![]() |
meni sve ok prošlo
|
Imam pitanje vezano za Apple ID..
Cura se već godinama šlepa na moj Apple ID, tek nedavno je napravila svoj ali naravno neće da joj se spoji sa njenim podacima, vjerojatno zato jer joj je iPhone vezan za moj Apple ID. Što trebamo napraviti, dali resetirati mob na tvorničke postavke, nakon čega bi ona upisala svoj Apple ID i normalno koristila svoj račun? Hvala |
yeste :) napravi tako
|
app store mjenjas
i icloud |
I curu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Prvo preko chrome na pc idi na icloud i kontakte njene rjesi, pa svoje, i na novom njenom apple id istu stvar samo import te kontakte.
Ako imas placenih app, mozes na njenom mobu samo poskidati app i ona kad je update samo tvoju sifru koristi. |
Je li netko na iphone SE stavio 11.1, dojmovi?
Nisam siguran je li da još čekam, ili stavim zadnji update. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a nemaš tu kaj objašnjavat, ionak je svakom drukčije
stavi ko ga jebe |
stavio i ja
za sad baterija ok mada kod otvaranja app i zatvaranja vidi se da su ubrzali prijelaze do te brzine da nije fluidno nego zatrza.. zena jos kampira na 10.x |
Citiraj:
Stavio sam i ja i jedva sam cekao jer mi je ona debilana sa rotacijom na 11.0.3 isla tolko na zivce da sam iskuljivao rotaciju totalno.. Jucer kupio novu sajbu i neki kejs za 50kn i odmah nakon mi je pao na ekran, sajba napukla a ekran izgleda ok. Krstio sam ga posteno u stanici za tehnicki pregled, pao iz dzepa na beton, bocno bez zastite i sad vise nije bas ko nov .. |
Citiraj:
edit: malo mi je čudan ios 11, trebat će koji dan za naviknuti se Je li i vi nemate nazive npr. phone, messages, safari itd ispod ikonica, ako su lock-ane na glavnoj traci za odabir (skroz donji red)? |
Citiraj:
To je fičr. |
Jeste i vi skuzili sljedece... Vec sam flipnuo 10 puta valjda.
U settinzima je namjesteno da video snimas u 4K. Uđeš u Camera app, prebacis na video, on snima 1080p. Odes u settings, toggleas po postavkama, tek onda snima 4K. Kaj je najbolje, random se resetira i vrati na 1080p. Isto to vrijedi za bljeskalicu, neprestano mi je on, iako ju iskljucujem. WTF APPLE?! |
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Citiraj:
Citiraj:
Može ona sve kontakte importat na sim karticu pa se riješio problem.. Citiraj:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ne znam je li imam halove, ili je baterija losija na 11.1.
Kakva su vasa iskustva? |
@Omerta
Ako cura ima gmail account, ne vidim problem da joj importaš sve njene brojeve na njezin gmail. Lako promjeniš mobitel i kontakti povlače. Bilo bi glupo da djeliš jedan gmail a pritom imate zajedničke kontakte. Ne bi ja svojoj dao brojeve iz sigurosti :) |
iP7, 11.1 od izlaska na uređaju.
Problemi: - baterija preko noći sa 100% na 93% ujutro (jednu noć sa airplane, drugu bez, ali ugašene sve aplikacije) - baterija u 7h 100%, u 13h 40% (wifi only, facebook i 15min poziva) - alarm sam upalio večer prije i ujutro mi je ugašen (wtf) - home screen mi je i dalje ovakav nakon otključavanja uređaja fingerprintom Inače sve ostalo je ok zasad. Ne kužim kako ne mogu riješiti taj problem s baterijom |
Cekaj 11.2 :D :D
|
Sudeći po iskustvima, čekat ću 11.3.3. :D
Inače, ne mogu reći da nisam zadovoljan, iz verzije u verziju se bugovi rješavaju, uređaj je operativan, samo eto, ta baterija nas dijeli od savršenstva. |
za bateriju probajte ugasit background app refresh... naravno one koje ne koristite svakodnevno ✌️
|
iPhone 7, sinoc oko ponoci napunjen, iOS 11.1
https://i.imgur.com/LAjqrHl.jpg https://i.imgur.com/aMQawOK.jpg |
Iphone SE, iOS 11.1.
https://image.ibb.co/hojYFw/IMG_0639.png https://image.ibb.co/iCrr2b/IMG_0640.jpg |
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Citiraj:
Provjeri sljedece za svaki slucaj, mada mi to sa ikonama nikako nemoze u glavu uci, ja bi na tvom mjestu uradio restore preko itunesa, ako vec nisi. Provjeri app backround refresh, ostavi samo app koje ti trebaju. (Kod mene samo google photos ukljucen) Settings - accounta and passwords iskljuci push na mailovima ako ti bas nije potreban, stavi ih sve na manual refresh. |
I lokacijske usluge. Vidim da je stalno upaljen.
Sent from my SM-950U |
|
Na ios 11.1., na iphone SE, izgleda da ne mogu brzo scrollati po appovima, kad double tapam sve aplikacije koje su u pozadini.
Je li to isto fičr? |
Primjetio sam da mi YT strasno draina bateriju jer iz nekog razloga pozadinska aktivnost je preko 3 h. Probao sam brisati i snimati app, ista stvar. nakon gasenja YT iz pozadinske aktivnosti sve stima al me zanima jel moze netko ukljuciti YT u pozadinskim da vidi jel i njemu cucla. iOS je zadnji 11.1 ali nisam radio clean install nego je preko 10.3.3.
|
Zašto imaš background app refresh za youtube upaljen ? Čisto informativno.
Ja imam samo za sportske aplikacije i google maps. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Meni je baterija isto kaos 11.1 update, iphone 7
|
Viber i whats ti rade iako su ti ugaseni u pozadini ? Neznam zasto imam, nikad to bas nisam gasio, ali kazem ovo je prvi put da imam problem s nekim appom i to bas YT kojeg cesto koristim.
|
Meni se desava na 11.1 sljedece
Kada s nekim razgovaram Nakon sto “poklopis” ja ili druga strana Prilikom otkljucavanja gore je zeleni bar, koji za 1-2 sec nestane Tranzicije između app trzaju Ili kad pokrenem, vidim da je neki delej i onda pojuri i pak trza Fakat mislio sam da je sad 11.1 siguran Zao mi sto nisam ostao na 10 ios Viber ne radi tako fluidno Moram neke stvari 2-3x tapnut da reagira... obicno van iz poruka Tipkovnica zna zakasnit po 1-2 sec A sve to se nije desavalo na ios10 Eh, razočaran |
Citiraj:
Da najnormalnije. Njihove poruke dolaze pushom, nevezano za aplikaciju u pozadini. Probaj pa izvidi. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
meni je apsolutno sve u backgraund app refresh stavljeno na off, i svaki push radi (viber, wapp, mail...)
|
Citiraj:
|
Dakle sve app su vam turn off, bas sve ? :stoopid: zasto ja to prije nisam znao...
|
|
Ovo za YT, pa i meni je u app refresh na off, i mislim da mi je sve na off pa i dalje yt vergla u pozadini i baca mi notifikacije i sl.
Viber i Whatsapp isto rade najnormalnije, gmail isto. Nego ja sam jos uvijek na 10.3.3. Jesu li u 11.1 popravili dio sa WiFi koji ide samo u stby a ne gasi se skorz kroz CC i ono sa music app-om? |
Nesto s googleovim aplikacijama ne fercera kako treba zadnjih par dana na 11.1 veliki drain od youtube i google keep.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40. |