![]() |
Jaka mi je ona "waiter, there's a fly in my drink" :D
|
Citiraj:
:rambo: |
:clap: :clap: Star Trek Online:clap: :clap:
LINK |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajd ova epizoda danas (ona sa brodom iz buducnosti) je bila ok.
|
Je,bila je fora,mislio sam da će biti dvo-epizodna,ali niš od toga hehe:D
|
Večeras maraton pošto se nije gledalo ništa osim prve 2 u tjednu...samo se nadam da neću zaspat...up-time mi je jedva 6 sati, ali sa mnom se nikad ne zna :beer:
|
Nego kada je bila epizoda u petak :confused:
(koliko sam vidio nije je bilo zbog tenisa ,a sada vidim da je 7 repriza) Te ako ju je netko gledao o čemu se radilo Da ,današnja je epizoda bila jedna od boljih.., |
Citiraj:
|
Evo mene k vama :D
Dobre su bile epizode :clap: :clap: |
dobra mi je ona bila kad se je Ploxova žena upucavala malome od stroja :clap:
|
Citiraj:
|
a niš,u međuvremenu skužili su da brod odašilje neko temporalno zračenje pa su imali ''artefakata'':D kao npr. kada su Trip i Reed stalo pričali isti razgovor svaki put odpočetka...napadali su ih još neki lameri i Sulibani dok su potovali do mjesta gdje se trebaju sastati s Vulkanskim brodom i predati letjelicu,ali kada su tam došli vulkanski brod je bio onesposobljen (posada živa,brodu nerade komunikacije) i napadali ih je gamad pa su im ga na kraju ukrali (letjelicu) ali je uređaj kojeg je Trip našao na letjelici i aktivirao koji odašilje poziv u pomoć spasio stvar,jer su likovi iz budućnosti teleportirali brod i tako spriječili još sranja:D
|
A shita ljudi moji...ošo leć u podne i digo se tek u 8..taman na kraj Enterprisea...shit :( :(
Nego, recite mi - je li bila neka epizoda bitna za cjelokupnu radnju, pa da čekam i gledam svih 7 epizoda odjednom, ili mogu gledat sutra bez da mi uništi doživljaj? Samo bez spoilera, molim :beer: |
Samo da se pohvalim imam prve dvije sezone TNG na DVD-ima.
12DVD preko 42 epizode. 88 funti me kostalo. Iz Engleske. Prepeljano osobno preko granice. Inace kostalo bi me 160funti ali bas dosao na popust. |
Epizoda sa klingoncima je bila prva liga :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Jesi li siguran da mislimo na istu epizodu ("Judgment")?
I tako, krenem ja danas gledat ST i nestane signala punih 10 minuta, uništilo mi je doživljaj...tako da opet moram gledat reprize :fuming: :fuming: |
LoL:D a ja još uvijek svoj DVD recorder nisam dobio moram nazvat servisera da ga probudim:D
|
Da mislimo na istu.
Citiraj:
|
Znam da malo kasnim no jeste li skužili da je onaj Andorijskog generala glumio isti glumac koji je glumio Wayuma u DS9?
To je bilo u epizodi kad su se Vulkanci i Andorijanci posvađali oko nekog mjeseca i onda je Archer došao ih miriti! |
al je trip danas zajeb..... :D nebi mu ja bio u kozi
al se archer pokusava dokopati nove tehnologije :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
I da opet je Archi naveo na razmisljanje jednog klingonca koji ce to prenijeti drugima, pitam se kako je svemir i sve rase u njemu mogao postojati dok nisu dosli ljudi i njihov SUPER kapetan. Znam da je serija radjena iz perspektive ljudi. Gledao sam sve serijale, ali ovaj mi ima tako usrane price (ima izutetaka) da to nije normalno. |
I koji racku da ja danas snimam???
Ide jedna epizoda u 19.15, druga u 23.10 i u 3.15 repriza pet epizoda. Pitanje-kaj su to sve danas reprize (svih sedam) ili...??? |
Koliko znam ova u 19:15 nije repriza... a ostale su valjda od proslog tjedna.
|
uuuu ova danas je bila dobra baš mi je ovaj Enterpise sjeo nekako baš su mi dobri:D zar nije kapetan picard u 24. st?:eek: :confused:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:12. |