![]() |
Citiraj:
Tether-X Tether-X Pro je neograničena puna verzija. Postoji i jeftiniji Tether Me, ali ne znam kako radi, loše je ocjenjen. Na Androidu je to Free i integrirano u OS, ali vjerujem da će i WP sa novijom nadogradnjom (8.1) dobiti i svoju Tether za Wifi i USB. |
Tethering i nije najnužnija aplikacija, ali ponekad dobro dođe. Meni je file manager bitnija stavka i mislim da bi trebao biti default kod svakog OS-a.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ček samo malo, kakva aplikacija? Za što? Tethering? Pa hoću to out of the box. Možda mi više nikad u životu neće trebati ta mogućnost, al kad mi je trebala nije je bilo i to je meni minus |
@Don Kihoty i Pupo
cek jel vi pricate o USB ili WLAN ili BT tethering-u?! WLAN tethering ima u "Settings" pa "internet sharing".. ukljucis ga i od moba napravi WLAN hot spot za 8 konekcija (mozes birat samo ime i pass)... koristim malo malo kad na poslu ostanem bez neta (a treba mi net za fiskalizaciju, jelda :) )... USB/BT tethering na WP8 trenutno nije moguc (bar kolko je men poznato)... malo OT: stare Symbian Nokie su imale USB/BT tethering preko Nokia Suite aplikacije, a za WLAN si koro instalirat 3rd pary app (JoikuSpot)... |
Naravno da pričam o usb tetheringu, napisah dolje da mi trenutno na ploči nije radio lan i da su mi trebali driveri za wlan :)
|
|
Citiraj:
http://www.theverge.com/2014/2/11/54...eatures-leaked |
Jedno pitanjce. Imaju li WP mobiteli OTG?
|
Citiraj:
Da pogodim, još jedan veliki manjak WP platforme :lol2: |
nema,
Zakaj još nema update za 620?? Treba bi Glance 2,0!!! |
Mozda i nedobija black ovaj mjesec...
|
Debela lista novosti s WP 8.1:
http://www.wpcentral.com/developers-...s-phone-81-sdk -NEW Audio/video transcoding, Hardware accelerated -NEW Media editing: audio and video; Audio effects, video effects; Slow motion video -NEW Apps can capture audio/video from themselves -NEW Stereoscopic 3d support -NEW Wi-Fi Direct, a Wi-Fi standard allowing direct peer-to-peer connections over Wi-Fi without an access point -NEW Windows Phone 8.1 apps won't run on 8.0 devices until they upgrade -NEW Documentation confirms ALL current Windows Phone 8 hardware to get 8.1 -NEW Dev tools: SemanticZoom, DatePicker, TimePicker -NEW PlayTo support -NEW Single sign-in for apps (like on Windows 8) with Microsoft Account; sign in will persist across devices + apps with permissions prompt -NEW YouTube Player (see lede image) including HTML5 video support (video playback doesn't have to be full screen) And you get custom UI, so YouTube Closed Captions are in -NEW File picker (see above image) -NEW Geofencing API for location-based reminders -NEW Background tasks: Bluetooth signal strength, Chat message notification, -Device connection change, Device use trigger, Gatt characteristic notification, Location, Push notification, Rfcomm connection, System event, Timer -NEW Slide down to close apps -NEW Navigation bar color selection -NEW USB choices -NEW Updated camera layout, similar to Windows 8.1 (see lede photo above) -VPN (Virtual Private Network) -OneDrive (previously SkyDrive) with integrated file browser (just like Windows 8.1) -Filter through installed apps by usage/install date -Select multiple tiles when customising the Start screen -More efficient multitasking -Ability to install apps on inserted SD Cards -Internet Explorer 11 improved with WebGL and Normal mapping support -Separate volume controls for ringer, media, etc. -Bing smart search (similar search system as Windows 8.1) -Xbox Music and Xbox Video as standalone apps instead of the Music + Video -Hub (allowing more updates to be pushed) -Redesigned Xbox Game Hub -Twitter integrated more deeply into the contacts Hub -Facebook account option REMOVED (updated) -Quick settings access (Wi-Fi, Bluetooth) by doing a quick swipe from the top of the screen -Action Center accessed by doing a full swipe from up to the bottom (separate from the Notification Center) -Silent notifications which go directly to the Action center -Possibility to mark a Live Tile as read by swiping from the left of said tile -'Cortana' smart agent performs the same tasks as Siri and Google Now and even more, including data from Foursquare (MS INVEST) -Auto-updates for apps (just like Windows 8.1) -Better backup functionality -Improved keyboard -Bluetooth 4.0 LE (to non-Lumia Windows Phones) -Feature to mirror Windows Phone screens to TVs and/or monitors -A final interesting note is how Windows Phone is referred to as WinPRT. |
Citiraj:
|
Ne znam, meni notifikacije na Whatsupp normalno dolaze, imam WP8 skoro godinu dana, da ne radi kako treba već bi prodao mobitel jer ga koristim svaki dan.
Nekad zna kasniti ali jako rijetko, isto kako i curi na Androidu zna kasniti. |
Istina, Viber i Facebook su kasnili ali sa updejtovima je to riješeno. A koliko ja znam update aplikacije ne dira sistem tako da sam siguran da je do aplikacija, ne do OS-a.
|
Meni je bilo momenata kad su dolazile kako spada....a nekad sam moram u samu app ući i tek onda je pisalo delivered na frendovom telefonu. MIslim,WP central forum je bio prepun takvih žalbi. Naravno da sam sve isprobao i šanse su bile 50-50. A da nije do OSa...nebi ispravljali osim ako im je baš jako dosadno pa iz dosade izbacuju novi push deamon spec. za Viber i Whatsapp(po mob.hr forumu). :fiju:
|
Bit će podržana i 384x640 rezolucija.
|
Citiraj:
Ipak, mogla bi završiti u rukama... točnije, na ruci :D |
Citiraj:
Naravno da nije veliki manjak, al hebiga, lako se navići na nešto ako je tu, pa makar to koristio samo jednom u životu il godišnje. Mislim, da se razumijemo, i dalje nebi mijenjao WP phone za nešto drugo, al možemo vajnat :D |
Citiraj:
|
Oh damn You dostava - nema moje 1020 još neko vrijeme.
Nadam se da će stići prije nego Black update za 620. :D |
Kad bi moga 8.1 dev preview? :D
|
ovaj popis za win8.1 je fenomenalan... kad to izadje w phone je definitivno way to go. Već je i sad ali eto..dolaze stvari koje su još falile...
|
kom se daju pratit WP8.1 leak-ovi.. https://twitter.com/AngelWZR leak-a screenshot-ove, doslovce, svekih par minuta ;)
|
popis je jako zanimljiv ima dosta novina koje nisu očekivane al mi se sviđaju
|
Citiraj:
|
2. travanj, tijekom BUILD konferencije.
Mada, čitam po netu da bi WP8.1 image mogao leakati prije :) EDIT: Citiraj:
|
iskreno mogu reci da nisam niti upola ocekiva
jedva cekam sad jos 50 dana |
Video demo:
http://www.youtube.com/watch?v=r0K5eoSMsQY |
Posto 925 i 1020 imaju isti kapacitet baterija, potonja ima veci napon, al kolko sam videl na
gsm areni bogme ima i duze trajanje od 925.. Nije neka ogromna razlika, al po testovima je vidljiva.. |
Citiraj:
|
Review Nokie Icon.
|
Citiraj:
Idealno za mene... |
Icon je predobar mobitel
Taman velicine i zvijer je kao 1520 :D |
Dizajn je super. Glance bi se "ugurao" preko proxy-ja, ali to ne smiju u review-u,
jer je "ilegala". Baš me zanima dali bi otključana radila na našem podneblju. |
Proxy više ne fercera.
Radila bi, ali na 2G. |
Meni još uvijek radi na L620 - možda zato što još nije Black :)
|
cekajmo MWC da dobijemo nove lumie, garant cemo dobiti nesto dobro
nokia je danas poslala jos jedan teaser koji je malo cudan a nextleak govori o puno uredaja na MWC-u http://mynokiablog.com/2014/02/12/no...-treasure-tag/ https://twitter.com/NextLeaks/status/433584859051618305 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:04. |