![]() |
da, i meni su očajne, izgledaju tupavo, neispolirano, bugovite su i nisu default mapama ni do gležnja
custom mape su loše prvestveno zato sto su home-made |
Citiraj:
|
Loše su te mape.Ono što sam vidio je cirka za 120 igrača,prevelike su i akcija je prespora.Ima li kakvih glasina o novim službenim mapama?
|
negdje sam pročitao da će nove mape izaći sa 1.6 patchem (ako njega uopće bude).
ja sam došao na svoje sa jednim odličnim HC serverom di se vrti samo Overgrown mapa!!! :care: to mi je daleko najbolja mapa ping pristojan, 80-110 origigi je server, inače od Show no Mercy klana |
Danas oko 20:00, 20:30 ? C2Y
Amd, dojdi ranije ( oko 19 i 50 ) za zagrijavanje ^^ :chears::Machineg: |
AMD ne treba zagrijavanje kad ionako cijelo vrijeme leđi u nekoj zabiti. :D
|
Citiraj:
Inače volim normalne server, a najdraža mapa daleko je Crash i Backlot! |
resetirala mi igra jučer rankove.. aarrgghh...
i sad sve s nule.. jaooo.... ljut sam ko pas... |
Citiraj:
|
Pa radite periodično backup player foldera ;)
Ja bi počinio sepukku da mi se obriše sve kada sam pokupio 4 zlatna oružja.Mislim možeš skinut s neta,ali nije mi to to.Izgubiš osjećaj da si to sam zaslužio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovako 1 shot (eventualno 2) = 1 kill :care: ja jos nemam nijedno zlatno oružje koliko uopče treba hedšotova za gold camo? a i da imam, nebi držao zlatno, red tiger ftw :care: sad sam u procesu dobijanja blue tigera na G3, onda cu jos napravit 20ak hedšotova na M16 da dobijem red tiger, koji već imam na M4 i G36C, pa onda idem i na M14 expert II :D da i tu imam red |
Za gold moraš obavit sva oružja u toj klasi,150 killova,150 headshotova.
Baja,zbog ključa.Nemožeš otić u igraonu kopirat pa kod sebe prikeljit jer je u tom folderu mp_data u kojem se nalazi i ključ.Nepodudaranje ključa u igri i toga ključa završava da ti izbaci corrupted ili ban. |
Citiraj:
gold m60 sa gripom i double tapom i penetracijom..lol..puca ko uzi ali na kilometar i troduplo preciznije. a ti se onda sakrij. hehe ma svakojaki qrac mozes iskombinirat s oruzjima.no jos iz aa mi je pila onak..pri srcu..skoro pa s njom samo igram i dobro. prespora i teska za brze lvle no za otvorenije ludilo.uostalom, svako ce ti isto reci za njemu fejvorit gun. gold dobijes kad bilo koju vrstu oruzja(sva u grupi) assault ili lmg ili snipe itd zavrsis do kraja. citaj kad sa svakim imas sva tri levela ispunjena. jedan za killove drugi za headshotove :goood: kaj se modova tice. najjebeniji je definitivno AWE4. s original/custom mapama. znaci na svakoj originalnoj mapi su otvoreni skriveni prolazi, citaj da se svaka mapa prosiri za cca 30%. mozes otici iza zgrada, popeti se na njih, penjati se na antene vodotornjeve bla bla. sve i svuda. stavljene su mreze za penjanje, raznorazne lijane i biljke penjacice kojima se pentras do inace nedostupnih djelova mape. u svakom slucaju totalno nenadjebio kaj sam vidio do sada u cod4, a mogu reci i sire. cista preporuka. no, ima jos nesto. to su prave custom mape. cista jebenica. odlicno skrojene, zabavne i naoko lijepe. cista petica za trud.sestica ako se mene pita:care: edit:ma zaboravih napomenut da su i zvukovi promjenjeni.LOLOLOL ono likovi vriste i tak to..ma, vrijedi probat ;) |
Citiraj:
|
@ gradjanin - baci IP-ove ovdje da se može probat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čujemo se još na ICQ. Citiraj:
|
Citiraj:
Nikada nisam igrao taj mod u COD4 kao ni ACE (Advanced Combat Edition). Inače sam pratio rad Tallyja (jednog od tvoraca AWE-a) i igrao AWE u COD2. Može IP? |
ak nekoga smeta GL , airstrike , helici , martydom ( makar ne vidim zakej bi to smetalo međutim da se radi o publicu ) ja sam stavil na naš public server E-Dom pam ... pa morete sprobati ;)
89.18.42.46:28960 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
IP please? |
ehh,da barem ja jos mogu cod4 zaigrati :(:(.. nisam ga igrao 2 mjeseca radi toga jer sam 3x dotero do lvl 28-29 i svaki put kada ulazim u igru odma mi pise disconnected...
|
Kaj su Rabbitsi prešli na oriđiđi? Vidim da je server streaman na GV.....
|
pa streaman je već dosta vremena. public nije originalni.
|
Citiraj:
hmmm ... meni sve fajn dela :wtf2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tražim Zombie:
IP---> 85.25.140.162:28960 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:44. |