![]() |
Don't look up meni isto nije bas nešto. Kuzim sto su htjeli postići al izvedba mi je više iritantna nego smiješna. Iako ima bezveze haircut u filmu, Jennifer podize kvalitetu filma :D
|
A jebemu miša to je isto kao kad pekar ide dovoditi u pitanje pritisak u vodovodnim cijevima vodoinstalateru. O tome se radi, znanstvene teze se moraju dokazivati ali ako znanstvenik kaže da je vjerojatnost 99,75% da će se nešto dogoditi, i da u znanosti ne postoji 100% a tupoglavac se uhvati za ovih 0.02% onda je to u rangu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Citiraj:
Ne živimo u pony landu gdje su svi pošteni i gledaju tvoj interes kao potrošača i čovjeka, nego baš naprotiv. |
Strepio sam od happy endinga, drago mi je da su bronterokovi spasili stvar.
|
To je najbolji dio filma :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Btw, u duhu Božića, pogledao sam The case for Christ. Zanimljiv film :) |
Citiraj:
U prevarantskom društvu bez učinkovitog sudstva ljudi se štite majstorima po preporuci, svejedno ne vidim smisao da im pametuju kako odraditi posao. Jer kod nas svi znaju raditi tuđi posao. a kad ga treba odraditi zovemo majstora i onda pametujemo. Ako znamo, što će nam majstori, znanstvenici itd? Zašto to onda ne odradimo sami, ne smislimo sami itd. Upravo to ovaj film i poentira. Dok znanstvenici iz svoje domene donose vijesti i to mogu dokazati, nikoga ne zanimaju matematički dokazi nego im pametuju da nemaju zvučno ime i time nisu vjerodostojni, da šire paniku, da šire depresiju, da su pogriješili, da nisu 100% sigurni pa stoga postoji šansa da griješe, da su griješili i ranije itd. Kaj je najgore, nitko ih ne shvaća ozbiljno, ma ni poluozbiljno. |
Mda, to je poruka filma i odlicna je poruka. Samo izvedba meni ne pase, nije mi smijesno. A mozda mi nije smijesno jer je previse realno, vec je tako. Tako da, thumb up za poruku filma. No, pitanje je koliko ce biti shvacena od onih kojima je namijena. Isto je bilo i za Idiocracy, vecina koju se u filmu ismijava, zapravo nije shvatila film.
|
Citiraj:
|
Makarsta, kakve su to prljave te gresne primisli na blagdan?! :D
Btw, podjsetio si me na prikladan film :D |
Problem je što i u znanosti ima gadne muljaže. Npr. slučaj Patterson-Kehoe za olovni benzin. Kritičko mišljenje ispred slijepog vjerovanja. Tko je u stanju, naravno.
A sad odoh pogledati Matrix da vidim je li baš takav odron :D EDIT: pogledao i posve se slažem sa LAcyjem da je ovo parodija na original. Novi Arhitekt mi se čini kao personifikacija WB-a/filmske industrije kojoj su napravili "up yours" :D |
Citiraj:
Večeras sam pogleda Man from U.N.C.L.E. nakon što sam ga prije nekoliko godina pogleda u kinu i mogu reći da je skroz dobar film, Alicia Vikander je pravi bombončić. :zdero: |
Matrix 4
… Meh. Meni ovaj Matrix reboot nije lego. Nije toliko loše, ali fali atmosfera trilogije. Odnosno prvog dijela koji je jedini pravi.. Onaj dodatak na 2:27:nešto uopce nisam shvatio, WTF? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Upravo završio Don't Look Up.
Odlična parodija, i to inteligentna parodija na cijelo današnje društvo, iako je fokus prvenstveno na amerima. Ako kritički gledate na to kamo svijet ide, svidjet će vam se. Ako vam je svejedno, neće. Dosta jednostavno. Vrhunska gluma od početka do kraja Od mene 8/10 Jučer "pogledao" French Dispatch. Kao i Matrix, prekinuto na pola i otpraćeno u recycle bin. Navikao na pomaknute filmove Wesa Andersona, ali ovdje sam ostao s puno upitnika već nakon prve priče. Očekivao dosta više od filma. Klasično Wes Anderson lijep film, sve je vizualno perfektno, ali priče...nema. Pogledao nakon toga i reviewe na imdbu i apsolutno se slažem s ovim Citiraj:
|
same same here.
don't look up odlican i meni i zeni. french dispatch prekinuli za 15ak min i delete. |
A neka se i Andersonu omakne koji, iako to njegovi filmovi jesu jako specifični pa možda to ljudima stvori određena očekivanja. Ne možeš se razočarati kada nemaš očekivanja :D
|
bok,
dali netko o kojem je filmu riječ sječam se kao klinac da su na HRT-u nekoliko puta do sada pokazali taj film. naime riječ je o filmu gdje se dogodi da voda poplavi nekakvo gradilište i da nisu stigli odvesti sve građevinske strojeve, i onda jednog dana neki klinci se idu kupati na to jezero, i onda jedan bager povremeno se pokrene :D |
FrogDr?
|
Don't look up -> odličan dokumentarac o tome dokle smo kao rasa dogurali i kamo idemo.
Lako da su samo Ameri u pitanju. |
da, mislim da je to taj film, osim ako netko nije snimio sličan ? :D
|
Citiraj:
Potpis Isti dojam sam dobio Korona je otkrila mnoge stvari o drugima a i ja sam o samome sebi |
1 privitaka
Citiraj:
EDIT: nisam znao da nema skrinšotanja na netflixu... |
Citiraj:
|
Milsim da nije nitko shvatio poantu don't look up. To je simulator navijanja za komet.
|
Ako vas Dont Look Up nije nasmijao, mozda ce vas Cmon Cmon rasplakati
|
Citiraj:
Uvijek može upalit hrvatsku sinkronizaciju i smijat se :D Jel Dont look up prvi film s našom sinkronizacijom na Netflixu |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:14. |