![]() |
Kad smo kod Lidla, baš se spremam sutra otić pogledat (vjerojatno i kupit) ovu skijašku majicu za 65kn. Pa dali netko zna ako je pretopla ili neko drugo iskustvo?
Naravno, koristila bi se za vožnju bice prilikom temp. ispod ili oko nule.. |
Citiraj:
Popis je zatvoren, već vas ima previše. Tko je jamio jamio je :D Samo se nadam da će biti dovoljno komada za sve. |
Dobra vijest....pronađeni su DH bicikli koji su ukradeni neki dan. Svih 8 je nađeno.
|
E to volim čut, jesu čitavi bajkovi? :D
|
bilo je lijepo pročitati da su nađeni !
pišu da su i lopovi privedeni, baš me zanimaju detalji :) :beer: eto... po prvi puta.. bravo murija :) :beer: |
Samo jedno brzopotezno. Kaj mislite o ovoj gumi i zračnici za gradsku vožnju?
ZRAČNICA 26X1.75/2.125 AV SAMOKRPAJUĆA KENDA http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=11838 i CONTINENTAL TOUR RIDE 26x1.75 (47-559) http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=7523 |
Za zračnicu nemam neko posebno mišljenje tj. nisam je vozo, ali što se tiče gume preporučam vaku, ja sam je furo i eXtra je...uoči gazni sloj...vozio sam po morkom...drži eXtra...
:chears: |
jos jedna preporuka za city ride...
|
Ta Kenda zracnica meni nije zakrpala rupicu vec u dva navrata, jedino sto je zacepila je vlastiti autoventil. Zaliboze 50kn.
|
jedino posteno, ali skupo je michelin c4protek, ja ih imao na jednom setu dok nisam nabavio ust obruce, kasnije ih stavio tati na njegov mtb i on probusio 2 puta, ali samo je malo zraka izgubilo i dalje se voza...
|
Imaš on anti puncture trake koje staviš između gume i buvela. Jesi proba to?
|
elem raja,
Dado i ja smo okolo 13,45-14 h na tunelu pa laganoooo, bujrum 'ko mere! :) |
Sutra, subota tunel 9h.
Vozi se na istok, spust 56a via Ostrec. Kondicijsko tehnicka tura :D |
ja se bas ponado da ce bit neka super tura, kad ono, mučenje :D
|
Dođem i ja. Moj premijerni spust 12icom je završio debaklom pa bih htio upoznat staze uz nekoga ko ih ima već u malom prstu :)
|
|
Nisam siguran dal mi se umire il ne prema istoku :D
|
Kakvo umiranje? Gorscica je na bar 150 m nizoj nv od Lugarnice. OK ima guranja po 1 ali ne morate ici njom kad odmah ispod nje imate makadam koji se spaja na Bidrovecki. Ostalo valjda isto nije strasno.
Tek sam poceo hodat i ne mogu jos vozit brdo nazalost. |
Nik, vidimo se sutra na tunelu u 9, sa mnom će doći braća na konama :)
|
nacrtam se i ja u 9h kod tunela :)
|
upravo se vratih sa noćne dotke, laku noć
|
Ima li tko za vožnju popodne? Jutros imam obaveza nekih, pa ne stignem s Nikom i ekipom..
|
Ja se upisujem za vožnju sjutra, u nedilju, i to okolo 9h da startujemo i da smo do 12h gotovi. E da, pomiče se sahat večeras unazad tako da to zapravno nije sat ranije, već taHman kao i do sada :kafa:
|
Sutra bi ja mogo...danas uletilo par gluposti.
Kaj si imo u planu? |
Di se najblize mogu nabaviti rezervni djelove za shimano?
Freehub mi treba, ak uspijem ovo strgano smece iscupati van iz nabe. |
Citiraj:
da sam najkasnije do 1 doma. voza mi seeeeeee, a obaveze stišću.. devetka tunel je sasvim ok :beer: šošon... alan prim- marko projekt ?! itko išta samo bi se bojao cijena :( |
Citiraj:
Citiraj:
meni lično paše da nismo predaleko prema zapadu da izbijemo...recimo može kombinacija, 52 ili 57 ili...ma samo nizbrdo da je :beer: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tako ćemo i mi sutra. Vjerojatno čista 57ica sa onim dropom (počistili smo ga prošli puta jer je sav bio zarastao). Prošli vikend je bilo lišća, ali nije ubijalo flow kao ovo danas, jer znam da nakon singlice na 52 ima cigli, najvećeg kamenja i drveća na stazi, a sad je to sve pod 15cm lišća. Uništi gušt.
|
odvozena danas ona opasna tura, meni je bila najbolja voznja nakon dugo vremena... da nije nocni zeznuo mjenjac bili bi jos fluidniji ali su nam odmori dobro dosli :-)
Mislim da on sprema klasicni izvjestaj :-) Lisca ima puno, na mjestima do koljena. |
@ Željac: znaš li ti napamet 57icu? ja bi garant ful'o negdje...
|
Dodem i ja onda u 9 na tunel ak me ne copi prehlada do kraja. Valjda bu mob sam prebacio vrijeme :S
|
Citiraj:
to je valjda najjednostavnija staza :D (sad kad se zajebem sutra :D ) :beer: |
Vuco diže paniku, pa što sad što je Onyx produžio u jagode, Cuks se satrao u kolotrazima a Rampage pao u provaliju, baš je bilo super. Meni. :D
|
ja sam lijepo predložio danas 57 kad je Vuco pitao
a onda ste se svi smijali da kaj ćemo na to ići ovo ono nekavi izgovori odmah :P |
Pa eto odi sutra opet, iako ako si umoran od danas ići ćeš sporije uzbrdo mada ne znam da li je to moguće po zakonima fizike :kafa:
|
Elem,
sutra smo u 9h na tunelu: Željac, Mate, Vgaubica, Dado (možda) + ja. Za dole je 57 kaparena, Mate i ja (mislim da i Željcu to odgovara) se nebi dugo zadržavali gore i teferičili, znači ono presvlačenje, voćka u usta i gas dole. Bujrum ko mere! :chears: Zipa raja na saHat i pomicanje...imate 1 sat više đuskanja u disku, a ja odo hrkat :goodnite: |
moguće je ići sporije ako sam u omjeru 32-11 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |