![]() |
Joško Jeličić na fejsu: ..ne bih platio kartu za Chelsea da mi sin igra tamo..
:lol2: |
Citiraj:
Koga briga za real, popušio je, skoro ispao (nismo mi te sreće :( ), kristina kmeči do kraja sezone... :amen: A koliko vidim nije jedini koji kmeči :heripoter: :fiju: EDIT: Evo još malo za čelski: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da će mi se ispuniti želja. :D |
Drago mi zbog Ibre da ide dalje PSG i općenito mi drago da je Chelsea ispao :D
A Bayern bu osvojilo Ligu prvaka ne. Nije za sudit po tekmi protiv Shatjara. Brijem da Engleze ne bu preveć diralo ak bude 0 predstavnika u LP, njima je ionako premijeršip glavni :D |
Kako se sezona ide dalje tako chelsea igra lošije. :(
Fabregas više ne postoji dosta utakmica, a Ramiresa i Williana su već odavno trebali poslati van. Jedan Schurle je kvalitetniji igrač od obojice. Oscar je simulant top klase, a Costa primat. Sve u svemu da je CFC bio u formi kao na početku sezone bojim se da se PSG ne bi dobro proveo. Kaj je tu je. :) Ispali i sad nek se pobrinu da barem PL dignu. |
A s druge strane da Courtois nije bio na golu raspoložen kak je bio, dobio bi Chelsea barem 6 komada u dvije tekme, skidao je lik nemoguće.
Sreća je Mourinhova da je konkurencija u PL loša i da ima solidnu prednost. City je isto izvan forme i nikako da se poslože, a drugih ozbiljnih konkurenata nema, barem dok Van Gaal ne posloži Utd do kraja. |
elevn bejbiz :D
|
Nisam navijao za nikoga ali pošto je sudac navijao za Chelsea onda sam ja za PSG.
Nasekirali su me crveni kartoni Ibre i Kuchera, pa brate u što se ovaj nogomet pretvara. I da, nikad nikome ne želim zlo gdje god igra ali da netko Costi slomi nogu nije da noću ne bih spavao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ispada da za sve kaj cvili drugdje se dogadja u celskom :D Citiraj:
|
Hahaha, autobus iz zapadnog Londona pogodila zolja :D
Hit dana chelsea croatia : "da mi kupi Zlatan, suknjicu od svile, da me vidi ona, dama iz Londona" :D |
Pozabavi se unitedom koji je opet pao. :D
|
Citiraj:
Kucher ruši zadnjeg igrača pred golom (Götzea) i to unutar 16m. Kazna za to je jasna :) Citiraj:
Ibrin crveni s druge strane je cijeli svemir vidio da nije crveni :) |
Citiraj:
Drago mi je zbog PSG-a, uvijek navijam za onu momčad koju sudac krade ( iznimka je Barcelona protiv Reala jedino) :D |
Citiraj:
Iako to nebi nista promjenilo jel.. |
Inter Wolfsburg danas. Po meni veoma interesantna tekma i pored toga kaj igra skoro poker Hrvata.
|
Citiraj:
Ako okineš zadnjeg igrača pred golom ti dobiješ crveni, a protivnik slobodnjak. Ako to napraviš unutar 16m, umjesto slobodnjaka ide penal, and that's it. Trebalo bi samo promjeniti pravilo da ne daje crveni već žuti karton. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al je tekma dobra... |
Citiraj:
Citiraj:
|
bunkerista smo se riješili:D,od omraženih klubova je ostao samo real jel tako? još oni ispadnu i svi sretni:D
|
Citiraj:
Ali da ispadnu i real i barca, protiv koga cemo navijati onda? :lol2: |
Protiv Barcelone 2 :D
|
Citiraj:
|
Svi za Juve,Juve za sve :D
|
Citiraj:
|
LOL