![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mišljenje? EDIT: A evo i kontra-argumenti na video: https://www.reddit.com/r/TheLightnin..._of_misguided/ |
Evo malo špekulacije.
https://coinmarketcap.com/currencies/dubaicoin-dbix/ Market cap je na dnu. http://www.arabianchain.org/roadmap.html Road map izgleda obećavajuće.. Arapi su do sada bili dosta skeptični po pitanju kriptovaluta. Ovde ima potencijala za skok od namanje 1000x Pa ko se želi malo kockat nek stavi 50$ i čeka.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam u šta tu ljudi ulažu točno? |
Citiraj:
Pre riskantno po meni. |
Citiraj:
lol krivo kvoto tapatalk Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Sad kad je sve živo skočilo za 30%-50%-100% ti bi ulazio:)
Do kraja tjedna će se pola toga vratit za 20,30 posto. |
Citiraj:
Whitepaper bi morao uskoro bit tu..mislim da je već bio prije nekakav loše izveden, pa su ga makli Imat će uskoro neke prezentacije u Dubaiu, pa ćemo vidit. Priživit ću i tih 50 dolara ako propadnu..ali mislim da neće. Bio je nekakav scam coin sličan ovome, pa je to odbilo ekipu. |
Predviđanja za BTC? Kroz 2-3 dana bi trebao ili gore ili dolje.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
lijepo ide sve gore, dok btc stagnira.. kad on krene gore pa jos povuce ostalo bit ce hajlajf:zdero:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlično, onda kupujem ledger!
|
gdje čitate vijesti o "divljacima"? kao što sam već napisao, imam nekih 30e još u BTC, pa bi to na bittrexu ulupao u nei divljak, ali me zanima gdje se mogu rpočitat najtočnije informacije? još sam noob u svemu.. zakasnio sam na ripple dobrano, trajala mi verifikacija na coinbaseu 5 dana skoro, i buknio je s 0.20 na 2.4 dolara trenutno.. a htio sam 100e stavit u to.. sad sam stavio nekih 70e na ripple pa šta bude
|
Citiraj:
|
upravo je krenuo opako gore
|
I sve ostale povukao prema dole :stoopid:
|
Citiraj:
Znači pripremane akcije...nama malima samo ostaje da probamo pogoditi što im je u planu |
Kao prvo sve najvece od altova nije ni mrdnulo, nisam gledao ostale.
Kao drugo, zar se pri promjeni cijene BTCa ne pocnu okidati orderi, samo to je dovoljno za lancanu reakciju + botovi. A bota moze imati tko hoce. |
Citiraj:
Vjerojatno je poanta priče da se napumpa BTC i pokupe stop orderi na altovima jeftino BTW, kakva so iskustva sa mjenjačnicama tipa yobit, cryptopia i slično, vidim da ima dosta negativnih informacija o dotičnima, al opet jedino na takvima je moguće nabaviti nove/egzotične coine...npr, gdje naći ethereum/signatum par |
Citiraj:
|
cryptopia je relativno ok, kada imaju problem sa walletom nekog coina to zna trajati danima, i to je loše...
cijeli UI kao da im je kodirao srednjoškolac, graf neupotrebljiv. inače tamo ima coina koje drugdje nećeš naći i koji će tek biti izlistani drugdje, npr etn yobit sam jedva koristio i izbjegavam. Neznam jesi probao binance, meni je skroz OK. A što se tiče egzotičnih coina/parova probaj liqui pa javi mišljenje :) (ili nemoj) |
Cryptopia je ok. Ima sve manje blokavanja. O dizajnu ti je majnun sve reka (:
Pod OBAVEZNO otvorit račun na KuCoin...jedna od najbrže rastućih mjenjačnica.. Dobijaju se dividente od držanja KuCoina (njihove valute). Uskoro će i tamo prvo izlistavat novi ICO-i.. ..za sada Binance skoro da ima monopol nad svim kvalitetnim što izađe na tržište.. |
Ja sam izašao iz većine altova u btc. Ovo mi kida živce, hoće gore-dolje, neće. Još bi mi se desilo da odem leć, probudim se, a btc na 18K. Sad stojim u njemu. Vrati li se na 13K range, mozda opet kupim altove, ode li gore...profit.
Nego koristi li itko Binance? Imao sam nešto ICX-a, i kliknem limit sell ispod trenutne cijene (znači trebao bi proći), ali dobijem poruku Order failed - Insufficient balance. Mislim se wtf, još par puta tako probam, neće. Odem na order history, kad tamo ovo: https://s18.postimg.org/8e6m7h26x/Image_002.jpg Pogledam svoj Funds, kad tamo piše da još uvijek imam ICX: https://s18.postimg.org/m7uywin2h/Image_001.jpg :stoopid: Ako netko kuži šta se ovde događa... |
Pa prodaj ga opet :)
|
Sve mi čini da će ICX do jutra na 10$, nego BTC do 18,000.
Ja nadokupio još 40 komada icx-a. Hebeš btc :) |
Citiraj:
EDIT: izgleda da je to neki bug na Binanceu, i drugi prijavljuju iste probleme. Navodno je valuta prodana, ali se i dalje prikazuje u portfelju. |
ja sada ulazem u verge ;)
|
Što je sa Steemom i PowerLedgerom? Isplati li se to još holdati? U plusu sam četiri puta s obje valute.
Veliki vlak za Verge je prošao, kupio sam ga za pola centa, manji dio prodao za 22 i sad gledam opet kupiti. |
Citiraj:
|
Ja se na Binance uopće ne mogu prijaviti. Stisnem login i ništa.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam prije 1tj krenuo sa 35$ u Stellar Lumens(XLM) i evo me danas na 195$ :D
|
Citiraj:
To kad kupiš onda držiš dugoročno. Bar godinu dana. Bit će velikih oscilacija u cijeni tokom godine, tako da uvik možeš još nadokupit 300, 500 kuna. Ovisi koliko možeš izdvojit novaca. |
:spam:
Citiraj:
|
16.12. sam ulozio 500kn na par coina...jučer je vrijedilo cca 1600, danas skoro 2700. Nije loše
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |