![]() |
|
Au,steta za West ham!Izgleda da budu 7!
Dakle,budu ovisili o Mu finalu kupa. Sve u svemu sezona nista posebno. Čestitke Barci na naslovu,zasluzen! Nekako se ne mogu oteti dojmu da bi uzeli titulu da smo se ranije rijesili bucka.Tamo recimo nakon 0:4 s barcom trebali su ga nogirati,a ovako taman tih par kola je uzelo danak. Kaj je najbolje,ispao on u Championship. Dakle ,Brko,ipak je barca dobila svih 5,mada si rekao nakon Valencije da nece.:D U ,sad ako Liverpool zabije budu 8!Katastrofa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo citat: Citiraj:
|
Na Skyu su napisali da je City osigurao 4. mjesto
Arsenal drugi nakon kaj su mjesec dana pričali na Skyu hoće li uopće završit u top 4 :D U Španjolskoj očekivano na kraju, Barca je imala dosta lagan raspored zadnjih par utakmica tako da je teško bilo očekivati da izgube ili prospu bodove Baš me zanima di će Ibra, volio bih ga vidit u Realu 1 sezonu :D |
Btw, Psg gol razlika 102-19 u 38 tekmi :care:
Bolesno! Thiago Silva direktor :D |
A taj je podatak vjerojatno i razlog stalnih blamaza u Cl!
Bile ide u europu ako United uzme kup.Mada bi ja da ga uzme Palace. |
Mali Brekalo iz Dinama u Wolfsburg.
|
Dobro je CFC odigrao protiv prvaka :) 1:1
Sezona za zaboraviti i posložiti ekipu. :) |
Da nije Suareza Messi bi igrao europa ligu slijedeće sezone :D
|
Da nije Messi-a nebi on toliko zabijao ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim što ima koštice u svojoj tikvi, frajer je doslovno one man army. |
start za crveni https://streamable.com/fv0m :D
|
|
Liverpool vodi! :) :) :)
A gol...ronaldinjo..pele...ne znam...predivno. Sturridge..kapa dolje. |
Opet Balog komentira, necu leci na kauc da slucajno ne zaspem. :D Inace, super utakmica, Liverpool me odusevio.
|
Koke, toooooo
|
To to to to to to to, Koke!
Livči gubiiii :D :D :D |
ostalo je još finale kupa u subotu :p
Ali ipak, gledati kak Livči gubi je posebno zadovoljstvo :D |
Klopp dobija Wengerov sindrom laganini. :)
|
Prosječna Sevilla, čak bi neki rekli i slaba ove sezone je bila dovoljna za pobjedu nad Livčijem.
A englezi pričaju o nekakvoj LP i kvaliteti nogometa :stoopid: Čak se u zadnje vrijeme ozbiljno priča da bi zbog slabih rezultata engleskih klubova zadnjih godina, Premier Liga mogla izgubiti jedno kvalifikacijsko mjesto za europska natjecanja, pa bi umjesto prva 4 mjesta na tablici išla samo 3 kluba u LP. Samo nisam siguran da li to kreće od iduće ili one godine iza nje. Btw kako je ovaj Balog lud cijelu tekmu to nisu istine, pravi mali provokator i dezinformator kroz cijelu tekmu ... "E sad da je tu Diego Simeone sve bi vas išamarao !" :D |
Jbga. Da su svirali jedan od 3 penala(barem jedan je bio), ili da je priznat gol od dejana bi rjesili tekmu.
Ali drugo poluvrjeme kriminal. Obrane nigdje. Dva brazilca nema na terenu. Meh. Opet bez trofeja i LP |
ne samo da su bez LP nego su bez europe uopće
|
Hebeš provincijalne momčadi,,,no što je Šinter ulovio na free transfer....treba im kapu skinuti :care:
|
Meni drago sto je Sevilla osvojila. Zasluzuju vise od bilo koga drugog, a sad ce dobiti i LP na poklon. Tri godine za redom, eeej! Tri! Genijalci!
I nisam sretan samo radi kladionice :D, mada ce ova dominacija Spanjolaca u eurokupovima svima lagano dosaditi. Jednostavno previse dominiraju unazad par godina, a kraj se ne nazire. Shvabe imaju dva kluba za vrh (i to mozda dva!), Francuzi jednoga, talijani jednoga, Englezi nista... Valjda ce se i ostatak kontinenta trgnuti uskoro. |
Ne znam zakaj sudac nije sudio sva ona igranja rukom. Čestitati mogu samo sucu na zatavaranju očiju. To je to.
|
Citiraj:
Koja krađa jbt, strašno, baš mi žao Liverpoola :/ |
Sva ona igranja rukom = jedno igranje rukom, na samome pocetku utakmice. Drugo je bilo van 16m, a cini mi se da je sviran offside, tako da ni ne vrijedi.
Drama se radi oko nicega. Sevilla bolja, zasluzeno osvojili :) |
Citiraj:
Koliko švaba,koliko talijana? Engleska liga je druga po snazi u europi,a njemačka i talijanska su prčije Bayerna i Juvea zadnjih par godina. Tako da... Liverpool je jučer izgubio jer su se raspali nakon gola u prvoj minuti drugog dijela.Da je rezultat neko vrijeme ostao 1:0 ,tko zna kaj bi bilo. Kakav luzerski mentalitet?Pa englezi igraju bar srčano i uvijek 100%.(osim Cityja). Da je slučajno LIverpool uzeo El,imali bi englezi nagodinu jedini 5 predstavnika u LP,tako da ne kužim čemu pljuvanje po njihovoj ligi. Što bi onda rekli za našu? A i vidjet ćemo engleze na euru,po meni bi mogli ugodno iznenaditi. |
![]() "najbolja liga na svijetu" :D |
Napad je najbolja obrana :D
|
Citiraj:
Nedavno sam pročitao, da je Juventus mogao donijeti još jedno kvalifikacijsko mjesto za LP u Serie A, samo da je izdržao duže od Citya u posljednjem dijelu natjecanja. A svima je valjda jasno da je Juve znatno jača momčad od Citya, jedine engl. momčadi u završnici ove godine. Ono što je zapanjujuće je da PL barata sa dvostruko, a od iduće godine trostruko više love od npr. španjolaca. Usporedba sa talijanima ili nijemcima je još smješnija ... bundesliga i serie A imaju oko 1/4 do 1/5 financijskih sredstava u usporedbi sa PL-om. O francuskim financijama (Ligue 1), bolje da ne pričamo :D |
Citiraj:
Mislim da Real i Barca barataju s više love od premierligasa,samo što Španiji ostali kvare prosjek.Odkako je Ronaldo otišao iz Premiershipa počeo je njihov pad.Sada imaš dva najbolja igrača svijeta,(možda i više njih),u primeri.To je odmah mamac za sponzore,gledatelje ,medije,ili jednostavnijim riječima,lova! Ovo što je Panda naveo ,stoji.Španjolci vladaju. Englezima se obija u glavu njihova nezainteresiranost za euro ligu.Ipak im je u mentalitetu da je premiership na prvom mjestu,nauštrb čak i lige prvaka.Jeb,otok! |
Kovač se u ovom trenutku sa svojim pulenima (Frankfurt) bori za opstanak u prvoj ligi.
I nejde mu baš najbolje :D |
Juve opet ruši rekorde...
Prvi klub u Italiji koji je dvaput zaredom osvojio dvostruku krunu... :goood: Morata zabio za pobjedu. I United konačno nešto osvojio! :) |
murinju u mančesteru, ajde da vidimo na kaj će skršit 250 miljona
|
|
vjerojatno zato jer je Copa America ovo ljeto.
|
zato kaj će gledat finale CL na tv-u :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |