![]() |
tnx,
mozda je nesto krivo radim jer mi i za drugi istu stvar javlja....na morningstreams.com samo u kucicu c/p kod ali ne radi :( |
Tako sam ga i kopirao 😐 nije mi baš jasno
|
a dobro, svejedno hvala, danas je dan kad izgleda necu gledati gp, crko mi je iptv signal pa sam tražio alternativu
|
Još dalje namještaju Vettelu u Ferrariju :D
|
Hamilton ce imati svjeze gume na kraju. Bit ce cupavo na kraju.
Mislim da je Vettel jednostavno odvalio krug. A na kraju dog fight Lec-Ham Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Ma ova staza je ko Monaco, nema pretjecanja.
Zanimljiva taktika mecedesa, "Valtteri , It's James, please go 4s slower per lap so you don't undercut Lewis" :D |
Giovinazzi leader 😇😎
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Ja se nadam da Bottas ima dobru zalihu Melema. 😷
Strašno kako se filijale miču A momčadima. Alfa Ferkanu, Toro Redu i Indija Mečki :(
|
Ko ono reče da Grosjean nije tako los? 😆
Pa Gio je bio pri kraju guma kad su ga stigli tako da nije ni mogao više branit, pustio ih je sve. Gasly isto. Stroll je branio koliko je mogao i onda u boks kad ga je Merc stigao.
Tako da se vidi tko je stvarna filijala :D Tako je Grosjean je trebao skrenut u zid da ga Russel ne udari. Po meni je ovo isto ko ono kad je prošle godine Perez udario u Sirotkina |
Citiraj:
Edit: imao je grožan još pol m do zida Ali dobro, glupa je staza, zapravo sve gradske su glupe sa malo mjesta |
Nekako mi se cini da je ovo bio slucajni undercut s Vettelom 😀
Sad ako Leclerc poljubi zid zbog nervoze, dam se kladiti da ce to Lewis kapitalizirati. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Imo je Russell 10m do zida desno. Grosjean je bio pored njega u zavoju i ovaj je prestao skretat usred zavoja i time otišao široko u Grosjeana. |
Definitivno najgluplja i najdosadnija utrka sezone. Gasim i odo van.
|
Nije toliko losa, bilo je gorih ove sezone
|
Dobro je da je nagodinu nema u kalendaru.
Kimi zaboravio da postoje retrovizori?
Slicno je u spa napravio |
Driver of the day: Bernd Mayländer :D
|
Citiraj:
Također ove gluposti oko ne-refuelanaja, 2 fiksna sata. Puj. |
Citiraj:
|
Torpedo uđe u zavoj 30kmh prebrzo,al je Kimi kriv što "ne gleda u retrovizor" :D
Inače ima i iduće god Singapura. |
Ima, da. Sad vidim da sam ja nesto previdio.
Tko je igdje napisao da je kimi kriv :fiju:
Ajmo ponovno, kimi je zaboravio da postoje retrovizori... |
Tri pobjede za redom za ferkane, prvi put od 2008g.
Nisam ocekivao ovo danas, novi aero paket je ispao jako dobar...rijetko tko je prije kvalija vidio ferkane na 1 i 2. Vettel danas super odvozio |
Vet driver of the day... da je Lec izasao iz boxa ispred Vet, bio bi Lec prvi. VET je imao srece sto se toga tice
A utrka, nista posebno :/ |
Utrka shit, ali malo osvjezenja na vrhu ne skodi :D
Rusija je slicna, ulicna staza s puno dugih pravaca. Mogao bi to Ferrari isto maznuti iduci vikend. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Ajde hvala Bogu više da je i Vettel nešto ubo. Vidjet ćemo hoće ga ovo podići malo. Odličan Ferrari, strašno. Pogodili su konačno neki upgrade na bolidu. Blijeda lica u Mercedesu, pa tko to može platit?! Samo treba ovako nastaviti, ne bitno tko će pobjeđivati samo da nije Mercedes.
|
Gledam malo govor tijela kod LCL + još kad se uzme u obzir team radio, nije mi baš sjelo njegovo ponašanje
S jedne strane je dobro da je gladan i željan utrkivanja ali tak otvoreno preispitivati i malo se i buniti na odredbe tima kad imaju 1/2 nije baš bajno |
Po meni je svaki bod koji Vettel dobije u odnosu na Leclerca bod bačen u vijetar.
A radije bi Leclercovo ponašanje nego Bottasovo di ima mogućnosti proć Hamiltona pa mu govore da uspori 4s da ne bi slučajno ugrozio Hamiltona i ovaj to prihvaća. Jedan će bit prvak drugi će bit zaboravljen. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:55. |