![]() |
A to valjda da vidis sto je ispod. U zadnje vrijeme je Garmin poceo gadno brljati sa updates. Fenix kao ima betu, prijavili smo dva ozbiljna buga i Garmin svejedno released 17.23 svima kao final. Ono, moraju se postovati rokovi. Osim relaitvno male beta zajednice, sad se bune svi :hitthewal:
|
Probaj s originalnim watchfaceom. Meni se nešto slično dogodilo prošli tjedan, počeo mi je prikazivati krivo vrijeme iako imam originalni watchface.
Ugasio i upalio ponovo i sve je bilo ok. Nisam uspio replicirati problem. |
To je to.
Promjenio/vratio watchface Thx 👍 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Bok ekipa, zanima me jel Pixel Watch 2 LTE radi normalno na T-comu, jel ima netko možda tu kombinaciju?
|
Nakon 4 godine i mjesec dana mi je skviknuo Huawei GT2 :(
Ekran je počeo prikazivati šarenilo, a sad se više ni ne pali. Cijeli sat je kao nov, nema ni pikice, Moram vidjet šta sad uzet, ostat na Huawei ili ne. :D |
Citiraj:
Ne znam jel se može naći išta bolje za te pare, pritom ne mislim na ove šminkerske samsunge i sl... https://www.nabava.net/pametni-satov...hite-224215511 |
uzeo jučer suunto vertical + suunto sonic na poklon.
Ovo mi je prvi doticaj sa ovakvim satovima, dosad sam koristija Huawei GT3 Pro. Uzeo ga čisto radi battery life-a, no još se ima pokazati da li je točniji od Huaweija... |
Citiraj:
ali sam se iznenadio kakav je to komad mrcine. A ja imam dječje ručice, tako da je ispao iz izbora. |
ma nakon par tjedana ću napisati dojmove, kad se malo popune podaci.
Zasad mi govori da sam nesposoban i nejak. :D Mislija sam uzimati garmin fenix 7 pro, ali mi je iskreno, ružan. Suunto vertical mi je elegantan, ali imao je popriličnih problema sa softwareom do nedavno. Kako su izbacili Suunto Ocean, tako su izbacili i novi firmware za ovog, koji je sve probleme automagično popravio, čak je i sučelje drukčije. |
Citiraj:
al da fenix je definitivno negledljiv. :D |
Citiraj:
|
Imaš GT4 46 mm za 200€....
|
Imao sam huawei GT2 pro i sada GT4 upravo iz razloga sto izgledaju kao "normalni" satovi. Sa oba sam prezadovoljan. Jedina je mana bila sa GT2 sto je bio spor u zavisnosti od "watch face-a". Pa dok voziš, kada dignes ruku, prodje cijela vjecnost dok se upali. OAD je bio slab za dnevnu upotrebu, posebno na suncu.
GT4 nema te probleme. Pali svaki face istom brzinom. A AOD osim sto su dosta svjetliji, vecina face-a ima svoj custom AOD i fino se vide na direktnom suncu. Prednost kod oba je i to sto imaju standardne dimenzije za reme/kajš, 22mm. Stavi sta ti je volja. https://i.ibb.co/F453N5B/image.png Kod oba baterija izdrzi 14-15 dana. |
Kupljen Huawei GT3 Pro :)
Stari/pokvareni GT2 mu je donirao crni čelični remen, bio update prvo na neku verziju harmony 3 i onda nakon toga na harmony 4 i sad se puni Vidim da je sivi titanium remen dosta skup, moram vidjet kakve su alternative. |
Imas na aliexpressu titanijski remen za 20-30 eura sa dobrim ocjenama iako za tu lovu cisto sumnjam da je titanij
Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Ma suunto 9 baro evoga u ladici mjesec dana ga isproba i razocara se .
Prvo lagavo je gofno a za te pare mogli su ubacit jos funkcija ,ekran je takoder katastrofa pa gledam ovaj amazfit gtr nesto zaboravih kako se i zove mi je bolji od suunta ali oba su u ladici . Garmin epix 2 pro mila majka ali i ne opravdava ovoliku cijenu pa ce zato ova dva na prodaju pa ce opravdat garmina . Svako ima svoje sta se tice izgleda a ja vise gledam za svoje pare da ima sta vise meni korisnih funkcija pogotovo ovih sportskih. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Je li grije kod nosenja s obzirom da je plastican sa donje strane dok je gt2 pro keramika? |
Ne grije se nikada. S vanjske strane je plastika, u sredini je staklo gdje su senzori. Zanci ovaj outside ring je plastika:
http://forum.pcekspert.com/data:imag...AASUVORK5CYII= https://i.ibb.co/jbHgVCR/image.png Samo kućište je metal tako da je sa donje strane plasticni samo cover. |
Moj Huawei GT2 Pro je također otišao u vječna lovišta.
S obzirom da su generalnom izradom/izgledom/baterijom meni i dalje top, razmišljam o Gt4 ili 4 Pro, ali me zanima da li su ispravili možda ova 2 buga na tim novijim modelima: 1. auto-pause kod bicikliranja/trčanja (bug report) 2. automatska detekcija workouta Na GT2 Pro oba feature-a nisu nikako radila. Nisu big deal, ali su dovoljno frustrirajuća za osobu koja dosta vremena provede na biciklu da razmislim i o drugim brendovima (npr. Garmin Venu 3). Ako netko sa tim satovima moze te 2 stvari provjeriti, bit cu zahvalan. :) |
Ja sam te auto-detekcije uvijek gasio i na GT2 pro i na GT4 tako da na žalost ne znam kako funkcionišu. Ali ako ih ne ugasim, detektovao je i GT2 pro i GT4 workout cim podjem hodati duze od kilometra. Da li je svaki put tako, zaista ne znam.
|
1. Ispravljen
2. Nikad koristija Pricam iz iskustva gt3 pro. |
Citiraj:
|
Prva točka mi je bitnija od druge tak da super, hvala na provjeri. :)
Edit: Kupio GT4 na kraju. Venu 3 uživo izgleda kao kineska igračka naspram GT4, a duplo je skuplji. Vjerujem da je Garminov software bolji od Huawei Healtha, al brate mili, ne moze biti toliko bolji. |
Molim savjet
Kupio bi jednoj ženskoj osobi pametni sat, da ima opciju poziva, duže trajanje baterije i neke osnovne stvari da može primati sms, malo opcija sa zdravljem, pratiti srčani ritam i kisik i neće se koristiti za neke extra sportove, više normalno korištenje. Stvarno ne znam što valja pa bi molio savjet. Cjenovno do nekih max 150eura nadam se da se može u to uklopiti, neće biti problem 10/20eura max. za nešto ako vrijedi taj novac.
Hvala :chears: |
JA imao sve što postoji od tih pametnih govana i sad nosim klasične švicarske satove jer mi je dopizdilo da imam mobitel i na ruci. Dizajn je stvar ukusa ali ove kockice su mi užas. Huawei nekako radi najljepše pametne satove posebno pro i elite verzije sa metalnim narukvicama.
|
A eto, ja se ne mogu odviknuti od Smart Watcha, posložio da mi vibrira samo ako dobijem poruke na odrešene servise, nikakve mailove i to, zvoni kad treba, mobitel mi je na vibraciji od kada imam taj sat, i meni odgovara.
Imam dobra 2 mehanička sata, stoje u ormaru već 2 godine. |
Meni taj ultra izgleda presmijesno. Kao smanjeni iPhone na ruci al' jos uvijek predebel pa strsi. iPhone i iPad stanjuju a watch podebljavaju :D
Vidim da ga sad masovno kupuju u nadi da im baterija izdrzi vise od pola dana :D |
Pozdrav,
ako može prijedlog koji bi bio bolji izbor. Bitno mi je trajanje baterije i praćenje otkucaja srca, kisika u krvi, stresa i sna. Gledao sam Huawei GT3 Pro, GT4 i watch 4. Hvala |
Trajanje baterije huawei. Ostalo garmin
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Garmin epix pro2 mi traje 30 dana,ali opet sve ovisi kako korstis.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Garmini su više sportski satovi. Huawei osim pokojeg modela su fitness "narukvice". Da imaju funkcije punokrvnog pametnog sata ne bi im baterija trajala duže od 3 do 5 dana. Svakako da danas uzimam "pametni sat" bio bi to neki garmin ali to i košta.
|
A T-rex pro tj. sad vec T-rex 2 pro? Ja imam prvog vec 4 godine i sve to mjeri a baterija trave dva tjedna i dosta je heavy duty.
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
Citiraj:
|
Gt2 pro meni drži Max 7 dana ako mi rade obavijesti
Poslano sa mog |
Citiraj:
Odakle ti ideja da sam mislio samo na bateriju? Mislio sam na funkcije i full pametnim satovima te na upit clana kojem je bio upucen odgovor.. Ako zelis full smart sat, zaboravi na dugotrajnost baterije. Ali zelis half smart imas huawei. Ostalo je sve full smart i bat traje 2 dana. Znaci huawei half smart do 15 dana. Samsung,Apple itd 2 dana. Ako ne zelis nista od ovoga trazis nesto u Garminu. On ima i solar i svasta nesto. |
Citiraj:
Citiraj:
Što je full smart, a što je half smart? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:08. |