![]() |
Mali OT na jordansku ligu. Ne znam jel luđi gol ili komentator:
|
U 14.30h se gleda United , a navečer Juve.
Danas protiv Liverpoola pa onda Grci... United, United! :) Nadam se dobroj utakmici... |
Liverpool vodi iz penala. :) Gerard.
Penal je savršeno čist. :) |
Citiraj:
Sa obzirom protiv koga se igra (***khm***), na čijem terenu (***khm*** penal gostima nije dosuđen već godinama), i na kome je napravljen. Sasvim zasluženo vodstvo Liverpoola. |
Ne komentiraš da je Gerard zabio malo previše golova iz penala ove sezone. :p
Čisto pitam pošto si za Lamparda komentirao. :D 2:0. Gerard...opet penal. :D |
Potop Uniteda...
Šta još treba da ovaj izleti sa klupe? Srušit će sve rekorde kao i dinamo u ligi prvaka:fuming: |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
A bar jedan penal nedosudjen za domace. Ruka.
Ali sto jest jest,ovaj Moyes ce unistit Mutd do kraja |
Mogli su komotno suditi penal za United ali opet s druge strane Rafael nije dobio drugi žuti za igranje rukom. :)
|
Da poprilično dosta.
A jbg, već je u godinama, daleki šut mu nije kao što je nekad bio, pa mora i nešto tako :D Ma za Lamparda sam čisto kommentirao kad ga se uzdizalo kao veznjaka sa troznamenkastim brojem golova 60% iz penala :D |
A bože moj. :) Penal penal. :) Treba i to znati zabiti. ;)
Oho vidim da je u Šrek počeo valjati. :D |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Cudna tekma sve u svemu. Brdo neforsiranih gresaka,s obje strane lpool mozda malo brzi i manje gresaka ali to su nijanse.
Edit: hahahaha smijurija od sudjenja. Cekamo jos koji penal do kraja da ne bude dosadno. |
Sjajan Sturridge. Čisti simulans
Aha, zaleđu zakidaju više za MU nego Pijetlove. |
Zasluzeno Lpool nema price bez obzira na neke sudacke greske. Mutd nemocan,gresaka brdo,zasluzeno mjesto na ljestvici.
Moyes is a football genius. Prejak transparent haha |
E moj sturridge. :)
|
Citiraj:
a lukaku i kad se vrati, zadesit ce ga cuveno prokletstvo čelzijevih napadaca, tak da jebiga :D |
Citiraj:
1 - Alan Shearer 56, 2 - Frank Lampard 43, 3 - Steven Gerrard 26, 4 - Matt Le Tissier 25 |
|
Citiraj:
Nisam bio zadovoljan. :) Ne plačem za stariđem nego ne vjerujem da se tak baca. :) Lukaku se ne vraća u CFC. :) |
Citiraj:
jebote, jedva ga naso xD .. nisam se mogao sjetit sto si tocno napisao, ali sjecam se da mi je cudno bilo sto si prilicno mirno primio da i lukakua pustaju, kao sta ce im .. a ova trojica strava :D Citiraj:
Citiraj:
|
Ma kakav costa. Isto padavicar. Grozota. Nadam se da ne dolazi. Ne znam tko bi trebao doci ali imho lukaku je super opcija.
Bolje nego falcao, costa i slicni. Lukaku je otvoreno rekao da ne zeli nazad u cfc. |
Izvrstna sezona za Liverpool, dva puta smo razbili United :D
Ako se dobiju ove utakmice zaostatka bice 4 kluba u dva boda, koje preventvo :care: Milan opet kiksao, koje rasulo je to :roller: Ja se nadam da Lukako ce naci dobar klub gdje se moze razvijat, ali Mou more biti gad i ne prodati ga i drzat da trune na klupi |
Krajnje je vrijeme da Moyes odleti i prestane ova sramota.
Kao da drogirani orangutan vodi klub. |
Citiraj:
|
evo i opet je moyes kriv za sve.
da ne ponavljamo pricu od prije tjedan-dva... neko ga drzi tranu i bok. dok se te zakulisne igre ne rijese mufc bu ko i milan.. u ba-na-ni! vratite bunga-bungu milanu(i interu) i financijere iz doba pijanog skota i problemi su rijeseni. |
Citiraj:
|
:D
vidim i barca uvalila 7 komada, dobra najava za el cashico |
trebao je murinjo postat trener mufc-a,jel ga nisu htjeli ili on nije htio
|
Jadni Fergi na tribinama... što mora gledati.
Još će ga i srce strefiti. Kome je prepustio vođenje kluba :hitthewal: |
Gigi brani jedanaesterac pri 0-0 protiv Genoe
Majstore :care: 89.min. slobodan udarac, majstor uzima loptu i zabija... Pirlo igračino, najveći si |
Kako svi slijepo vjeruju da ce Bayern dignut LP. :roller:
Ja kazem da neće! :kafa: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |