Cak je auto bio i solidno opterecen: dvoje odraslih i djete u sjedalici plus naravno pun bunker piva :) Zaista ugodno putovanje gotovo uvijek u preticajnoj traci na 140-150 i do te brzine negdje auto vrlo dobro se vozi a potrosnja razumna. Pokusavam se sjetiti neke zamjerke ali ne pada mi na pamet nista :) |
Koja mu je potrošnja na 140-150 ak ose smije znati?
|
Odoka bih rekao oko 6.5-7, obzirom da je meni na Fiesti s istim motorom oko pol litra dolje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eh da zaboravih da je Focus od 125ks s 6 brzina, onda sigurno još koji deci dole, tak da oko 6-6.5 bi bilo logično.
Ak imaš tempomat ti je lakše očitat, meni je muka jer kak se više trudim nogu na miru držat, to više skače :roller: |
Cisto me zanima u usporedbi s mojim Proceed dizelom. 85 kw na autocesti na 140 trosi oko 6 i pol sigurno. Ali prosjek po staroj magistrali prema moru mi je oko 4.5.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde bas jednom izracunaj, mene zanima jer za sljedeci auto sam si razmisljao o turbo benzincu pa me zanima neka realna potrošnja.
|
inace dobro sam zapamtio da su okretaji pri toj nekoj putnoj brzini na autocesti (140-150) od 3000-3250 sto je vrlo ugodno po pitanju buke samog motora u kabini.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |
|