![]() |
e decki, rjesio sam team speak, sve ok, cuju me svi, lalalala, itd. al ja cujem neke glupsone koji ocito nemaju sta radit pa tak se glupirju na netu,tipa: jel me cuje tko, gdje ste. it bedastoce. kak ste to rjesili, jeste stavili kao onaj neki kanal pa imas samo svoj pa ti nitko nemoze upadat ili??
|
Citiraj:
Dragi članovi - pozvan sam na mirovne razgovore nakon što je i jedna i druga strana shvatila moguče katastrofalne posljedice na budučnost svijeta kakvog poznajemo - naime pravi gubitnik ovog rata bi bile buduče generacije koje ne bi imale kaj JESTI.:smoke: Tak da u ime čovječanstava i budučnosti naše djece prihvačam poziv na žderanje, khm khm ovaj pregovore. U potpisu, Feldmaršal von Kapacitet: CoolRamb Vaš MM P.S. VRAČAMO DEFCON 1 NA DEFCON 4 |
ccc Jelc krasan primjer daješ ostalim forumašima:p
Rađe se primi puške;) |
Boze dragi, 17 i 45 je a na serveru nikog !!!
Sta se ceka, vrijeme je za : Machineg :D |
Ajde u 6 da ste svi gore! :)
|
evo ja sad bio nema nikog, ajmo da bacim malo prije neg idemo van.
|
Nema me ovih dana na serveru, razlog - promet.
Igram GW koji uzima 3mb po satu :D |
Ah kaj sam se fino napucavao na jendom britasnkom serveru. Cheatere nisma primjetio, i fono cirkulira igre TDM, CTF, HQ. HQ sam sa digrao prvi put i stvrno mi se sviđa.
|
radio sam sinoc od 22-4
pa od jutros od 8 do sutra ujutro u 8 onda radim od sutra navecer od 20 do prekosutra ujutro u 8. dosao bih sutra prije posla ali je Sv.Josip pa neznam jos hocu li slavit buduci da mi je umro predsjednik : lol2 : tako nema me neko vrijeme sto znaci ako se tko hoce pricestiti u mojoj crkvici moze to uciniti bez vlastitog sprovoda : sniper : |
Ajmo, di ste?! Čekam vas! Ulazite!
|
evo josh malo pa se i rijechani spajaju.... :)
vidimo se gore.... |
Citiraj:
EDIT: Dal zna netko dal ima sto za podesiti npr. u configu da trosi manje prometa, a da je sacrifice pinga mali? U CS-u je imalo tona opcija, ali sada gledam ovaj config i nema bas skoro nista... :( |
Sinoc smo malo igrali i rezultat je
http://www.slibe.com/imagestumb/76116a8b-pifa_jpg.jpg al to je samo prva mapa, na ostalim je bilo i vise killova al smo zaboravili uzet screenshotove. (sinoc - okupljanje mrcina u rijeci) |
Citiraj:
Danas smo baš Mitzek i ja nekaj pričali da bi u travnju napravili jedne Žderonje. Da ne spamamo više-nastavljamo u Bakinoj kuhinji... |
Ajde di ste svi??? Cekamo vas da popunimo server... :D
|
shta je ovo, nema nikoga.... :(
:D :D |
Mogao si doc igrat u malo lijepše vrijeme pa di možda nekoga i bilo :D
|
Citiraj:
Treba otici tamo u onu pecenjaru na ravnicama, zna cheff lokaciju i kak se zove "da place" , mesina je prvoklasna i ja nemrem pojesti neki mix od 30kn kolko se dobije : nuts : , bakina kuhinja postaje ofucana : sweating /* staje pred zid i ceka da doleti prvi kamen... */ :) |
Citiraj:
Ak' je porcija tak velika da ju nemreš pojest mislim da bih trebao naručiti tri.:D :D |
Zderonje asimiliraju CoD2 topic :D
Nego kad ce patch da i ja odigram koju? |
Ajmo gore malo!
|
ajmo!
|
Citiraj:
|
da sad govorite da odemo gore a nema nikog na serveru.... (a ja cekam da neko dode...)
|
evo, ja se dizem gore.
|
dodjem kasnije. zaglavio sam tu. :(
:D :D |
Pih pa kaj je ovo
http://www.slibe.com/imagestumb/4fba...ot0014_jpg.jpg http://www.slibe.com/imagestumb/87de...ot0013_jpg.jpg http://www.slibe.com/imagestumb/9e33...ot0012_jpg.jpg Buraz vas je ko majke razvalio:p:p:D |
ajmo se malo napucavat kaj je ovo nikog na serveru:D
|
Ja neću igrati dok mi ne poprave ping :(
|
aj gore da malo pucamo
|
ja sam za 15 min gore
|
Ja dolazim navecher oko 20:30c da opet athi i zule-u zakuham nekoliko granata :D . Nadam se da bude ekipe... : DualWiel
|
Jao sad sam se vratio s napucavnajja po nejmačkim erverima, Cheatera kolko god oćeš.
Čovjek leži nabišaniš ga ispališ cjeli thompson u njega on se ustane i ubije te s jendim metkom, nakon toga ubije još jendog mog, o dočekivanju na čisto a da sam ja tri bloka dalje da ne govorim, dočekivanje u dimu od dimne LOL. Punkbuster stavrno treba jako jako hitno |
Jedno noob pitanje.
Dok prek TS pricam za vrijeme igre nenormalno trza zvuk, jedva da uspijem nesto raspoznat. Vjerojatno ima veze koji codec koristim, sada je CELP 5.1 kbit, koji mi zvuci kao najslabiji.Sta raditi, jel to normalno ili kaj.Koja mi svrha TS-a ako ga jedva cujem. |
Sta je ovo? :confused:
Vratio sam se sa nogometa, evo sad cu i ja opicit na serveru o ono : nono : rog ! Nigdje nikog ! Ajmo bando, sta se ceka ! :D |
ajde i ja sam željan metaka i leševa
|
Ajmo, svi gore u 20i30h! Atha prestani se igrati sa zecom i dođi gore!
|
Citiraj:
@andeo ok, ok evo me....taman smo se pocheli zblizhavati, i sada "moram" na cod.... :o :D ;) |
|
Atha, kao sto rekoh, ti si ZV3R ;) ... Nego, primjecujem da si poceo cheatati, nekak se moje granate previse ljepe za tebe :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:37. |