![]() |
jel dobavljiv Asus ZenWiFi AX 6600 (XT8) ?
+ cijena naravno ako je. |
|
Gledam si uzet 860 evo SSD no vidim da ima više istih modela s različitim cijenama, može pojašnjenje?
|
kupis najskuplji da firma vise zaradi :D
|
Citiraj:
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk |
5+ za Uzi
asus zenwifi xt8 fercera :respekt: |
Citiraj:
|
@Chuxonja, moram provjeriti, frkni mi na info mail za koliko kom si zainteresiran
|
Slijedeća 2 tjedna, do 01.11.2020. imamo akciju -8% za sve načine plaćanja za sav PLAYSEAT i THRUSTMASTER asortiman.
;) |
Javio se nini u četvrtak kad je oglasio popust za Thrustmaster, nažalost nije više bilo T300 RS GT ali imao na stanju jednog s otvaranom ambalažom ali nekorištenog. Uzeo sam odmah i TH8A. Ponudio mi čovjek da mu platim sve kad mi volan stigne i uvjerim se da je ok. Paket stigao jučer i sve šljaka super. Brzina, susretljivost... ma sve za 5.
Uzi :goood::care: |
da li je moguce da dodate mogucnost filtriranja po chipsetu (za mbo korisno) i rokom isporuke?
|
Za chipsete vidimo ako se uspije sredit, a rok isporuke je naveden, ne?
|
Citiraj:
|
nino, samo "heads up" za filtriranje SSD-ova od cca 2TB. Kad se pod kategorijom "SSD diskovi" odabere filtere "2TB", "2000GB" i "1920GB", nigdje se ne pojavljuje A400 1920GB kojeg sad imate po 1500kn. Također, ista stvar je bila i prije sa istim diskom od (pretpostavljam) drugog dobavljača koji je bio do nedavno po cca 1300kn.
Ovo mi se i prije događalo kod pretraživanja drugih artikala. Imate često izvrsne cijene za neke artikle, ali isto tako često nisu uključeni u odgovarajuće filtere pa mislim da je moguće da tako gubite potencijalne kupce koji ih ne uspijevaju naći u pretraživanju... |
Bok Uzishope/Zlatko,
imate neki problem na webu, pa evo kako sam ga ja uspio reproducirat: NEULOGIRAN: - dodam u kosaricu, radi - odem na kosaricu, radi - search radi - klik na proizvod da odem na detalji pag, radi ULOGIRAM SE: - dodajem proizvod iz listinga u kosaricu, radi - odem na kosaricu, radi - search radi - klik na proizvod da odem na detalji page - ERROR 500 ODLOGIRAM SE OPET: - sve radi normalno... Se desava to jos kome ili samo meni? Chrome zadnja verzija, Ubuntu 20.04. |
Sve radi, winsi, chrome, ff, edge...clear cookies i ostalo za našu stranicu?*
|
Ako imate error 500 to znaci da je puklo nesto na serveru, a nije do korisnika. Greske 5** su serverske greske, a greske 4** su "korisnicke" greske.
Ako je zwer dobio gresku 500 onda je to zapisano u nekom logu pa bi tamo trebalo provjeriti. |
Da, vidjeli smo nakon što sam poslao odgovor :) Rješavamo...
|
Pozz,
Kupio nešto na webu kod vas,pa me zanima pošto radim u radničkoj,kada se to može pokupiti ? Do sad sam koristio dostavu,ali da smanjim tih 45 kn,kad sam blizu ... Dobijem mejl ili kak to ide,ima odma možda ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj ti meni pristup pogledam ja dzabe dal' je neki "rjesivo u pol cuke" problem :beer: UPDATE: RADI! :-) |
Naručio memoriju jučer u 23h, pisalo na sajtu isporuka 1-2 dana. Danas prijepodne već bila u pickup store-u, Uzishop :care:
I stvarno moram pohvaliti to da se može platit keks payom, instantno i jednostavno, tako bi sva online plaćanja trebala izgledati. |
Zanimljivo meni od četvrtka još nije došlo ... isto sam tražio da pokupim u ZG ...
Ispravak, sad su mi došli mejlovi ... Ipak je popode bilo za isporuku ... Isprika |
Pozz..imam jedno pitanje u vezi WD prijenosnog hdd..zašto recimo WD 2TB ima dva proizvoda po različitoj cijeni? mislim,od istog su proizvođača,jedino što vidim je razlika u boji slova,na jednom su bijela slova a na drugom crna
|
Citiraj:
|
a možda taj jeftini k.ne valja a za skuplji nemam novaca?:roller:
|
Citiraj:
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk |
|
:D :D :D
Taj je bio na pcekspertu na testu, tu mu diže cijenu. :D |
:D Dogodi se kad povuce web krivo napisanu cijenu kod dobavljaca.
Nego evo dobrih cijena za dobre artikle. :) Kingston A400 SSD 480GB SATA III = 369,00 Kingston A2000 M.2 500 GB PCI Express 3.0 3D NAND NVMe = 445,00 MB MSI MAG B550M Bazooka = 899,00 MB MSI B450M Mortar Max = 699,00 :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo je da je pogrešna cijena u lipu ista k'o i na onom Ryzenu. "Miriši" na isti bug u kodu... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad se uzme u obzir da je na akciji znalo biti ryzena 3600 za 999kn, onda sve ostalo izgleda skupo i kad nisu pogrešne cijene
|
G.Skill Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3200 MHz = 940,00kn
|
Nino jel ti dobavljiv Dell 27" S2721DS i po kojoj cijeni?
thx |
@V.I.P za sada ga jos ne vidim kod dobavljaca.
|
@Nino
Jel ima kakvih novosti za PS5? Oce biti ista dostupno prije Bozica ili nove godine? |
Citiraj:
Znači u sljedećih 3-4 dana ti očekuješ da se napune dućani? :D Nikako... Možda za 2-3 mjeseca, ali i to je veliko MOŽDA. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |