PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

MisterM 09.09.2008. 22:04

To i velim - ujutro je bio jedan admin pa smo o tome - veli on ima bugova trebat će ispravit....

marq20 10.09.2008. 18:27

i Dvornik je špilao cod :dajpivu:

http://www.imagesforme.com/out.php/i...iginal.php.jpg

Gjurovski 10.09.2008. 19:11

^^
Sad ga jos vise cijenim :D

hammer_of_thor 10.09.2008. 20:21

lolčina :D

Ko zna, možda smo ga jednom ili dvaput i fragali

sipe 10.09.2008. 20:56

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1134261)
lolčina :D

Ko zna, možda smo ga jednom ili dvaput i fragali

Možda vas je gađao s njubtub :D:D

Apacer ft Bozja 10.09.2008. 23:24

Ljudi dali ste vi svjesni da pricate o mrtvoj osobi? Pokoj mu dusi..

hammer_of_thor 11.09.2008. 00:38

Pa jesmo nešto loše rekli? O.o

O mrtvima sve najbolje!
===================================================

Nije me danas baš išao BTD Zombie
Uvijek bi se razbećario pa ošo malkoc dalje od svojih i čekao zombije da ih ubijem jer ono kad nas je 10 tam zbuksano svi rokaju a jedan ubije...
I tak uvijek bi odlutao koji metar od svojih i ovi bi me nekak već zayebali :/
http://pce.hostili.com/images/gg20013t2_thumb.jpg

MisterM 11.09.2008. 08:36

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1134515)
...Nije me danas baš išao BTD Zombie
Uvijek bi se razbećario pa ošo malkoc dalje od svojih i čekao zombije da ih ubijem jer ono kad nas je 10 tam zbuksano svi rokaju a jedan ubije...
I tak uvijek bi odlutao koji metar od svojih i ovi bi me nekak već zayebali :/

Mene je jučer opet iznervirao trader - moramo čekati da se dev vrati sa puta da ubaci fix za to...:kafa:
Možda i za bugoviti respawn.......

hammer_of_thor 11.09.2008. 13:32

Navodno samo dvojica mogu trejdati u isto vrijeme
Ja dođem kad samo jedan trejda i nemogu pokrenuti trejd ni da se na trepavice postavim
MOgu jedino kad sam sam kod trejdera ili kad ih je 10 oko njega i jedan izađe iz tog trrejd menia a ja ko munjen stiščem F da mi ga otvori, pa nekad i pogodim :D

Neznam, dobro bi to bilo da ljudi samo dođu kupe i odyebu u skokovima, ovak se zadržavaju po par minuta i nemoš nikak ti upast
Zato ja po početku runde prvo kupim oružja po mapi da se oni malo maknu od trejdera, mada i to ne garantira ništa

Fora, možeš imati 3 oružja :goood:
Skupiš 2 po mapi, odeš do tradera i kupiš još jedno :banana:

Mod stvarno obečava i treba poliranja ali je zabavno dozlaboga

Gradjanin 11.09.2008. 14:02

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1126501)
Nego, još 108 HSova do zlatnog uzia, da ga više skinem sa one stvar, ufff, kak me živcira to malo govno, sa silencerom trza ko kalaš, HS ili mogu slučajno pogodit ili moram bit na 10 metara od mete :nono:

use force tor...use steady aim. skoro pa obvezan perk za bilo koji submarine gun ;)

Citiraj:

Autor pogi (Post 1132864)
Ja najčešće koristim slijedeće (nedavo sam počeo igrati)

komb1:
M4 + Red Dot Sight
Desert Eagle

claymore
Stopping Power
Dead Silence

komb2:
M249 Squad Automatic Weapon (Saw) + Red Dot Sight
Desert Eagle

Frag Grenades
Stopping Power
Dead Silence

sto brze se makni od pile, pa predi na rpd. makni stoping power s necim drugim. probaj radije kombinirati umjesto tihog, nevidljivog, znaci uav jamer.

Citiraj:

Autor Campeonato (Post 1132878)
2. creek, bloc i bog
Miniuzi (gold) + silencer
Barett .50 cal

Bandoliler
Overkill
Iron lungs

mozes TRI perka uz overkill? hmm..zar nije prvi iskljucen ako imas dve puske? hmmm
a i bandolier za snajpa i uzija...mozda bolje neki selfdefence, ha?ili steady shot...nekako imam dojam da nije nesto predugacak perk pluca, i da bolje odradi posao steadyAim...pogotovo za .50ku a jos pogotovije za uzi.

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1132912)
Ja nikad nisam koristio Dead Silence, mislim da je to uz Eavesdrop najbeskorisniji perk na HCu
Ak se već približiš nekom tolko da te čuje, na HCu će već bit mrtav, pa mi nema smisla... :/

to grijesis. ninja balerinke su odlican perk. osobno igram na jako dobroj kombinaciji zvucne (x-fi Fat) i sluski (Zalman 5.1), i mogu ti reci da cujem svaki sum po mapi.i mrzim, ali fakat mrzim kad mi se lik dosulja u ninja balerinkama i prozuji pored mene, a kako se kaze, ni vidio a kamoli cuo ;)

pogotovo kad si zakacen na sabotage gdje je zvuk ona prevaga tko ce pobijediti i kad neprijatelja oda izdajnicki treptaj kurjeg oka:D.

hammer_of_thor 11.09.2008. 14:11

Citiraj:

Autor Gradjanin (Post 1134822)
use force tor...use steady aim. skoro pa obvezan perk za bilo koji submarine gun ;)

Steady aim je za hip-fire pucanje, šta će mi to ak ciljam headshot? :D
I hardcore je, nemam croshaira :fiju:

Citiraj:

mozes TRI perka uz overkill? hmm..zar nije prvi iskljucen ako imas dve puske? hmmm

hmmmm, mislim da je otključan
Al nisam sad ziher

Citiraj:

to grijesis. ninja balerinke su odlican perk. osobno igram na jako dobroj kombinaciji zvucne (x-fi Fat) i sluski (Zalman 5.1), i mogu ti reci da cujem svaki sum po mapi.i mrzim, ali fakat mrzim kad mi se lik dosulja u ninja balerinkama i prozuji pored mene, a kako se kaze, ni vidio a kamoli cuo ;)

Vidiš, nisam znao :)
Mogao bi i malo dat šansu tom Dead Silenceu

Citiraj:

pogotovo kad si zakacen na sabotage gdje je zvuk ona prevaga tko ce pobijediti i kad neprijatelja oda izdajnicki treptaj kurjeg oka:D.

:lol2:

žile 11.09.2008. 14:21

Citiraj:

Woot,kakav steady aim za podvodne puške :stoopid::D

hammer_of_thor 11.09.2008. 14:37

Megalol :D

Nisam skužio submarine :roller:

I sad sam pogledao ono ak imaš Overkill, nije zaključan prvi perk
Ja imam class:

Mini Uzi
Dragunov (bezveze stoji tam...)

RPG x2
Overkill
Iron Lungs

Koja mi je loilčina kad igram sa već poznatom ekipom pa je zayebancija, uništit nekog sa RPGom
JA se kočim od smijeha :D

Newmie 11.09.2008. 23:44

Na kojem serveru igrate, rado bi se prikljucio? Napokon da sam sredio sve da je legalno..

Zmaj000 12.09.2008. 00:01

Hebemu ovaj before dawn server malo malo padne , vec 2-3 put danas . Al sam ih se narokao na vacantu , 2x trench , g3, dragunov i kalas 5 oruzja i samo rokaj :D

hammer_of_thor 12.09.2008. 00:05

Ma daaaaaaaaaaaj mene Before The Dawn kicka baš kad sam najbolji i među prvima
Samo mi izbaci "ERROR G_Spawn: no free entities" :fuming:
Poludio bi, sad me sa Vacanta tak izbacio a imao sam 350 killova i bio prvi u 8. rundi :fuming:

MisterM jel tebe ikad to izbacilo?

Meni je ovo jedno 10ti put otkad igram na tom serveru :fuming:
Kak me naživcira

Evo ranije danas me 10 sekundi nakon uzimanja SSa izbacilo:
http://pce.hostili.com/images/gg30007js_thumb.jpg

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1135300)
Hebemu ovaj before dawn server malo malo padne , vec 2-3 put danas . Al sam ih se narokao na vacantu , 2x trench , g3, dragunov i kalas 5 oruzja i samo rokaj :D

Jesi bio sad oko ponoći na Vacantu? :D
Koji nick?

EDIT:

Ma daaaaaaaaaaaaaj :fuming:
Sad mi odjednom izbaci connection interupted i neće se vratit nikako
Na Backlotu igrali a ja imao savršeno mjesto di vidim 2 zombi spawn mjesta
Bio bi prvi na map :fuming:
Kak me yebe to je nenormalno
I to samo na tom serveru :Machineg:

Zmaj000 12.09.2008. 03:40

Da izbacuje i mene to , prvo sam bio lol , pa onda TB ' saw

MisterM 12.09.2008. 10:36

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1135305)
...MisterM jel tebe ikad to izbacilo?

Meni je ovo jedno 10ti put otkad igram na tom serveru :fuming:
Kak me naživcira...

Kak ne - izbacilo me više puta - jedno sam ownao na Vacantu i u 10 rundi me kicka (sve ne samo mene) --> "ERROR G_Spawn: no free entities" :fuming:

Ali to je test server sa pre-beta modom (novim) tako da su crashevi očekivani:kafa:

Njihov glavni dev AbneyPark je odsutan par dana i rekao je kad se vrati da će početi sređivati stvari ali da će mu trebat jedno dva-tri tjedna da sve bugove popravi - več sad znaju za sve bugove i što je loše - pratim njihov forum ( http://www.before-dawn.co.uk/dawn/news.php ) - pa se čeka da se on prihvati posla i sredi sve.

Inače sam jučer umro od smijeha kad se Tapir svađao sa starim od nekog klinca makar nisam skužio oko čega - pa je posle klinac došao i ispričavao se Tapiru :lol2:

Nego Zmaj i Tapir dođite sa svojim nickovima a ne lol i doob ili kaj več:fiju:
Za Hammera znam da je narsil_cro ali vi čiteri se stalno skrivate kao da vas se ne kuži:p

hammer_of_thor 12.09.2008. 12:57

Zanimljivo je da izbaci baš kad ti krene i kad si među prvima :fiju:

A sinoč je isto bio neki klinjo ja se kočio

Pitanja:
"Kak se tradera aktivira, kak kupujem, kolko mogu imat pušaka, zašt mi se tak brzo meci istrošili, zašt je ovaj imo tak više metaka od mene, zašt nemam puške..." :care:

Koje bolesno mjesto ima na Broadcastu :roller:==> ispod stepenica, niko ti ne može ništ, njih 30 se naslaže al samo dođu na par cm od tebe i niš ti ne mogu, ti samo možem ili čime hočeš kolješ
Bolesno

MisterM 12.09.2008. 13:05

Gle score od prvog :goood:

http://img.w3dizajn.net/images/shot0007ah5r_thumb.jpg

Malo jutarnjeg razgibavanja :D

hammer_of_thor 12.09.2008. 13:10

Bolesno :care:
Na uranaktakav score...

Nije ni tvoj loš

Na BTDu sam počeo obožavati shotgun, brutalno oružje

John Creasy 12.09.2008. 14:02

Koja oružja koristite na BTD serveru???

hammer_of_thor 12.09.2008. 15:25

Ja obično ona koja nađem, tj, koja se spawnaju sama.
G36C, G3 automatic, shotgun...
Nevolim tam kod tradera jer ima cijelo krdo njih i nikak na red doći, tak da mi bolje čekat da se spawnaju na određenim mjestima

John Creasy 12.09.2008. 17:33

Ma je, i ja tražim oružja po mapi, al najviše me jebe kad ne nađem Sleight of hand za reloadanje, jako dobar perk za ovaj server.... ..

MisterM 12.09.2008. 18:32

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 1135606)
Koja oružja koristite na BTD serveru???

G3 automatic, dragunov, shotgun u kompi sa sleight of hand, deep impact i bandolier :goood: - najčešče.....

Ako ikako može barrett i SAW u kompi sa sleight of hand, deep impact i bandolier :goood:

Zmaj000 13.09.2008. 01:53

@mm kao saw su me zapamtili pa stalno koristim taj nick, nego taj lik sound odlican igrac ostao sam par puta s njim sam nista mu netrebam reci koje prilaze da pazi a ne ovi njubosaurusi oslonim se na njih 5 odjednom zombi na vratu reko wtf :D

Edit evo sad sam zavrsio i odo spavat evo sta je tapir natukao ^^

http://screenshot.xfire.com/screensh...d66a4935c9.png

MisterM 13.09.2008. 11:13

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1136154)
@mm kao saw su me zapamtili pa stalno koristim taj nick, nego taj lik sound odlican igrac ostao sam par puta s njim sam nista mu netrebam reci koje prilaze da pazi a ne ovi njubosaurusi oslonim se na njih 5 odjednom zombi na vratu reko wtf :D

Edit evo sad sam zavrsio i odo spavat evo sta je tapir natukao ^^

Tapir je poznati cheater :p

Inače Sound i frajer koji se zove SAWII su jako dobri igrači....

Campeonato 13.09.2008. 13:02

Evo slusajte sto mi se dogodilo sinoc:
Igram ja normalno TDM-HC COD4 12 na 12. budem 1. ko obicno sa malom razlikom od drugog. i onda dodje moja najdraza mapa: cargoship.
izbirem komunjare, uzimam class sa 3 fraga. krenem igrat, pobacam 3 bombe, i dobijem air, odmah na pocetku. xd.
zovem air, zaradim 10 kill streak i imam heli naravno. odem i ubijem se da mog zvat heli. spawnam se, sakrijem se kod svog spawna zovem heli, heli pocne rasturat 3 kill, 5 kill , onda dodje do 7 i dobijem opet heli. likovi mi ga skinu i ja se odem ubit i opet ovaj zadnji dio ispocetka i opet dobijem jos jedan heli.
stisnem tab vidim svoj score kad ono vec 33-3. ah jesam dobar. a svi ostali u timu i amerima najvise 9 kilova.
imo sam score ko 2. tim skupa.:Machineg:
kad ono izbaci mi prozor player kicked!!! :wtf2: udjem ponovno pise permenatly ban. a to mi bijase najdrazi server, dobro pa nisu imali PB.
Eto vidite sto se moze dogoditi ak igrate predobro kao ja.:D
I et, admin tog servera ( njemacki server a ja natucam nest malo eng, jedva me lik skuzio) misli da sam citer i nece mi mi maknit ban dok drugi ne potvrde da sam igrao normalno.

Kimi 13.09.2008. 13:14

Citiraj:

Autor Campeonato (Post 1136355)
Evo slusajte sto mi se dogodilo sinoc:
Igram ja normalno TDM-HC COD4 12 na 12. budem 1. ko obicno sa malom razlikom od drugog. i onda dodje moja najdraza mapa: cargoship.
izbirem komunjare, uzimam class sa 3 fraga. krenem igrat, pobacam 3 bombe, i dobijem air, odmah na pocetku. xd.
zovem air, zaradim 10 kill streak i imam heli naravno. odem i ubijem se da mog zvat heli. spawnam se, sakrijem se kod svog spawna zovem heli, heli pocne rasturat 3 kill, 5 kill , onda dodje do 7 i dobijem opet heli. likovi mi ga skinu i ja se odem ubit i opet ovaj zadnji dio ispocetka i opet dobijem jos jedan heli.
stisnem tab vidim svoj score kad ono vec 33-3. ah jesam dobar. a svi ostali u timu i amerima najvise 9 kilova.
imo sam score ko 2. tim skupa.:Machineg:
kad ono izbaci mi prozor player kicked!!! :wtf2: udjem ponovno pise permenatly ban. a to mi bijase najdrazi server, dobro pa nisu imali PB.
Eto vidite sto se moze dogoditi ak igrate predobro kao ja.:D
I et, admin tog servera ( njemacki server a ja natucam nest malo eng, jedva me lik skuzio) misli da sam citer i nece mi mi maknit ban dok drugi ne potvrde da sam igrao normalno.

Kupis si orginal i odes na bolje servere,a ne gdje ekipa banna zbog dobrog scora

Campeonato 13.09.2008. 13:47

Citiraj:

Autor Kimi (Post 1136368)
Kupis si orginal i odes na bolje servere,a ne gdje ekipa banna zbog dobrog scora

Imam origigi al tu mi ekipa iz klana koja nema origigi vecinom igra pa onda i ja da im pokazem ko je gazda. A inace cesto igram na gamezoneu.

hammer_of_thor 13.09.2008. 14:54

Klan a nema originale!?

Kakav klan! :care:

===========================================

MM jesi skužio da na BTD možeš i prodavati oružja? :lol2:
Ja to tek jučer skužio, fora
Nađeš 2 oružja na mapi, odeš do tradera, kupiš 2 pištolja ona najjeftinija, i imat češ ta 2 oružja + 2 pištolja
Opet odeš negdje di se spawna oružje i pištoje zamjeniš sa puškom, prodaš te puke koje ti netrebaju, kupiš .50 cal i razaraš :D

žile 13.09.2008. 14:59

Onda kupiš original,što već jesi,i igraš na original serverima ;)

mITZEK jr 13.09.2008. 15:15

ja se teskog srca odlucio vratit u igru....prestao sam zbog nekih poteskoca....
pa da ne citam sad 100 strana...koji su aktualni patchevi??i di se igra??
pozz

žile 13.09.2008. 15:36

1.7 je aktualan.
Ja igram na ovima
193.200.158.200:28160 [EVO] HighSpec TDM evoclan.net
193.47.83.174:28932 {UN}CHAOS United Noobs!!
88.198.38.217:29960 =ICE= Truppenuebung www.ICE-World.de

Sva tri normal,50 slotova.

Kimi 13.09.2008. 16:28

85.17.181.2:29900 esuba FFA server,promod,16+2 mjesta
82.192.78.46:28970 9lives SD,pam4,19+1 mjesta
212.224.66.44:28960 tek9 promod TDM,18+2 mjesta
85.190.9.210:28960 h2k tdm,18+2
to je to većinom,gjde igram kad sam na pubu

pipe 13.09.2008. 16:29

Citiraj:

Autor žile (Post 1136473)
1.7 je aktualan.
Ja igram na ovima
193.200.158.200:28160 [EVO] HighSpec TDM evoclan.net
193.47.83.174:28932 {UN}CHAOS United Noobs!!
88.198.38.217:29960 =ICE= Truppenuebung www.ICE-World.de

Sva tri normal,50 slotova.

Samo da pitam jesu li to original serveri ili samo za one koji posjeduju igru?

Zmaj000 13.09.2008. 16:36

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1136429)
Klan a nema originale!?

Kakav klan! :care:

===========================================

MM jesi skužio da na BTD možeš i prodavati oružja? :lol2:
Ja to tek jučer skužio, fora
Nađeš 2 oružja na mapi, odeš do tradera, kupiš 2 pištolja ona najjeftinija, i imat češ ta 2 oružja + 2 pištolja
Opet odeš negdje di se spawna oružje i pištoje zamjeniš sa puškom, prodaš te puke koje ti netrebaju, kupiš .50 cal i razaraš :D

Ok kupim i ja tako oruzja kupujem utoke vamo tamo ali kako prodajes?

hammer_of_thor 13.09.2008. 16:38

Kod tradera klikneš Inventory, otvori ti šta trenutno imaš
Klikneš na oružije koje hočeš prodati
Piše cijena pokraj njega

Nisu neki novci, al skupi se malo

MisterM 13.09.2008. 16:48

Najbolje na početku zviznut 5 somova za barrett i onda još nešto pokupit, poslije prva tri vala nakupiš love i središ i perkove i oružja :goood:

žile 13.09.2008. 16:53

Citiraj:

Autor pipe (Post 1136524)
Samo da pitam jesu li to original serveri ili samo za one koji posjeduju igru?

Svi su original.Ne igram na piratskim,što sam onda bezveze kupovao igru ako ću igrat tamo.Cod mi služi da se opustim,a kad vidim kakve stoke ima na takvim tipa bihnet,onda radije nebi ni igrao.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:27.