![]() |
Ček, ne zahtjeva li bilo kakva ta autentifikacija i password?
Znam kad sam se prije igra s tim da si uvijek morao imati i pass... |
Sinoc mi na S6 stigao security update od 1st July. Makar zbog toga vrijedi imati ne-rootan telefon.
|
Citiraj:
E da, u tom je caka. Sad ako imas pattern postavljen, samo njega te trazi, i to nakon 5 krivih pokusaja mozes probat svakih sat vremena, i to iskljucivo samo pattern. |
Ima li neka preporuka za case i screen protector za S8?
|
Citiraj:
Nije problem kod transfera fajlova već sam streaming videa. Evo sad sam probao FX file manager plus i preko njega VLC normalno streama preko FTPa. Preko Solid explorera neće. |
Ako ovo bude kamera na N8, teško da će je itko drugi stići u dogledno vrijeme
http://droidholic.com/samsung-galaxy...mera-features/ |
Mobitel i voda trikovi
Pozdrav
nešto razmišljam kako bih mogao koristiti telefon u vodi to jest slikati i snimati Samsung S4. Nadjem na netu momak je stavio telefon u kondom pa me zanima da li je neko probao taj fazon jel to funkcioniše hoce li navuci vlagu itd itd?? evo i video: https://www.youtube.com/watch?v=85gWqsfXlbM |
Moze se, cak stovise, na taj nacin mozes fotkati i neka druga egzoticna mjesta... Prije nego se odlucis na to, navuci kondom preko glave pa nam reci koliko lijepo se vidi kroz latex :)
Kupi zipbag |
Zašto samo preko glave, bolje prek cijelog tijela, ziher je ziher. :D
|
evo ga na... još jedan mizeran pad sa kauča na linoleum (mekani), visine od 30-ak cm (valjda!) učinio je S7 još većim invalidom, a nije mi ni jasno samom kako - puklo mi je staklo zaštitno od kamere, očistio sam smrskano staklo sa leće i normalno slika slike sa veće udaljenosti, dok na blizinu teže autofokusira, može li se to staklo ikako zamjeniti bez da se cijeli mob otvara?
nevjerojatno je koliko je na njuškalu ovih mobitela sa identičnim oštećenjima |
sve vece i vece smece prodaju vidim, a cjena ko od zlata. prestrasno.
mislim da cu sII jos dugo pamtiti kao pravu stvar... |
Citiraj:
@mob |
Citiraj:
|
decki dali postoji nacin za aktivirat na SIII, skype u notification i gore onu sitnu ikonicu S kao sto sam imao na SII? to nece i nece. a sjecam se dok je cura koristila stock ne-rootani isti problem je imala. viber radi bez beda i ima ikonicu, ali skype ne.
hvala. |
Citiraj:
|
Nego da vas pitam. Ima li još netko tko s nestrpljenjem čeka novi NOTE?
Ja sam izludio više od čekanja, ali neću ga uzimati ukoliko ne bude top of the pops, jerbo toliko će i koštati. |
Protupožarni aparat si pripremio tak da vjerujem da si spreman..
|
Iskreno, ja više ne vidim potrebe za Note linijom obzirom da S+ modeli imaju praktički isti ekran u manjem kućištu. Koja je uopće razlika između njih?
|
koliko ja kuzim, to sto note ima onu olovcicu. moj kolega se kune u to i to mu je d bestest ting evr :-).
|
Iako je još dosta rano, pa nema puno informacija, nisam vidio da je itko spominjao stylus kod N8.
|
Pa Note nema smisla bez stylusa, tj nije Note vise. Ja se nadam i manjoj edge zakrivljenosti, kao sto su napravili sa N7, bas zbog stylusa.
|
Popravak za WIFI i dalje nema, nemogu koristiti WIFI, ako puštam glazbu, stream preko samsung connect nešto, ako bio št oradim preko wifi pukne signaš i samo izbacuje error. Za mobitel preko5k kuna da mi wifi neradi neželim komentirati. Bluetooth zvučnik mi isto beskoristan puštam glazu preko wifi youtube, pukne wifi pukne youtube svako malo...ma daj..šta je ovo ?! Na uređaju od toliko novaca ja nemogu već tjedan dva koristiti wifi?! VI se svi šalite -_-
|
Prodaj ga i kupi neš drugo. Kaj sad da ti mi rečemo ili kako da ti pomognemo kad je to globalni problem i ima ga hrpa korisnika.
Nemaš tu puno mogućnosti - ili ga prodaj ili čekaj fix. @mob |
A downgrade na predzadnji rom? Pod cijenu factory reseta, da me mob toliko hebe, ne bi mi ga bilo zao downgrejdati i krenuti ispocetka. Kupio si ga da ga koristis a ne da cekas fixeve ;)
|
Dali se zna kad ce i hoce li Bixby Voice doci kod nas i moze li se ikako sad ukljuciti?
|
Mo'š mislit. Mi smo Samsungu toliko bitno tržište da bi bez nas propao u roku keks... :D
|
I to smo dočekali. Samsung je debelo digno ručnu na updateove za S7. Dakle, još 2-3 peča i onda Android O tamo negdje mjesec i pol nakon lansiranja S9 i to je to.
|
Koliko se ja sjećam, postoji neka teza da će svaki Samsung mobitel dobiti 2 upgradea OS-a. Jednog smo već dobili, O će biti drugi i to je to.
Nadam se da će S9 doći oko 04/18 kada mi ističe pretplata. |
Ima li netko Samsung lens cover za Galaxy S7? Kako ste zadovoljni?
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Galaxy Note8 će više ni manje koštati minimalno 1000$ :D
http://www.majordroid.com/samsung-ga...lly-confirmed/ |
Znači Samsung svoj logo na mobitelima naplaćuje 300-350 USD. Leđit :D
|
Čuj ako može IPhone zašto ne bi mogao Samsung?!
Novi IPhone će biti preko soma Eura i sigurno će se naći ekipa koja će to kupovati. :) |
Citiraj:
Citiraj:
ništa čudno... plus dodano samsung morao koliko toliko naplatiti gubitak od note 7 |
Citiraj:
@mob |
Cini se manje zaobljen nego S8 sto je pun pogodak. Cijena je s druge strane promasaj :D pa ce se cekati malo.
|
Galaxy A5 (2017)
Bok, može koji info za Galaxy A5 2017 iz prve ruke ? Kakav je mob u svakodnevnoj upotrebi, kvaliteta uređaja i to ?
|
Citiraj:
|
AMOLED
Vi koji imate ove nove Samsung uređaje. Jel se može narediti normalna crvena na tim panelima ili je to jednostavno tako ?? Lijep je taj zaslon i sve to ali crvena ne izgleda uopće kako inače izgleda :stoopid:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06. |