![]() |
Citiraj:
|
meni se popelo na vrh pameti, hehe
|
Imam jedan problem, reinstalal sam windowse jucer i spremio sam iz local setingsa i XLIVE i rockstar stare foldere i sad kad hocu save vratiti nazad nemogu, skopiram obadva foldera ali uvijek mi pise 'login failed....plesae check your hard disk drive'! ak ima neko da je to radil nek pomogne ak zna kak, jer sam vec dosta presel i neda mi se opet ispocetka..fala:chears:
|
neznam za fransisa, al ja sam koknuo brusija, frajer me zvao deset puta na fakin mobitel zaredom, onda sam ja nazvo njega dogovorio se za cugu, došo i izrešeto debilnog steroidaša nasred ceste, hahahahaha, sad se više ne javlja, hehe
|
Citiraj:
Meni je Brucie najjači lik u igri. Uvijek ima neke svoje uživljene baze. |
Jel netko ima problem sa smrzavanjem igr na misiji Late Checkout? Kad dodem na razgovor sa onim Ray Binocciom, posalje me na neku lokaciju (neki hotel) i kad dodem krene Loading........................ i traje i traje i ponekad se zbrejka.....
|
ja imam P4,1,5GB ram-a,x1950 pro i igrica mi nešteka puno,ali to je zbog ram-a
|
dobra, dobra...u moj komp je 2.5gb a u postu velis 1.5gb rama :)
|
Al meni jos uvijek nije jasno, kako buraz hakla sa kompletno istim konfom, ali sa 3870 i 2GB rama bez ikakvog trzanja a ja sa GTSicom nemrem prdnut, u gradu 20 fps-a jedva, a on 30 ...nekuzim, pa zar nebi nevidija trebala bolje radit?(i on i ja novi winse nekidan nabacili, ma joj...)
...suze mi oči već:no2drug: Dali se sa comandlineom moze popravit igrivost, ili jendostavno sluzi za pojacavanje textura i detalja? |
buraz ti nije njuber, hehe
|
commandline će ti ako hočeš dodat sve grafičke opcije, ako hočeš koji fps više pomoću njega iskljući vsync...
|
Citiraj:
|
hm, treba znat dobit FPS zaokružen na cijeli broj
Statistics Average FPS: 49.00 Duration: 37.04 sec CPU Usage: 76% System memory usage: 69% Video memory usage: 99% Graphics Settings Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 25 Detail Distance: 70 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 2, v.113 Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260 Video Driver version: 180.48 Audio Adapter: Speakers (2- Realtek High Definition Audio) Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz density je na 100 igra po defaultu stavlja view na 32, a opče nema neke velke razlike između 20 i 100 (negdje 80 otprilike), jedino kaj sam skužio da frejm sad opče ne pada , nit sa dugim svjetlima po kiši nit sa crnjom kao suvozačem...nit sa mesićem u crkvi maknuo sam i commandline, jer je nepotreban boli me qrac, više ne diram niš, sva sreča da sam na kraju igre, hehe PS: kad ubiješ romana frajer te malo kasnije nazove da ga pokupš u bolnici, i onda ti se zahvaljuje, e pa zapjevače mesić njemu, stari moj... |
daj stavljate spoilere,više nemgou niti gledat u ovu temu jer skuzim kak ce igra ici.jesus:hitthewal:
|
Citiraj:
|
Prešao igru prije koji dan. Kraj je super. POgotovo kad idete .... šalim se neću spojlat :)
Igra je jako dobra ali toliko su je zasrali s optimizacijom da to nisu istine. i ja to platio skoro 400 kn .... :D |
Citiraj:
to i mene najviše boli kolko god da mi se sviđa igra...iako mi ne bi bilo žao da je rockstar odradio posao po pitanju optimizacije ali što je tu je sad...ja ću definitivno odigrat još jednom minimalno... |
http://pce.hostili.com/images/G6bo2.jpg
Evo testa Igra mi dobro radi u SP dok u MP trza od 22-35 fps,do cega je tako?kako vama ide MP? Problem je sto sada igram na visti radi modema,prije na xp mi nije stekao MP,ako netko zna neka pomogne:chears: Cak sam probao sve na low i opet ide bljutavo,imam patch i najnovije 8.12 drivere |
U tome benchmarku je problem jer je govno... 5 likova se na skuteru napucava :stoopid: bez traffica i ostatka...
U prosjeku bi se usudio reci da naspram benchmarka igra radi 30-40% losije (sporije) u single i multy nacinu igranja.... Pogotovo kada se igra duze od sat i pol pa nadalje... |
ljudi moji ovo fkt nije normalno-dao sam svoju hd4870 burazu i kupio 8800 gts 512mb i igra leti-bez trzanja(osjeti se tu i tamo lag pogotovo na star junctionu), nisam gledao jel fps kaj porastao, brijem da nije al sad je 5x ljepši gameplay:D
|
ja sam novi ovdje i trebam vašu pomoć,tražim grafu s kojom bi mogo pokrenit GTA IV!!
imam samo 450 kn :( ,a vidio sam u vemilu da ima x1950GT i x1950pro pa me zanima dali bi mogao pokrenit s njima gtaiv i koja je bolja unaprijed hvala |
Buraz ima jacu grafu od mene, a ide mu sporije nego na mojoj konfi . Jest da igra na 1600x1200
|
Citiraj:
Pa što se čudiš da mu ide lošije?:stoopid::roller: Pogotovo ako igraš na manjoj rezlouciji od njegove:fiju:. Spoji njegov monitor na svoju grafu pa će i tvoj komp početi plakati kad upališ GTA.:kafa: |
Vidio sam na nekim ss da ljudi imaju dok su autu kameru iznutra tj vidi se kontrolna ploca i volan.Pokusaovao sam to sloziti ali mi nije uspjevalo.Jel moguce to sloziti?
|
Statistics
Average FPS: 48.05 Duration: 37.08 sec CPU Usage: 81% System memory usage: 51% Video memory usage: 97% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 40 Detail Distance: 60 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Realtek HD Audio output Intel Pentium III Xeon processor File ID: benchmark.cli WTF kak mi to procesor prepoznaje? :D jesam nešto propustio? |
Citiraj:
http://pce.hostili.com/images/tranuah8k.jpg skini ga ovdje http://gtahq.multiplayernetwork.net/file/964/ PROČITAJ README |
Citiraj:
BTW pogledaj dole po oglasima malo sto se nudi jer za tih 450 kuna sto imas mozes uzeti barem 2x brzu kartu od ovoga fosila iz vemila... |
Citiraj:
kad se to složi, takvu kameru možeš imat sa svim vozilima (motorima...) ili samo u autima?? kak je napravljeno pucanje iz auta? |
pa napravljeno je iz te perspektive, kaj problem skinut 50kb i vidjet ak te zanima, sve ostale kaemre su normalne, ova mijenja onu glupu iz perspektive brisača... hehe
|
E dečki, nisam u toku sa GTA4 pa da ne tražim ima milijun postova!
Napravil sam reinstal Viste, i kopiral save-ove na sigurno i sad kad ih vratim GTA ih neče prepoznat...jel trebam još kaj napravit, na 34% sam stal i neda mi se opet ispočetka! Znači kopiral sam natrag u "documents" i u onu skrivenu mapu "APP\LOCAL\RockStar" i kad pokrenem traži me da napravim novi acc, i moram ispočetka...:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46. |