![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
bacim pogled za dot cijevčica imaš kakvih god po dućanima s auto dijelovima :beer: |
Destro nemoj bit pica i reci koje si kočnice uzeo? Nije vrag da je avid kad ti treba dot?
Danas u frankopanskoj lik na fixiju zapeo sa prednjim kotačem u tračnicu i razbio se ko čkapi. Da stvar bude gora , to se desilo za vrijeme velikog odmora i frankopanska je bila krcata ljudima , svi su se potrgali od smijeha :D Još je liku pao šal i nije ga ni podignuo od sramote :D |
Citiraj:
hehhee :D da nije neki ljubičasti fixie ?! :D (rama) destrač ima jako jaaako sexy kočnice :D pipice jedne... i ja bi se vozao ! bolje sljeme nego predavanja :D :beer: |
Nisam ziher , al neka pederska boja je bila sigurno...
900 stranica , long live Spammers :D |
naso spricu. sad skemijat crijevo i nac ulje. na crneku na ini frajer nikad cuo za dot, a u ljekarni sam opet ispo doper :D
|
Kaj može bit ako je DOT. Može bit Formula, Avid, Hope, Hayes. Od modela koji vrijede nečem su The One, Code (koje je imo), m4 ili v2, i one Primo il kak se zovu.
Ziher je uzo V2. - Edit: sad sam se sjetio da se Zlayo pokušavao otarasit TheOne i svega šta smrdi na SRAM s bajka a destro je spominjo i šiftere i eto ti majke. Nemreš se sakrit Destro, UDBA, KOS, NKVD i Mossad te prate. |
Sutra sam na tunelu u 14h cca, još ću se sa renesisom čuti pa tko želi neka dođe :)
|
da bar. neću taj SRAM i Formulu prodat do 2014...
|
Citiraj:
Ili ako ćeš u Sloveniju ovisno da li želiš RS ili FOX I ako te ne smeta zastarjeli 3x9 i 26" |
Baš sam se sa sašom dogovaro za sljeme. Frajer neš drka po bajku, ak bude gotov ujutro, onda smo u 10 kod tunela. Inače s destrom u 14.
Sta svi spominjete zlayu i the one. Sta nemas ti zlayo R1 ili R0 na bajku? |
Javi onda negdje da znam čekati ili ne.
|
Ok, sad znam i još jedne kočnice odzračivat :D
Hvala Željcu koji mi je ustupio cjevčicu i dot. Sutra ću dakle isprobati :) |
Dakle, nije avid. Hope ili Formula.
|
ja znam hehe
|
Sigurnije je vama dvojici sa mnom u brdo jer Onyx će izvest ono što najbolje zna u 9 od 10 slučajeva. :chears:
|
Neće 110% jer se napenalio sutra na brdo ;)
A dečki nek idu s kim hoće. |
A sa mnom nemoreš? :D
|
Nažalost, 14h mi je prekasno.
|
U 10 kod tunela, bit cemo tam. Ja isprobavam novi setup na bajku, tak da ce sutra biti veselo :lol2:
|
A novi setup je?
|
Bus vidio sutra, sad gibaj na spavanje :)
|
Jebale vas tajne...ko da se radi o oružju.
|
Što je uopće bitno? :)
Kupujem zbog sebe :D Sad sile bar ima o čemu pričat opet na cugi i na telefon curi. |
Fascinantno :)
|
Citiraj:
Kakva staza/suma, kakav drajver i kakav skill!!! :care: |
Citiraj:
|
Zasad jos uvijek vrijedi 14, renesis ne moze zbog nekog slikanja. jedino sto moze bit je pol sata kasnije :)
|
Kakva epic voznja
http://www.pinkbike.com/news/North-A...cent-2012.html Eh, da je bar Medvednica visa za jedno 1500m :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |