![]() |
ma neka on samo piše što želi, ja čekam 29.8. i kontaktiram ebay. on onda neka njima trackinge šalje, koga hebe :D
|
Ma sve je jasno kad pise China post a TN je od Turske poste.. Cekat par dana pa escalate..
from my BV2000s CM12 |
Citiraj:
|
ja sam mu odmah odgovorio: "Hi! I didnt recieve my items, please refund me my money. Many thanks!"
Što god da mi odogovori, to ću odmah napisati. yebo ga njegov many thanks... 29. uskače ebay i stvar riješena :D |
Danas dobio istu poruku ko i jucer.....robot ili neko samo c/p na sve poruke..
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
from my BV2000s CM12 |
Rii K25 tipkovnica/daljinski da li valja čemu kakva su iskustva? Da li to nije MS FLY ? jako slicno mi izgledaju pa bih ovako na prvu rekao da je to isto.
|
Danas mi na popularnom A95X javilo da ima novi FW 0815 i želim li ažurirati (116mb)
I nakon nadogradnje, sve se usporilo, kada idem clean memory uvijek je 75% zauzeto, dok je prije bilo 50% nakon te radnje. Uporeno do vraga, nemam pojma što su uradili. Ne nadograđujte uglavnom. |
na Nexbox A95X (Kodi) streamanje fullhd sadrzaja putem Exodusa ide bez problema, pokrene se odmah, kad preskacem takodjer brzo nastavi. a kad pristupam seedboxu putem sftp-a cache se trga, buffera se sto godina itd. probao sam putem advanced settings postavit veci cache i metodu, al ne pomaze. savjet?
edit: kako sam ovo zaboravio... wi-fi umire i nece se spojit, jel itko imao problema sa wifijem? |
Ja, rijesio problem sa internet kablom od 9kn direkt iz rutera u box.
|
Citiraj:
|
Pomoc, ljudi! Nov sam u ovome svijetu i potreban mi je neki box. Sto je trenutno best buy? A da je cjenovno prihvatljiv.
TT sa XRN3 |
Dobio sam refund od ebaya tako da je trakavica oko mini m8s gotova :)
Eto skola za ubuduce, paziti sto kupujemo preko baje :D |
Čemu? Ako ne dobiješ robu, dobiti ćeš povrat. 0% rizika.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slazem se da nema rizika osim vremena koje sam cekao bez veze. |
Trenutni best buy android boy ili android+win dual boot, sa min. 2gb rama je? Ili da radije gledam rpi?
Gesendet von iPad mit Tapatalk |
Citiraj:
TT sa XRN3 |
Citiraj:
|
https://youtu.be/Df-bMWONIYkI tako pi vrti nougat :)
|
Citiraj:
|
Te windows kutije sa 2gb rama i nekim slabim procom su piece of shit. To ne radi nikako. Za win10 moras imat 4gb rama, ili barem neki pristojan proc.
Ja sam probao sa Z3735, sa Z8300 i 8500, i sa 2gb rama su uzas. Sa 4 leti. Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Citiraj:
Unazad 2-3 tjedna koristim frendov RPi Model B+ 512MB i bez problema vrti fullHD sadržaj preko LibreELEC KODI. Vrti Raspbian i moonlight za stream igri preko nvidia experience (Shield) + xbox 360 kontroler radi plug'n'play. Na Rpi još planiram staviti torrent manager + retropie. Ak te što zanima da probam, javi :goood: |
RPI je zakon ako ne gledas h265. A on postaje sve popularniji.
|
Ako se gleda H265, sto bi onda bilo best buy, 2GB RAM min i da je provjereno?
TT sa XRN3 |
Citiraj:
|
Od danas u prodaji novi Wetek Play 2
Mislim da bi i Gabre bio zadovoljan. :) |
Cijena je simpatična - 'samo' 110€. I to na preorderu što znači da bi u redovnoj prodaji mogao biti još skuplji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |