![]() |
Meni radi uredno i otvara titlove iz foldera, nakon instalacije otiđi u postavke i uključi mu da ti kupi titlove te podesi kodnu stranicu titla ( 1250).
Također nekad se treba igrat sa hw/sw opcijama dekodiranja ako playanje zeza. |
I vjerujem da je bitno da titlovi imaju isti naziv kao i klip.. ili?
Nikad nisam imao problema sa titlovima preko bs playera na androidu.. |
Citiraj:
Dakle, filmove (i titlove) imam na Synology NAS-u koji je spojen u kućnu mrežu i dodatno imam na njemu 802.11n karticu s napravljenom vlastitom mrežom ako mi je kućna opterećena ili vučem HD materijal s diskova. Jedini način da vidim što je od filmova na disku je da prvo otvorim DS File aplikaciju (službeni Synology app) i pokrenem neki od filmova. Tad me pita koju aplikaciju želim koristiti za pokretanje tog videa. E sad, MX Player i BS player i svi koje sam danas probao, pokrenu video, ali ne mogu povuć titlove, iako su oni na disku, istog naziva kao i video file i u .srt formatu. Nude mi jedino da titlove potegnu sa samog uređaja (tableta) S druge strane, Lumia 1020 mi povuče titl s filmom automatski, bez da trepne, sve u jednom programu. |
Jednostavan pdf i epub reader za tablet? Da mogu jednostavno sortirati knjige,napraviti si posebnu "policu" itd.
|
Povećano vam je vrijeme refunda za kupljene aplikacije na 2 sata. Do sada je bilo 15 minuta.
http://www.androidpolice.com/2014/09...ally-official/ |
Citiraj:
Ne znam u čemu je kod tebe problem, ali evo sad sam išao redom probat 10ak filmova sa 2 različita shareana diska - i vidi čuda:D - sa oba kad otvorim film, mx player automatski sam povuče titlove, pod uvjetom da su istog naziva kao i film (sa es file explorerom pristupam diskovima, budući da je mx player samo player a ne file explorer pa ne može pristupat mrežnim diskovima, zato i nemaš opciju da ti otvori titlove sa nas-a, nego samo sa int. storagea i sd carda). Možda te nešto koči na relaciji synology app-nas, ne znam, al mx radi bez frke taj posao ako je sa mrežom i pristupom shareanim folderima ok. Isprobano sa više razl. mobitela sa razl. verzijama os-a također. |
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...oft.moonreader |
Jel moze neko nabrojat par aplikacija koje zahtjevaju root?
|
Titanium backup, Adaway, root explorer.....
Zasto? |
Clean master,super su...
|
Ma danas sam prvi puta rootao mob pa da vidim malo sto se sve dobije time
|
Jel postoji koji program poput pdanet za usb tethering? pdanet otpada jer izbacuje svako malo...kao buy now ovo ono...ima li neko besplatno rijesenje?
Ne radi usb tethering na windows 8.1,ali nece ni na windows 7...jedino preko tog pda net,ali prekida nakon kraceg vremena. |
Pa da kupiš aplikaciju onda ako radi kak treba?
|
Kako mogu ograniciti aplikacijama pristup necemu?
|
Citiraj:
Trebam koristit usb tether internet samo 20 dana,razlog više da ne plaćam program. Nije mi jasno zasto usb tether internet vise ne sljaka...to mi nikako ne ide u glavu,ono kabel u komp,ukljucis fino tethering na mobitelu i radiLO...je do pred 3-4 mjeseca,probao na 2 kompa. |
Koliko to moze kostat, 2$ odnosno 10 kuna? Daj plati kavu developerima i pocasti se tih 20 dana sa aplikacijom.
|
Slazem se... Ja dam na androidu cca 4 godine i gotovo sve aplikacije koje redovno koristim su placene... A ukupno me sve to kostalo manje od 100 kn za cca 15-ak aplikacija...
Odlucio sam podrzavat developere kad sam si sam htio razvijat najosnovniju aplikaciju i vidio sta sve treba naucit da bi to radilo. |
Citiraj:
Da nema ovog limited time,mozda bi i platio,nikad neznas kad ti opet zatreba. Jel vama radi usb tethering internet i bez tih programa? |
Je li moguce da jos nisu rijesili vibriranje u viberu tijekom dolaznih poruka dok je prozor za chat otvoren? Vidim da je u novoj verziji vibracija jos i pojacana...
|
Citiraj:
Tethering je valjda jedina stvar na droidu za koju aposlutno nikada nisam tražio niti mi je trebala dodatna/zamjenska aplikacija... |
Ja sam nekoliko puta koristio mobitel kao mobilni hotspot i uvijek je bilo bez problema.
|
Citiraj:
|
Postoji li koji nacin da instalirane igre ne izbacuju notifikacije s raznim "in-game" obavijestima?
|
Root pa inatalira adaway. To bi trebalo rijesiti.
|
Ili root pa Greenify
|
Jel nekome zafrkava Greenify sa zadjnim updatom? Meni rusi android.acore
|
ok, hvala, još da priupitam, mogu li kupovati google appse preko paypala? Ako pokušam dodati paypal account piše mi "Error retrieving information from server."
|
Kako mislis google appse? Aplikacije od Googlea su besplatne. Pretpostavljam da mislis na ostale aplikacije.
Ne, ne mozes preko paypala. Miras dodat karticu na Google Wallet i onda kupovati. |
da, mislio sam na aplikacije... ok, hvala
|
Citiraj:
|
E super :), jedino me jos zanima, s obzirom na to da igra znaju pokazati notifikacije, znaci li to da rade negdje u pozadini i trose bateriju, smanjuju performanse? Ako je tako, onda bi greenify bio od vece koristi?
|
Citiraj:
|
Zamolio bih ako ima netko tko razvija aplikacije i "prodaje" ih na marketu, da mi se javi u PP, imam par pitanja jer su mi neki app blokirali, a nemam pojma zašt :(
|
Ovo je zanimljiva vijest, ako je istina:
http://www.gsmarena.com/google_will_...-news-9771.php Google planira u svaki Android mobitel staviti 20 vlastitih aplikacija (preloaded)... |
Dokle god ću bez problema moći disejblati G+ i još neke te njihove pizdarije koje me dočekaju na svakom Android uređaju mene ne dira to...
|
Citiraj:
|
A i prijatelj Root je uvijek tu.
|
I Root je sve kompliciranije i kompliciranije izvesti, a na nekim mobovima prođe dosta vremena dok se ne otkrije kako.
|
Gledam frendovi na Note2 i S3 mini imaju broj notifikacija na Facebook aplikaciji,nesto tipa ovo pored emaila.
http://img1.lesnumeriques.com/test/65/6557/8(4).jpg Mogu li to kako dobiti na LG-u i Coolpadu ili je to ograniceno na Touchwiz ? |
Mislim da možeš s ovim.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |