![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zakon je mali :D EDIT: aaaa nemoj me zezat Haro X7 |
Citiraj:
Hehehehehe. Mali je zakon. Prvo: "A little one!" Pa onda: "O yeah!" Pa: "Oh!" Hehehehehe. Prejako :D |
Citiraj:
Citiraj:
ne ozbiljan sam, ogroman broj biciklista noge drzi potpuno krivo na pedalama, em struzu, em ih bole zglobovi, tetive... unazad 15g nagledao i naslusao sam se svega... |
Citiraj:
ja odustajem... a lima je prezakon: "i'm lovin' it dad!" |
Mali je pre pre pre dobar:goood:. Imamo jednu zajedničku osobinu; i jedan i drugi padamo samo dok praktički stojimo na bajku:lol2:
Edit: e pa ekipa ja sutra idem probat svog novog Stumpija. Wish me a luck! |
Jucer sam vidio Stumpya Comp '13 od Slavena
Uzivo zgleda lijepo. Gore je stavio sve XO kaj je prebacio sa endura. |
ajde bajkeri trebam preporuku za chainstay protector, zracnicu ne zelim...
roox carbon je nakon 12godina dao svoje... |
|
Jedi, koju ti imaš lulicu na Remedyu?
|
Citiraj:
Ak je netko opet popodne za grmu, ja cu jos par krugova ic napravit, vjerojatno oko pol 5 pa na dalje. Neda mi se dugo biti kad sam solo, pa se nadam da ce mi se ovaj put netko pridruziti :D Citiraj:
|
Citiraj:
Predlažem za sutra 39ku pa odlazak u Bistru u "Plimu". |
Ne znam jos di sam sutra. cekam na odgovor :)
al ak to propadne bi mogli. EDIT: I onda se popnemo nazad gore pa na 8cu pa na Kamene Svate :D |
Dok sam živ više ne idem na 8icu. Samo sranja, ili krepam fizički, ili me Bane zgazi, ili odemo na najjebeniji Sopotski slap ikad pod vještim vodstvom Vuce.
- Možemo nakon Plime navratit kod Dede na palačinke, stalno se nešto hvali Žderonjama kak ovo ono :D |
Ja navijam sutra za 12icu :goood:
|
ja sutra dođem sa pesom i curkom do lugarnice... pješke naravno :D
|
Citiraj:
ja ću u ponedjeljak odšetat do lugarnice ujutro, furam fotić pa ću malo pofotkat usput... nisam još spreman fizički za vožnju :) |
Citiraj:
|
Rajs, daj reci Ici da mi javi za onaj projektić, da sam jako nabrijan na to :D
Znat će on o čemu pričam ;) |
Kad si vec projektic spomenuo :D
http://imageshack.us/a/img23/894/dsc0132ap.jpg |
Bilo je pitanje vremena :)
To ti je bottom out control DIY :D Neki alu ili metalni spacer napraviti ili ak imaš cijev, možda i ja imam doma al nemam vremena tražit :D |
Eto i mene u 10 na tunelu. Spust ću najvjerojatnije na 57-mu jer moram autom doći do tunela da bi stigao u 10. Imam i nosač na krovu slobodan :)
|
Citiraj:
Brijem da sam ih prvi dan vec zaklo, al sam tek danas primjetio da mi fali 2 cm hoda naprijed :D Bude party sutra u lugarnici :lol2: |
ako me nema u 10, znači da nisam stigao (ovakonešto bi moglo Grunfu na majici pisat :D)
Ne trebate me čekati u tom slučaju edit: ni blizu :fuming: |
Evo jedna fora tema , ima par stvari koje bi probao , staze su mrak.
http://forums.mtbr.com/passion/what-...cs-807419.html |
Kak je bilo vama na 20tki? na 12ici je bilo miljon planinara
|
Ok je bilo , tu i tam koji planinar. Saša je zamalo poljubio klupice na njivicama :D
Jeben đir , drito 50km danas odvoženo. |
Vuco i ja u znatno kasnijem terminu otišli gore. Dolje od Tomislavca na Cuksov drop, cestom do spoja s 57icom i do Lojsteka po njoj uz odvajanje na onaj dio gdje je kontranagib umjesto na Gipsovu stazu. Nakon spoja s Lojstekom penjanje na prvi stup žičare i onda niz Lonjščinu do Dione :D
http://www.endomondo.com/workouts/n0obO6nvuqc Mene ta 57ica uvijek izbije na onom korijenju, previše usporim umjesto da to samo zgazim (nekak) i od onda do dolje me šake bole. Nisam se ufo na onaj najveći skok prek onog panja, ali par manjih smo odradili, baš je fora staza i ne vjerujem da je nikad do sad nisam vozio :stoopid: Od svega mi je najteže bilo onaj usrani kontranagib ispeljat kako treba, fakat sam sakat kad treba u desno skretat. Samo mi guzica bježi nizbrdo, nikako uhvatit grip, baš me sramota kako sam jadan bio, srećom Vuco nije vidio jer je bio ispred. |
Citiraj:
Da bar zamalo:D skoro sam ih strgao kak samo odletio na njih:lol2: dobro da nisu sjedili ljudi na njima, sreča je kaj sam se "dobro" dočekao tj. nisam se razbio ko čkapi a mogao sam:fuming: @šoši izuzet toga bilo je odlično:goood: |
Sile i Vuco, kad ste išli? Hvala što ste se prijavili na forum :banned:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |