![]() |
|
i koliko god šuma bila konfekcijska kola, super su joj stajale te felne ;)
|
Spectra :p
Crono fino sjedne na većinu vozila, to je takav dizajn. |
ma šuma, spektra... sve je to na š :D
|
Tak nekak :D
|
Citiraj:
:D Felna je dobra, al šuma, syss...wtf. To je šlapa za Toyotu Celicu i sl. |
bolje izgleda uživo nego na slikama, vjeruj mi.
|
Citiraj:
|
Koja je to debilana da kazne stižu za 3 mj....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam, ali mi je auto na 140 postal tolko mlitav da se nisam usudil brže voziti. Zimulje su Goodyear UG9 deklarirane na 180 km/h, ljetne su Conti PremiumContact 2 deklarirane na 210 km/h.
|
Citiraj:
Usput, to mi je tvornička dimenzija za ljetne... samo što nemam tako lijepe felge :D https://s20.postimg.org/rry4mohnd/03.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle, 3 mjeseca nije ništa. Moja stoji tamo već sigurno 7. |
Citiraj:
|
Citiraj:
druge godine već nisam stavio s3 za zimu jer sam skužio da taj 1% kada su mi korisnije na mrtvom snijegu preživim malo u strahu i bok, ostali svi aspekti su kudikamo bolji na niskoprofilnim... da kudikamo, to je blaga riječ za razliku u vožnji. |
Citiraj:
|
Ovdje pričamo o vožnji ravnom cestom,o zavoju niti riječi.Znači ono kad ne zakrećeš volan i bočnica nije pod povećanim opterećenjem no obično.Temperatura je povećana.I tlak malo... :D
|
Citiraj:
osjetiš balonku kakva god ona bila jer jednostavno je balonka :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hebote, nisam znao kakve šofere ovdje imamo :D
Meni su zimske 205/55-16 a ljetne 255/35-18 nazad, 225/40-18 naprijed i vozim se autoputom potpuno isto. @flood mene isto, čak na zimskim gumama - Vukova Gorica :D |
Citiraj:
|
Kao i 90% ljudi, zato što izgleda bolje. LOL, sigurno ne vozim utrke po velebitu
|
Meni je ogromna razlika između ljetnih-zimskih u istoj dimenziji koje su oboje sportske, a kamoli još između balona i nižeg profila.
|
Citiraj:
Silom prilika, zimske gume su mi istih dimenzija. Točnije Barica RE002 i conti TS860, razlike u uvijanju auta su stravične, kao i u udobnosti. Zimska je hrpetinu udobnija, tim više što je RE002 UHP guma. Uzmem novu gumu prije montaže na felgu RE002 debela bočnica, kruta guma, dok TS860 se jednostavno uvija. Isto vrijedi i za sve ostale gume, u većoj ili manjoj količini. Naravno, tome dodaj i veći profil još je i gore, ali on nije glavni razlog, nego tvrdoča same bočnice. Vidim isto zbori i kolega IcyTexx |
Imam zimske (Michelin Alpin 4 i 5) i ljetne (Michelin PS3 i 4) 225/45/R17.
Razlike su ogromne. Sa ljetnim je auto puno tvrđi i "sportskiji", a sa zimskim udobniji. |
Jasno da je ogromna razlika između smjese za zimsku gumu i ljetnu, posebice UHP gume.
|
e sad idemo da li je jača smjesa ili dimenzija :D
|
Smjesa, točnije konstrukcija :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |
|