![]() |
Ne kužim podcjenjivanje bilo koga, da ne valjaju ne bi bili tu di jesu.
A real još nije imao krizu, a mora je imat... Obično to tako ide u nogometu. |
Sve sami znalci ovdje.
Barca jedino u finalu ako im dođe Ovrebo, inače, demoliraju ih. Čak i Milan, poznatim talijanskim bunkerom gdje ćemo opet vidjeti maestralni nestanak Messija na terenu kao prije sezone-dvije s Interom i Chelskim. Nadam se prolasku Milana, da glumci iz Katalonije ostanu bet titula. I Hamm, si vidio raspored Chelskog sada? 18th Mar - Leicester - FA Cup Quarter-final 21 Mar - City - Prem 24 Mar - Spurs - Prem 27 Mar - Benfica - CL QF 1st leg 31 Mar - Villa - Prem 4 Apr - Benfica - CL QF 2nd leg |
Samo neka budu dobre tekme :)
A realno bi bilo za očekivat finale 2 najjača kluba na svijetu u ovom trenutku. |
I ja se nadam prolasku Milana. :) Odigrali su 2:2 kod njih doma i 3:2 izgubili od barce u gostovanju. :)
Da raspored je baš super. :) Iako da odrade Leicester i M.City...tu će već samopuzdanje biti na onom dobrom starom nivou. :) Sam da odu na četvrto mjesto i tamo se zadrže iako i treće bi bilo jako najs. :) |
lol,milan moze parirati barci,da, ko sto je parirao u dvije tekme u grupi :D :D
Pa to ce biti golijada sam takva... U obje tekme su ih nadigrali, poveli rezultatima, i opustili se, a posto je ovo playoff nece biti opustanja. Milan u dvije tekme ako zabije 2 gola, puno je zabio. Chelsea ce proci benficu cini mi se s lakocom. Uglavnom polufinala su kao sto su mnogi predvidili ( ujedno i jako zanimljiva i dobra ) Bayern - Real Barcelona - Chelsea Sve ostalo je tesko iznenadenje ( uvijek moguce )... |
Priželjkujem finale barca - bayern.
Zapravo, sve osim Kristine u finalu, ili ne daj bože s peharom. |
Citiraj:
|
Koliko god bi zelio suprotno, mislim da je benfica cak i slabija od napolija, jebiga.
Chelsea je chelsea, vidjeli smo protiv napolija da ekipa koja cak ni ne lovi rezultat prode dalje sa fascinantnih 4 pogodaka, jebiga, to je ono s cim se "manje" ( uzeti s rezervom, jer benficu smatram kvalitetnom ekipom ) tesko nose, taj pritisak da izbace "vece ime". To je napoli pokopalo, a ovi krumpirasi su uspjeli zabit iz 4 polusanse koje su imali i eto ga... Iako cu ja grcevito navijat za benficu, mislim da ce krajnji rezultat biti drugaciji, ali osobno ce mi biti slade da ih barca namlati, jer u tom slucaju mislim da ce se ponoviti Bayer! :) |
Po meni će biti dva španjolska finala, LP osvaja Barca, EL Bilbao :)
|
samo da ne budu barca i real u finalu
vec su dovoljno puta igrali medjusobno ove sezone.. |
Mogao bi i Bayern, ako odigraju dvije muske utakmice, cak ih i mogu nafilati.
Nazalost, Real vise nije onako okomit i dominantan ko u pocetku sezone ( logično ) i sad definitivno imaju rupa i u obrani i u napadu, i ako odigraju cvrst i odlucan nogomet ko protiv basela, mislim da ih mogu zakopati. Sve ostale ekipe nemaju sta traziti protiv Reala EDIT: Jedna prigodna za Hamma :D http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...68401_460s.jpg Edit2 : Neznam da li netko prati barca - sevilla, xavijev slobodnjak za 1-0, i sad teatralan messijev prodor u 16-u za 2:0, kroz noge majstoru i lagani lob. uzivancija za gledati :care: |
:D Kako United demolira Wolves. 0:5 73. min
|
TORRES ZABIO!!!!!!!!! Vijest godine!! :D:D
|
oolleeee fernanda! lol!!! Nedaj boze da mu se zalomi jos koji do kraja sezone!!!
|
EVO GA!! I drugi! :D
|
Danas mora bit fešta.
Torke da dva komada uvali, nacionalni praznik uvest na današnji dan. Čak je i Meireles zabio. Ajd, bar su golubovi bili mirni I Kalou isto. Praznik mora bit danas OT: Drago mi je što smo pobijedili |
OP OP! :D
Ajde baš me zanima kakvi su golovi! :D |
|
|
čujem ja da se puca po selu, gledam što je bilo, a ono teta zabila dva komada :D
inače, gledao utakmicu, nisu me impresionirali unatoč 5:2 pobjedi. no ajde da bar do kraja sezone vidim torresa kako razvaljuje... |
Zabio, narihtao, el nino je uvijek kralj, da nije u chelseau bio bi uz bok messiju i ronaldu po broju golova :D
ovako je uz bok veldinu karicu, i recimo fatosu beqiraju :D |
Pa što onda s liverpoolom nije nekaj pošteno napravio? :)
|
Pošto je u L'poolu bio 1man army ko suarez danas, jos je dosta i zabio :D
On da je igrao u Chelseau za vrijeme murinja, mislim da bi taj stroj pomeo čak i barcu sa ronaldinjom tada :) |
|
Počela se topiti prednost, ajmo Barca! :D
|
Šta sve nisu zabili, šteta kaj nisu izgubili.
|
|
Citiraj:
|
|
Navija se za chelsea i everton! :D
Danas kup italija (juve - milan (2:1)) Danas je fernandi rođendan. :p <3 :D :D |
Hamm ima da nekako motiviraš te svoje garagane. United-ovci su uz tvoje :goood::D
|
Messi za povijest. Strašan igrač. Danas opet hattrick. :goood:
http://www.hrsport.net/vijesti/43688...si-za-povijest |
Bravo za mesija. :)
Danas M.City - Chelsea. Očekujem tijesnu pobjedu probuđenog chelsea. :) |
Hipoteku i oba bubrega na City!
|
Reverzna hobotnica ivan je rekao svoje! :D Chelsea dobiva! :D
|
Čista nula.
|
kako city dominira terenom..poslije 60. minute počet će golijada..
|
hamdijaaaaa. gol!
|
penal izjednačenje , ajmo još jedan, chelsea se iskrumpirala da je to nevjerojatno. Realno , trebalo je biti 2,3:1 već.
edit Nasri 2:1111111....ili bolje reći 2: počasni gol Chelsea |
Ima boga, cigani sretni su izgubili! Nemres mi dat sretne golove stalno. Zasluzena pobjedu Citizensa!
Dao bog da budu prvaci, i dao bog da tottenham namaze chelsea sad da ih nemoram gledat u LP iduce sezone! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |