![]() |
Sutra ujutro ranije (oko 9) krećem Lojstekom gore ali bez puno zadržavanja u Lugarnici. Povratak 18-20 ili nešto što izlazi blizu tunela (Gračani, Šestine itd...). Ide možda i Nightrider ako uspije ispregovarat:) Ako je neko zainteresiran za takvu brzinsku neka se javi tu ili na dropbike.
|
Ovo na Velebitu ne pripremaju za asfalt vec uredjuju makadam.
Evo primjera (pocinje na 1.15): http://www.youtube.com/watch?v=3Mkur...eature=related No opet, ovo je ipak Hrvatska.... |
Citiraj:
Di se to vozi i kad? :D |
U podne s Mihaljevca. Idemo Lonjščinom gore, ovisno o raspoloženju i vremenskim prilikama pičimo ili u Zagorje ili nekom od klasičnih staza dolje. Ako će bit jako mokro 39ka bi mogla bit jako "vesela".
|
Makakvo crno Zagorje, ne da mi se to :D
Što se tiče vremena polaska, to mi odgovara. Nađemo se negdje tu oko kvarta? 39ka vozi u Zagorje? edit: sile koju utakmicu gledaš? :D |
|
Citiraj:
Čini mi se da ove slike odavde funkcioniraju. http://www.dropbike.com/forum/viewto...art=54#p312092 |
Citiraj:
El pičklasiko je so last year. Sorry za off topic. |
jbg, 2:2 je, juri se...prebacit ću se i ja u Milano uskoro.
da ne bude off: Novosti za sutra: novi gripovi, pedale i štitnici za koljena. Kladim se u krvavu potkoljenicu :) |
jel se sutra ujutro ide na Sljeme, bez obzira na vecerasnji popop i osjetno zahlađenje?!
ili neke tetkice odustaju.. p.s. samo se nadam da nebu previse sklisko, jer mi gume od 55kn baš i ne drže bajno ;( |
Ima li neki servis na podrucju Vrbika? Ili, postoji li taksi u koju ju mogu utrpat pa dopremit gdje hocu? Pitam jer mi je glupo gurati 5 km do servisa kada mi guma crkne, za mene je to ravno katastrofi.
|
Stigo kjub :D
Nisam se stigao puno vozit, malo po Jadriji, ali dojmovi su super pozitivni. Jednostavno guta teren,a suspenzija je vrlo fina :) |
Citiraj:
Ukratko, na Vrbiku nema servisa, barem ja ne znam za neki. Čujem da Lovro sutra okreće rundu u Lugarnici :D |
Citiraj:
Drago mi je da si primjetio to na vrijeme. -- Sad možete vidjeti i da je sve vozljivo s HTom po planinarskoj stazi na Zavižanu, neka mjesta su samo škakljiva ali da se to :) Nadam se da će se idući puta još netko priključiti u pohodu na Velebit, bilo sjeverni ili južni. Nik, mene možeš zabilježiti za sljedeću turu na početku ljeta :D -- Bane hvala na linku! Nije normalna ekipa, svaka im čast :D |
Bas sam se prisjetio da sam pod punom brzinom naletio i ja u srijedu odmah nakon zicare na pocetku, na onom uskom dijelu na tak izvaljenu stapinu i nakon nje ogromnu kamencug na sredini staze...bas sam se scimo, stanem pozovem ostale, a onyx mi odgovori:"KAJ TO NISI BUNNYHOPO" :) rekao zaboravio si s kim pricas...da mi se poslaktica odvoji od lakta hehehe...opasno je to, pogotovo na dijelovima na kojim se uopce ne nadas plus brzina, uz nemogucnost prostora za manevre. Mogli bi si mi medusobno postavljat zamke da sljeme postane zabavnije;)
|
Takva jedna stapina, duzine 1.5m i debljine ruke mi se zabila u koljeno (sad na spustu sa Zavizana), i to s onom "nasiljenom" - odlomljenom stranom, odneslo mi nogu s bicikla, uopce mi nije jasno kako se taj kolac dignuo sa zemlje i bas zapiknuo posred koljena.
Da nisam imao stitnike, vjerojatno bi mi to bila zadnja voznja ove sezone. Na filmicu se skuzi ako se malo bolje zagleda, ali tamo negdje pred kraj spusta prije nego se izbije na asfalt, su sumari napravili "autoput" jer su izvlacili drva, i po podu su ostavili doslovce gomile takvih grana otpilaka, strcaka, i kojecega. Samo sam cekao kome ce prvome grana zavrsiti u zbicama :D Meni ovo na Sljemenu izgleda kao da je neka djecurlija postavila, jer planinari bi ih maknuli jer smetaju i njima, pogotovo penzicima. |
Ima netko ima viška lanac 9sp korišten, zamijenjen na vrijeme?
Treba mi nešto rabljeno za prvu ruku dok ne dođe nova kazeta i pogon. |
Di si Sile? Kad idemo? (ili me opet pokušavate odjebat jer želite biti sami :D) Tako su prije Vuco i Srale išli incognito, pa su svima postali sumnjivi
|
Citiraj:
|
Aj poslikaj te matice.
Ak idu tesko malo naspricaj WDom da otpuste. Ak imas diskove pazi da ne pospricas po njima. |
kupi quick release :D
|
oce ic ko oko 15h ??? :D
Jutra su prehladna da idem u 9-10....ko jedan frend koji nas odjebo pa vec u 10 bio na tunelu danas..... |
Ja se vratio sa sljemena, bio pjehe gore, DH sam isto lojstekom išao, usporio sam kad bi naišao na planinare i pozdravio, nije bilo neugodnosti :)
vrijeme predobro, sreo ekipu na vrhu, brijem da su se fino zabavili na spustu, uvjeti za vožnju su čini mi se savršeni |
Jel imas snimku ?! :D
Hahhhaha :beer: |
Jel netko za popodnevnu voznju?
|
Kakve nosače koristite za mob ili gps, meni treba za bike i za motor?b
Da li ovo išta vridi ili ima i jeftinijih riješenja? |
Hahah ha ha haa...ovim putem pozdravljam murphya...i ako ga ikad sretnem nebu dobro završio.....:fuming::fuming::fuming:
Krenuo ja iz kvarta na sljeme i vozimo se tak zagorskom i kad smo prešli prek pruge kod francka čujem ja neki rondanje u vilji....stanem gledam i niš ne vidim...odemo dalje kroz ilicu do trga di smo se trebali nać sa frendom prošli usput po Radićevoj....i dodjemo do Serbusa..i velim ja frendu neš mi u vilji ronda....veli on gle curi ti ulje....daj brzo digni kotač...dignem ja prednji kraj i imam kaj za vidjet....nema šerafa na lijevoj nozi ulje iscurilo....i mislim si :wtf2: Vilja je Marzocchi Z1 sport 2008 sa vanjskim štelanjem rebaunda na lijevoj nozi....zvao maloprije zmijoljupca i on mi veli da probam nazvat Markoprojekt jer su prije držali Marzocchija ili Buhina....ili negdje u sloveniji...ili da probam direkt prek marzocchija.... Ima ko bolju ideju od ovih ??? I sad bum se vozil how yes no....:hitthewal::hitthewal::D |
wooohooo super sljeme danas!!!
|
danas je bilo super vrijeme i ekipa!
ujutro u 9h isao Laustekom gore s dario12. (koji je ful zurio natrag doma zeni na raport ;) šala! pa je produzio solo dolje 18-20 i od silne brzine i odusevljenja novim bajkom, tri puta fulao stazu i zvao telefonom za smijer ;)) kod Lugarnice sreo jed2i, kojem se vidjela tuga u ocima jer nije mogao bajkom. pa je pehaka dosao do gore. oko 11.30 pojavilo se gro ekipe.. dio nas se spustilo 18-20ka pa na Dotku. Nik, broj1, Jack, Mate i ja.. i mozda jos neko kome ne znam nick.. na 20-ki sreli Bicikletu koji se puževim korakom spuštao, jer je liječio svoje psihicke traume od prošlotjednog pada preko kamenja |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58. |