![]() |
Citiraj:
|
neka skupina bajkera oko 16 pila kavu u konzumu gajnice, netko s foruma?
|
Mi danas ponovili stazu od zadnji put. Dečki su odvezli sve dropove, skokove, čuda na 57ici.
http://www.youtube.com/watch?v=3oKB12ymoSg Sve u svemu, gore je postalo hladno lagano osim kad si na suncu. Ko bog prije nastavka tjedna =) |
Destro nabijem te....:D:D Samo mi još to fali....da vilja ode u kuršlus...:D
Onda nema vožnje skroz do proljeća....dok ne skupim lovu za novu vilju a to bu onda cca 3 soma kn ak ju uspijem prošverat prek grane...ili tu nadjem da neko bu prodavao rabljeno i pod garancijom a da nije fox... Šeraf mi treba....zadnja opcija ak nebum u markoprojektu našao ili kod buhina je direkt od fabrike naručivat..... A sad se toplo nadam da se nutra nije niš spohebalo...:suicide: |
Vuco, video je privatan :)
|
Stewanov brijem da na CRCu imas taj saraf al ti je cijena dostave sigurno veca od vrijednosti tog sarafa.
Odnesi vilju tokaru da ti napravi saraf il nadji nekog strganog marza. Edit: Bit ce da je video cisti SEX :) |
Citiraj:
Citiraj:
Evo fotka jedna Leusteka - dragi nam kamenjar ![]() I fotka ekipe ![]() |
Sad bi trebalo biti dostupno svima.
|
Fine letite ekipa :) Sile provokator sere kak ne zna vozit a sa Konanom od 120 hoda trga pičke.
Mi danas išli na 9ku , hrpa planinara , jedino smo na onom širokom autoputu zajurili se 50ak km/h i to je to , ostalo sve pod kočnicama vozili. U subotu predlažem da odemo u Oro goro , pa nazad cestom , pa 20ka , pa Dotka , pa Maxić :D. Vozi mi se 39ka , najjača staza na Sljemenu. |
Dobar je naslov :D Kako rokne sherman kod bottomiranja :)
E, da, nije nastradala potkoljenica ali je malo dobilo bedro i lakat...propao na kontranagibu i složio se po korijenju. I štitnici su blatnjavi, tako da su se već isplatili :D |
Evo dobre tenke za siću , samo teško da netko ima tak minijaturnu nogu
http://www.njuskalo.hr/bicikl-oprema...-oglas-5693674 |
Lepo lepo :)
jel to onaj "the skok"? nemrem ga skužit iz ovog kuta |
Jooj ponovno vidio pad Zinka na rampage-u...koji tup udarac, neki fan je snimao. Uz udarac kut gledanja odaje koja je to zvjerina od skoka a tek "zaletiste"
|
Citiraj:
A jeb..ga kad mi je Jed2i rekao krive koordinate:fiju:Tamo na kraju onog velikog strmog zavoja koji je u biti jedna velika vododerina sam trebao ići oštro u ljevo na 16-icu a ne uzbrdo jer me to odmah dovelo na Bikčevićevu. Na kraju sam ipak došao do one kućice na Bikčevićevoj gdje se nastavlja na 20-tku ili koju već pa sam sretno došao do kraja. Ali moram ti priznat da sam po Bikčevićevoj odlično peglao, sve sam odvozio, Stumpy guta korijenje. Samo je bilo 10000 planinara. Za one koji ne znaju, nisam najmerno vozio Bičevićevu već sam se OPET izgubio. Nema šanse da opet idem sam dole, uvik se izgubim, ali doslovno UVIK! |
Citiraj:
Inače uvjeti za vožnju su super, ali gužvetina u Lugarnici i ono smrzavanje gore su mi prisjeli. Kombinacija od Tomislavca na Cuksov i dalje 57icom pa prvi stup žičare i Lonjščina. Jako mi se sviđa ta kombinacija. Jedva čekam vikend opet. |
Citiraj:
na to si mislio ??? http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=25086 ili ovo I zakaj misliš da je poštarina skupa....kaj je 5 funti poštarine skupo ??? |
Citiraj:
|
"the skok" na videu zgleda kao "pis of kejk"..
a brijem.. da sam bio tamo, ne bih ga ni pod razno isao preskakat! steta sto camera nemre docarat pravi dojam ;( btw. gdje se moze naci filmic kad je sileTzar opleo Fulcrum 5 oko stabla? |
Prvi je saraf za 20mm osovinu ;)
A moglo bi biti ovo drugo, prouci manual pa tocno vidi kak se to zove pa potrazi na ebayu. Kaj ti ne mislis da je 50kn puno za poslat jedan saraf? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad samo još moram nać manual od marzzya za moju vilju.... I ovo da odem kod tokara...koji je postupak...odnesem vilju...i on napravi ostalo ??? Trebam mu napomenut da unutra ide ulje pa da nebi curilo ??? Tak mi je neš zmijoljubac na telefon pričal nekakav o ring i brtva su na tom šerafu.... |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=_uLQ9_hIbuY |
Oce ko u srijedu gore ponoviti te skokove :lol2:
Skakuce mi se, a neda mi se do vikenda cekati |
hahah.. jao Sile, pa kud ravno u drvo?
bas sam se nasmijao ;) btw. si uspio spasit i izravnat fulcruma.. |
Ovaj skok jako podsjeća na onaj drop s betonskog sidra prvog stupa žičare na Nikovom grebenu, samo se ovdje vidi da se jače zaletite :)
|
al stvarno legendarni pad...covjek se mora nasmijat kad to vidi....
|
Citiraj:
Sile je sletio ko povjetarac, lagano :) |
Vara video, sletio sam ko cigla i botomiro vilju. Murina ima premekanu oprugu.
Destro - išli smo i na betonski drop kod žičare, Murina nas uputio. Nightrider - nisam ga izravnao, eno trofeja na balkonu. |
Sile ti si samo tolko lijen. Da se češće voziš bio bi najbolji bajker od svih :D
|
Provociraj, provociraj, mđ :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:14. |