PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

maX 25.02.2006. 02:48

A dal je tko primijetio kako sam ja kokao sa granatama??? :D Sve je super sto se tice servera, jedino je malo problem u vote-anju, jos samo da se nadje ekipa koja bi igrala GRENADE ONLY, to bi bilo supeer :smoke:

MisterM 25.02.2006. 03:01

Citiraj:

Autor m4Dm4X
A dal je tko primijetio kako sam ja kokao sa granatama??? :D Sve je super sto se tice servera, jedino je malo problem u vote-anju, jos samo da se nadje ekipa koja bi igrala GRENADE ONLY, to bi bilo supeer :smoke:

Ti i Boško Buha:D
Ali nije ti trebalo ono sa zastavom na prozoru: lol2 :

E.T. 25.02.2006. 04:08

Citiraj:

Autor MisterM
Ali nije ti trebalo ono sa zastavom na prozoru: lol2 :

LOL

Amdejac 25.02.2006. 06:47

Pass se dobiva od blagajnika i nema davanja po babi i stričevima jer se nezna tko je platio, a tko nije da nebi bilo švercanja.
Tko plati server dobiva pass besplatno.

Gemmy 25.02.2006. 08:59

Meni je bio najjaci sbp koji se sakrio u kucici i camio sa zastavom, i uspio ga skinut(jedva) iz drugog puta

Iznenadio me kako sbp igra sa kar98,unistavao nas je,još da se uigramo malo bicemo prava sekta

Mislim da bi bilo ok da bude par dana ctf,par dana tdm,i svi modovi da sve ispobamo,(sjecam se kad smo prvi put zaigrali s&d,koji je to smjeh bio)i tako da se rotira.

sbp 25.02.2006. 10:01

Bilo je istinski odlicno, iako je M4dM4x-ov skill s granatama bio...*woooot*

Uglavnom poslah PM MisterM-u i Mitzek-u da se dogovorimo oko placanja i taj rad (probo sam i RAK-u al to izgleda neide, bar ne za mene)

Ja sam tek poceo s COD-om, moram se naviknut, jos uvijek igram ko da sam na Enemy Territory-ju sto bas i ne fercera :( Da ne kazem da sam ogranicen samo na "glavno" oruzje (axis) a skill s gun-om, granatama itd je nepostojec za sad :( No bit ce, bit ce, deda ce sve da vas kara!

MisterM 25.02.2006. 10:40

Citiraj:

Autor Gemmy
Meni je bio najjaci sbp koji se sakrio u kucici i camio sa zastavom, i uspio ga skinut(jedva) iz drugog puta

Iznenadio me kako sbp igra sa kar98,unistavao nas je,još da se uigramo malo bicemo prava sekta

Mislim da bi bilo ok da bude par dana ctf,par dana tdm,i svi modovi da sve ispobamo,(sjecam se kad smo prvi put zaigrali s&d,koji je to smjeh bio)i tako da se rotira.

Puno Vas je do sada silovalo dozu (TDM) ili dok je bilo Noba - malo našto drugo.
Bit če svega a ja osobno mislim da če vam se svidit Hold the flag - poanta igre je u tome da se pojavi negdja na mapi zastava i svaka ekipa koja ju mazne mora je držati 90 sekundi - to je jedan bod - po defoltu igra se do pet osvojenih - kad prođe 90 sekundi zastava zapali pa se pojavi negdje na mapi i obje ekipe ju imaju šansu maznut prvi- cijelo vreme se vidi gdje je zastava pa pa oni drugi napadaju ko mutavi da je otmu a ovi se brane ko da ih je neko pital za platit rundu:D Na vrhu ekrana se vidi ko koliko drži zastavu - npr. ak ju jedni drže 27 sekundi ne gube to vrijeme kad im se otme zastava nego se nastavlja kad se opet domognu iste - ako;) To je po meni kombinacija TDM-a i CTF.
Ali velim bilo bu svega samo treba malo vremena za štelanje.: sweating

nino 25.02.2006. 10:47

Kakva je mogucnost da se iskljuci onih 10-tak sec. Spawn, kao na Dozi kad stisnem F, odmah sam nazad?: goood :

ZED 25.02.2006. 10:50

to je svugdje tak u ctf-u, moras cekat tih 10 sec

Srky 25.02.2006. 10:52

Citiraj:

Autor nino5
Kakva je mogucnost da se iskljuci onih 10-tak sec. Spawn, kao na Dozi kad stisnem F, odmah sam nazad?: goood :

Mislim da to tako mora jer se radi o CTF, da je TDM bio bi respawn ko i na dozi (odmah pritisku na F)...

Thoroughbred B 25.02.2006. 10:56

Uplata izvrsena : lol2 : Ajd Atha il E.T ocem pass! : pirate :

MisterM 25.02.2006. 11:00

Citiraj:

Autor nino5

To ima smisla u DM-u i TDM-u ali ti možeš u ostalim igrama vidjeti previše iz killcama i odma jurnut tam di treba;) .Ostaje ti u tim igrama da na team speak javiš ostalima gdje je kaj ili nešto drugo. I da jučer nas je bilo dosta malo - mene iznenadilo od koliko? - 35 prijavljenih - vjeruj mi 15 na 15 je to druga priča.
Za lovu za sada idemo preko Mitzeka jel njega znate a mene ne - nije ni greba ni žurba ali se niko nebu šlepal u nedogled - osim istaknutih pojedinaca koji su nam priskočili kad je bilo najteže - drugovi NOB-ovci:beer: : goood :

Opet sam zaboravil - console nema jer vam niti ne treba - tak za sada.

zippo 25.02.2006. 11:18

I decki kako vam se svidio prvi dan naseg servera?
Meni : goood : konacno nema raznih faca koje nikad vidio, nikad cuo, sad znas sa kime igras i kako ! :beer: Istina nisam predugo izdrzao, malo pa nisam zaronzao na kompu (radio cijeli dan, m.... mu) ali bilo je dobro! Yes, yes ,yes....
@Rak & Mitzek
Je li moguce da platimo za recimo 3 mjeseca najma da se ne zaje....te svaki mjesec skupljajuci lovu i placajuci. Skupimo, platimo i mirni 3 mjeseca!
Do veceras preko nisana !:D

RAK 25.02.2006. 11:31

Citiraj:

Autor Gemmy

I biti će ctf par dana i onda u rotaciju po par dana. Bar da probate i ostale igre jer je tdm (po meni) najglupljaigra od svih.

Vjerojatno nitko nije ni primijetio kako su se promjene dogodile. naime, ubačen je mod i više Matmata ne izgleda tako prašnjava. Možda ne izgleda impresivno na prvi pogled, ali možete usporediti da Start new server. Tada se vidi kako prasine vise nema. Taj bi mod na svim serverima trebao biti obavezan.

Ubacio sam i Hold the flag igru kao opciju. Još se ne može koristiti ali o tome više kasnije jer treba i vaša rekacija. O igri će više MisterM kada ga natjeram da napiše neki suvisli tekst.

Napravljene su i neke preinake za Rifle only. To će malo pricekati jer je potrebno napraviti ozbiljnije preinake. A i to će se vrtizi par dana kao opcija jer je malo tlaka svitchati između ostaloga. najlakše je napraviti samo jednu vrstu, ali to nije fora. Pod rifle only na to i mislim. To znaci da bdu ameri dobili Enfield kao opciju i samo gevintanje ide. Nema niti poluautomatskih pusaka.

Mod packove ne mislim stavljati. Onda se potpuno gubi na originalnoj igri i nje tako jednostavno za napaviti jer ne želim ostaviti taj mod da bude stalno gore. Ukljućivanje i isključivanje je komplicirano i za mene i za igrače. malo ima, malo nema. Ali sam zato ubacio anticamper foru. Server te kicka za podizanje satora. Moraš stalno mrdati guzom. Većina to ne bi primijetila niti da nisam napisao, ali da se zna zašto je netko kickan kada je na gablecu.

Uskoro nastavak...

MisterM 25.02.2006. 11:36

Citiraj:

Autor RAK
Ubacio sam i Hold the flag igru kao opciju. Još se ne može koristiti ali o tome više kasnije jer treba i vaša rekacija. O igri će više MisterM kada ga natjeram da napiše neki suvisli tekst.

Evo par postova gore/prije:D ali znam da nitko ne čita tri starija posta:( pa evo:

Citiraj:

...a ja osobno mislim da če vam se svidit Hold the flag - poanta igre je u tome da se pojavi negdja na mapi zastava i svaka ekipa koja ju mazne mora je držati 90 sekundi - to je jedan bod - po defoltu igra se do pet osvojenih - kad prođe 90 sekundi zastava zapali pa se pojavi negdje na mapi i obje ekipe ju imaju šansu maznut prvi- cijelo vreme se vidi gdje je zastava pa pa oni drugi napadaju ko mutavi da je otmu a ovi se brane ko da ih je neko pital za platit rundu:D Na vrhu ekrana se vidi ko koliko drži zastavu - npr. ak ju jedni drže 27 sekundi ne gube to vrijeme kad im se otme zastava nego se nastavlja kad se opet domognu iste - ako;) To je po meni kombinacija TDM-a i CTF.
Ali velim bilo bu svega samo treba malo vremena za štelanje.: sweating

ZED 25.02.2006. 11:56

E a danas bi se mogli nac oko 1 kod bake da damo novce ;)

masni 25.02.2006. 11:59

Citiraj:

Autor ZED
E a danas bi se mogli nac oko 1 kod bake da damo novce ;)

mogli bi taman, ja sam se vec sa gabreom nesto cuo...

ajmo u pol 1...??

ZED 25.02.2006. 12:03

Ajde , ja onda krecem;)

Newbie Pro 25.02.2006. 12:08

U 15 do 1 sam kod bake! Poz

MisterM 25.02.2006. 14:23

Isprika dečkima - za lag i disconect - u tijeku je uplod nekih fajlova pa je doslo do usporavanja a i mora se restartat server.: sweating
Rak i ja sređivali smo i tražili neke stvari cijelu noč i nismo sve još stigli napravit.: sweating

Fleks 25.02.2006. 15:08

Evo ja sam dao pare. Sad ljepo molim nekog od cijenjenih suigrača da mi posalje pass na PM :)

dautanecII 25.02.2006. 15:33

Citiraj:

Autor MisterM

tko mi ovo krade nick mojem klan kolegi? :D

Emissary 25.02.2006. 15:36

@RAK, MITZEK, MISTERM - Molit ću odgovornoga adresu ili broj računa na koji mogu poslat/uplatit lovu, tako da konačno i ja mogu zaigrat! : cheers2 : cheers2

MRKONJA 25.02.2006. 15:41

Danas nas je 8 platilo iz Zg.
Masni
Zond
Zed
Killer Segal
Gabre(2mj)
Gfc Zule(2mj)
Fleks
Mrkonja

Lova čeka mitzeka kod bake
Ako neko nema pass nek se javi:)

Sam Fischer 25.02.2006. 16:14

Citiraj:

Autor MRKONJA
Danas nas je 8 platilo iz Zg.
Masni
Zond
Zed
Killer Segal
Gabre(2mj)
Gfc Zule(2mj)
Fleks
Mrkonja

Lova čeka mitzeka kod bake
Ako neko nema pass nek se javi:)

I ja sam ostavio lovu kod bake danas :)
Za sebe,terminatora i jos jedan mjesec za sebe :)

ZED 25.02.2006. 16:50

Citiraj:

Autor Sam Fischer
I ja sam ostavio lovu kod bake danas :)
Za sebe,terminatora i jos jedan mjesec za sebe :)

Za tu bijelu kovertu je baka rekla da ce s tim otic na tulum:p:D

SniperWolf 25.02.2006. 16:54

J0j... neka mapa se skida na serveru...brzinom od 10kb/s only 30min left :D
bi se mogao sastavit neki popis url-ova da 'ručno' skinemo te mape a ne ovako sa servera jer je ovo ...

Emissary 25.02.2006. 17:33

Ovaj t-com me jebe u zdrav mozak!!!: CoolRamb : CoolRamb

http://img522.imageshack.us/img522/3...01320ad.th.jpg

I tako svako malo!! :rambo:

SniperWolf 25.02.2006. 17:38

Citiraj:

Autor Emissary
Ovaj t-com me jebe u zdrav mozak!!!: CoolRamb : CoolRamb

http://img522.imageshack.us/img522/3...01320ad.th.jpg

I tako svako malo!! :rambo:

Meni to isto radi u zadnje vrijeme. : quake2 : :confused:

RAK 25.02.2006. 18:29

Citiraj:

Autor SniperWolf
J0j... neka mapa se skida na serveru...brzinom od 10kb/s only 30min left :D
bi se mogao sastavit neki popis url-ova da 'ručno' skinemo te mape a ne ovako sa servera jer je ovo ...

Je li tako teško iisključiti auto download u igri. Računao sam da svi to imate, ali ne...

Na svakoj stranici na forumu je barem jednom zapisano. Skinuti ću te mape jer niste pouzdani.

Za probleme sa konekcijom najmanje možete kriviti T-COM. Isključite sve P2P programe i download managere dok igrate.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29.